The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2011, 22:34
Napisałem tego posta w temacie o Kadrze, ale widzę że tam większość zajmuje się fetowaniem Kaki, więc wklejam go tutaj:

Czy tylko ja miałem wrażenie, że dzisiejsza publika, komentarz i ta cała otoczka były USTAWIONE? Komplet ludzi mimo ogólnokrajowego protestu, jakiś rwany pseudo-doping, meksykańska fala, zero reakcji stadionu na "PZPN, PZPN...", słyszalny momentami doping 15-osobowej francuskiej grupy i to wszystko okraszone komentarzem pt."TO JEST WŁAŚNIE ATMOSFERA KTÓREJ OCZEKUJEMY", "GDYBY NIE CI KIBICE TO PORAŻKA BYŁA BY DUŻO WYŻSZA"...

to jest jakiś ....a DRAMAT

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.06.2011, 22:40
Tacy sa po prostu kibice kadry na EURO, siatkowki i malyszowcy (w sumie to caly czas ta sama grupa) i nie szukalbym tu jakichs sensacji i ustawien. A komentatorzy musieli mowic o "wspanialej atmosferze" pomimo tego ze byla na trybunach katastrofa. Juz te teksty byly na Legia-Wisla gdy byla cisza na stadionie przerywana Kononowiczem.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.06.2011, 22:44
Doping faktycznie kozacki, korba max, tak to ci kibice ponieśli naszych do ... przegranej 0:1.

Katastrofa. Tak słabego dwumeczu pod względem kibicowskim nie było już dawno na reprezentacji. Ale propagandziści zrobili swoje i cała Polska już zobaczyła ten wspanialy doping
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 09.06.2011, 22:46
Oglądając ten mecz miałem wrażenie, że już na siatkówce i skokach atmosfera jest 5x lepsza...

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
manager1906
Member

Od: 12.2007

Stary 09.06.2011, 23:24
Właśnie wróciłem z meczu i doping chu**wy, nie wiem co mówił Trzeciak ale doping tragedia, gniazdo zdjęte, więc też nie było komu poprowadzić.. siedząc na nowej żylecie słyszeć często z 15 osobową grupę Francuzów, tragedia. Piosenki ciągle te same, próbowałem coś innego zarzucić to nie ma kto śpiewać, tragiczne robi się to nasze społeczeństwo.. Pozdro JJJBG! POLSKA!!!! Wielki minus organizacja meczu, nie którzy weszli dopiero np w 30 min.
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 10.06.2011, 14:13

Co raz więcej ekip nas popiera.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.06.2011, 14:58
manager1906 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie wróciłem z meczu i doping chu**wy, nie wiem co mówił Trzeciak ale doping tragedia, gniazdo zdjęte, więc też nie było komu poprowadzić.. siedząc na nowej żylecie słyszeć często z 15 osobową grupę Francuzów, tragedia. Piosenki ciągle te same, próbowałem coś innego zarzucić to nie ma kto śpiewać, tragiczne robi się to nasze społeczeństwo.. Pozdro JJJBG! POLSKA!!!! Wielki minus organizacja meczu, nie którzy weszli dopiero np w 30 min.
a po co ty tam pojechałeś... nie szkoda Ci kasy i czasu?
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 10.06.2011, 15:16
palikot napisał(a):Wyświetl post

Mógł w ramach współpracy PZPN z firmami być wśród szczęśliwców którzy otrzymali bilety gratis

Jeśli chodzi o to drugie czyli czas to napewno mi by było szkoda
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
manager1906
Member

Od: 12.2007

Stary 10.06.2011, 15:26
palikot napisał(a):Wyświetl post
Studiuję w Warszawie to czasu nie było szkoda.. bo blisko, a kasy? Od meczu z USA na Reymonta nie byłem na reprezentacji więc zapragnąłem to zmienić. Na repre raz na jakiś czas 50zł to nie aż taki wielki wydatek, choć mówię banany które tam przychodzą.. tragedia. Niby młyn, niby żyleta a jak stoisz to Ci wszyscy z tyłu zwracają uwagę że zasłaniasz, a jak na schodach to stewardzi każą zająć swoje miejsce, na szczęście była nas grupka która miała ich w dupie to sobie mogli gadać i w końcu pokojowo odpuścili. Doping tragedia, a że byłem kilka razy na reprezentacji to z doświadczenia wiem, że idzie to w złym kierunku.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.06.2011, 15:38
http://www.weszlo.com/news/7041
Tak od połowy artykułu kilka ciekawych zdjęć.
Odpowiedz cytując
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.06.2011, 13:12
Cytat dnia
"Rywale bardzo wysoko postawili nam poprzeczkę, ale nie zapominajmy, że warunki atmosferyczne nam nie sprzyjały. Słońce świeciło, temperatura była bardzo wysoka i dlatego ciężko się nam biegało".
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 11.06.2011, 15:54
Mam propozycję.

Na drugi raz najlepiej nie reagować, ewentualnie zgłosić ten komentarz moderatorom i dać sobie spokój z takimi kosmitami. Najgorsze jest to, że nie jest to odosobniony przypadek, a ta epidemia się rozszerza.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 11.06.2011, 18:44
Nie można gościowi dać ignora, zamiast toczyć pianę?
Za kłamstwo nt. pracy moderatorów (na poprzedniej stronie napisał, że nie dostał bana za "pijaka") - 2 tyg. przerwy.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 11.06.2011, 20:41
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Mam propozycję.

Na drugi raz najlepiej nie reagować, ewentualnie zgłosić ten komentarz moderatorom i dać sobie spokój z takimi kosmitami. Najgorsze jest to, że nie jest to odosobniony przypadek, a ta epidemia się rozszerza.
Pięknie, k. pięknie. Doszło do tego, że jedyny rozsądny wpis na kilkadziesiąt ostatnich jest autorstwa Legionisty.

Dajecie się robić w bambuko jak dzieci. Koleś wchodzi, ewidentnie trolluje a Wy wdajecie się z nim w dyskusję. Przecież o to mu chodzi! Gdybyście go zignorowali, chłopak by zniknął i zaczął szukać naiwnych na innym forum.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 12.06.2011, 09:18
Może do stadionów nie pasuje, ale ...

http://www.youtube.com/watch?v=RpUeb...&feature=feedu

zobaczcie sami
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 12.06.2011, 13:59
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,A...c78e&_ticrsn=5

Popłakałem się ze śmiechu

"Widziałem osoby pocieszające płaczące, wystraszone kobiety, przerażone tym, co może im się przytrafić"

a przy tym fragmencie spadłem z krzesła
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 12.06.2011, 18:13
Sensej napisał(a):Wyświetl post
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,A...c78e&_ticrsn=5

Popłakałem się ze śmiechu

"Widziałem osoby pocieszające płaczące, wystraszone kobiety, przerażone tym, co może im się przytrafić"

a przy tym fragmencie spadłem z krzesła
co nie zmienia faktu że właśnie takie sytuacje jak duże stłoczenie czy panika gdy np. wkracza na sektory milicja z bronią czy gazem naprawdę zagraża zdrowiu a nie jacyś tam kibole
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 12.06.2011, 19:37
(...)
Nie wiem, co w tym śmiesznego. Spora część ludzi z biletami (nawet VIPowskimi!) weszła na stadion dopiero w okolicach 60 minuty! Organizacja meczu woła o pomstę do nieba.

A faktycznie napierający tłum + nerwowość = może doprowadzić do tragedii.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 12.06.2011, 20:44
Cinek1906 napisał(a):Wyświetl post

zobaczcie sami
Świetnie to wyszło ŁKS'owi , tutaj z innej kamery:
http://www.youtube.com/watch?v=8phFD...layer_embedded

HARD-BASS!!
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 12.06.2011, 21:02
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Świetnie to wyszło ŁKS'owi , tutaj z innej kamery:
http://www.youtube.com/watch?v=8phFD...layer_embedded

HARD-BASS!!
http://www.youtube.com/watch?v=XnU1YpgoQco

Jaga w temacie i na pigułach
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 12.06.2011 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 12.06.2011, 22:22
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=XnU1YpgoQco

Jaga w temacie i na pigułach
Jaga fajnie wypadła

Mnie się marzy by kiedyś uświadczyć z Wiślakami coś podobnego jak w Serbii :

http://www.youtube.com/watch?v=ymry9DG3Uj0#t=1m22s

(chodzi o ilość nie jakość )
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 12.06.2011, 22:23
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, co w tym śmiesznego. Spora część ludzi z biletami (nawet VIPowskimi!) weszła na stadion dopiero w okolicach 60 minuty! Organizacja meczu woła o pomstę do nieba.

A faktycznie napierający tłum + nerwowość = może doprowadzić do tragedii.

Chodzi mi że idzie taki Janusz i sra bobem do prasy. Ja jakby kobieta i by coś mojemu życiu zagrażało, bo nie raz takie sciski na wyjazdach i nawet na meczach na starym stadionie były, da rade. Ale wole popierdzielić 80 złotych niż beczeć że mnie zadeptano czy dziecko.

Wiadomo organizacja kijowo, dużo januszy co też wprowadza wiekszy chaos. A takie szukanie marnej sensacji jak dla mnie. Jeszcze mi brakuje tekstu że hotdog był za zimny.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 12.06.2011, 23:10
Cinek1906 napisał(a):Wyświetl post

zobaczcie sami
O matko,
ale żenada :/

to jest jakas zorganizowana akcja ?
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 13.06.2011, 16:12
Czy to jest jakaś zorganizowana akcja? To jest taka akcja żeby dać piątaka.

http://www.youtube.com/user/LKSFANSTV#p/u/1/a4Sl6cSmra0

A tu przykład jak mozna się cieszyć czego w przemarszu kibiców Wisły na Rynek ciężko było uświadczyć. I tym się różnimy od innym jako klub pokemonów i ugrzecznionych kibiców sukcesu.

Szczególnie ciekawa akcja około 6 min.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 13.06.2011, 17:05
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
O matko,
ale żenada :/

to jest jakas zorganizowana akcja ?

Czy żenada to nie wiem, zależy jak kto to odbiera, fajna zabawa.

Wpisz sobie na youtubie jaga hardbass to znajdziesz wykonianie Jagi he.
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 13.06.2011, 19:12
Chodzi mi że idzie taki Janusz i sra bobem do prasy. Ja jakby kobieta i by coś mojemu życiu zagrażało, bo nie raz takie sciski na wyjazdach i nawet na meczach na starym stadionie były, da rade. Ale wole popierdzielić 80 złotych niż beczeć że mnie zadeptano czy dziecko.

Wiadomo organizacja kijowo, dużo januszy co też wprowadza wiekszy chaos. A takie szukanie marnej sensacji jak dla mnie. Jeszcze mi brakuje tekstu że hotdog był za zimny.
Jakie szukanie marnej sensacji? Na rok przed Euro na nowoczesny stadion (na szczęście nie będący areną turnieju, ale marna to pociecha) doszło do totalnego chaosu i potencjalnie groźnej sytuacji.

To jest naprawdę poważny problem. Ja uważam, że trzeba to maksymalnie nagłośnić, żeby uniknąć kompromitacji za rok.

Niestety, z twojej wypowiedzi przebija doświadczenie kibica, którego traktuje się jak bydło i już on się do tego przyzwyczaił. Moim zdaniem jeśli ktoś płaci spore pieniądze za bilet na mecz, to ma mieć zapewnione komfortowe wejście na stadion. To jest psi obowiązek organizatora meczu.

PZPN zrobił pareset kibiców w wuja i to są fakty, nie szukanie sensacji. "Janusze" nie mają tu nic do rzeczy - wszystko ma być tak zorganizowane, by ludzie w sposób sprawny i szybki weszli na stadion, a potem ten stadion opuścili.

PS. Co do "hardbassu" i akcji Jagielloni - tak mniej więcej zachowywali się nasi praojcowie (jakieś 1000 lat temu), przed wyruszeniem na wyprawę grabieżczą. Generalnie dla mnie to nie jest oznaka postępu cywilizacyjnego, wręcz przeciwnie. Ale jak się komuś podoba... Cóż, jego prawo. To wolny kraj.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 13.06.2011 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.06.2011, 19:18

A tu przykład jak mozna się cieszyć czego w przemarszu kibiców Wisły na Rynek ciężko było uświadczyć. I tym się różnimy od innym jako klub pokemonów i ugrzecznionych kibiców sukcesu.

Rozumiem, że pisząc pokemony i ugrzecznieni najpierw sam określasz siebie.
"Ignoruj"
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 13.06.2011, 19:32
Czy ugrzeczniony ? Na fecie byłem z 7 letnim synem i przy tej okazji odpalilismy wojskową swiecę dymną Należę więc do tych nie ugrzecznionych ojców jak widzisz którzy pokazują swojemu synowi że jest coś takiego jak nieszablonowe zachowanie.

Boli Cię że jesteśmy teraz bandą nieudaczników którzy nie potrafią się cieszyć i czerpać radości z tego lubią, kochają bo zostali tak wychowani przez rodziców (ci młodsi), przez media, przez władze (prezesi) i pracowników (spiker) Wisły S.A. ?
A tym "Ignoruj' to mi pojechałeś .... I co ty wiesz o życiu
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 13.06.2011 o godz. 19:39.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 13.06.2011, 21:00

O czym ty w ogole mowisz?
To co wrzuciles to przemarsz Teofilowa i Balut, duzych osiedli w Lodzi, na mecz. Jak chcesz cos takiego u nas to zacznij od organizacji swojego osiedla. Najlepiej jest .......ic ze jaka to straszna jest zenada, mlodych bedziesz mial takich jakich sobie wychowasz. Jak im dasz przyklad to beda robic to co ty, jak im go nie dasz to zrobi to za ciebie telewizja i internet.
Jak na razie to przekonujesz ich ze u nas jest pyta, za chwile na stadionie bedzie jeszcze gorzej po czym z triumfem oznajmisz ze miales racje bo jest pyta a mlodzi sa do dupy. Ja juz naprawde nie wiem do kogo niektorzy maja pretensje.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 13.06.2011, 21:07
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Jakie szukanie marnej sensacji? Na rok przed Euro na nowoczesny stadion (na szczęście nie będący areną turnieju, ale marna to pociecha) doszło do totalnego chaosu i potencjalnie groźnej sytuacji.

To jest naprawdę poważny problem. Ja uważam, że trzeba to maksymalnie nagłośnić, żeby uniknąć kompromitacji za rok.
Dlaczego na szczęście? Przecież to nie jest wina stadionu tylko organizatora (PZPN). Gdyby to ktoś normalny prowadził, otworzył wszystkie dostępne bramki to problemu by nie było - zwłaszcza, że na meczach Legii zdarzało się, że poszczególne trybuny były pełne np. w 90% i tego typu cyrków nie było.

Moim zdaniem ten stadion nadaje się na Euro dużo bardziej niż karykatura stadionu w Poznaniu. Jeżeli chodzi o pojemność to na każdym euro od kiedy gra 16 drużyn zawsze były stadiony na około 30 tysięcy i nikt nie narzekał.

P.S. Mam nadzieję, że Cie nie obraziłem.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 13.06.2011 o godz. 21:10.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów