|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Doszedłem do takiego wniosku że ta biedna Cracowia to ma pech trafili na mecz z nami gdy u nas każdy jest zły po tym co sie stało na trybunach na meczu z Lechem i teraz ( tak mi sie wydaje) każdy kibic zarówno ten z G jak i ten tzw. Piknik z innych sektorów da z siebie więcej niż normalnie względem dopingu. Przecież każda ze stron chce sobie udowodnić kto jest lepszy wokalnie zobaczymy tym razem na co stać Pikników zostali podrażnieni i wjechano im na ambicję ja sie już boję
czy stadion to wytrzyma i te biedne Icki narobią w portki już na rozgrzewce !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Niech ten mecz pokaże Nasze prawdziwe oblicze.
Czyli pokarzmy wszystkim nasz wysoki poziom. I przypomnijmy Sobie jaka atmosfera jest na R22. KAŻDY DAJE Z SIEBIE MAXAAA !! Każdy jest w CZERWONEJ KOSZULCE i nakręca wszystkich którzy Są w koło i nie ważne na jakim jesteśmy sektorze. Bo WISŁĄ to My WSZYSCY. Nie ma podziałów, WSZYSCY tworzymy potężną i nie do zniszczenia ARMIĘ BIAŁEJ GWIAZDY ! Nie dajmy się zniszczyć i skłócić. WIĘC ZRÓBMY MIAZGĘ JAKIEJ JESZCZE NIE BYŁO ! Bo w Krakowie Krakowie Krakowie ...
Ostatnio edytowane przez KruQ : 14.05.2011 o godz. 00:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wracajac do meczu - stawiam na gladkie zwycietwo, niech ktos nie mowi ze pasy w formie.. wygrywaja z koncowka ekstraklasy, szkoda ze Sobol dalej gra. Flangmenista dal mu 10 za mecz ze srody z tego co pamietam? za co? 6-7 max. Caly czas spozniony i chyba w 5-6 sytuacjach Wilk odrazu po nim nadrabial i odbieral. Niestety, nie te lata na taka pozycje. Sobol spoznia sie caly czas, ma przewage doswiadczenia - ustawianie sie i spokoj, reszta Wilk juz przewyzsza... W tym momencie zeby zachowac balans, musimy miec 2 defensywnych, strata miejsca. Grajac 4-3-3 trzeba miec dobrego defensywnego, Sobol niestety takim juz nie jest. Mam nadzieje ze jak wygramy to Wilka zagra 3 pelne mecze.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 14.05.2011 o godz. 09:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Byłoby jutro idealnie, jak strzeli Małecki, a jeszcze zwycięską bramkę, to znaczy mistrzowską strzeli Melikson
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam , mam pytanie .Jeżeli jutro wygramy , czy będzie świętowanie piłkarzy na stadionie , czy dopiero po ostatnim meczu z Polonią .
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 14.05.2011 o godz. 08:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A jak myślisz? Piłkarze będą świętować, poskaczą w kółko i pójdą do szatni. Żadnej fety nie będzie. Ogarnij się. Ta jest po ostatnim meczu, ale w tym sezonie pewnie jej nie będzie, bo dowiedz się kto ją organizuje i jaki ma to teraz sens.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dla Nas ten mecz to nie jest formalność... To nie tylko 90 minut dopingu, to najważniejszy mecz w sezonie, który wygrać po prostu musimy i tyle.Nie wyobrażam sobie tego meczu bez dopingu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie tylko jedno jest niewiadomą...
Czy zagramy na dwóch defensywnych pomocników, jak w ostatnich dwóch meczach? Czy na taki mecz, RM wystawi coś bardziej ofensywnego? Oczywiście nie mówie, że wystawienie Wilka z Sobolem nie byłoby i nie jest świetnym rozwiązaniem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tylko zwycięstwo Wisełko tylko zwycięstwo!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Myślę że RM nie zmieni taktyki na ten mecz chociażby dlatego że Cracovia będzie musiała zaatakować a My pewnie z kontry zagramy jak w 2 ostatnich meczach... ![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja myślę, że RM znajdzie super rozwiązanie i już jutro będziemy mogli świętować MP, bo jemu, również jak nam, zależy, żeby mieć tytuł mistrzowski. Dlatego my się nie musimy martwić o to tylko powinniśmy być bardzo pomocni i mieć duży udział w rozwalaniu przeciwnika, tzn krzyczeć ile sił, żeby żydków nie było słychać, jak przyjdą pod stadion ( a to jest niemal pewne, że się pojawią ).
![]()
TYLKO JEDEN KLUB, KOCHAM AŻ PO GRÓB, KRAKÓW TO NASZ GRÓD, WISEŁKOOOOO NAPRZÓD!!
TYLKO WISEŁKA, TYLKO KRAKOWSKA ZAWSZE JEST WIELKA, ZAWSZE MIIIIISTRZOWSKA!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Myślę, że Maskaant już rozpoznał potencjał drużyny jaki ma: NIE opłaca sie atakować na hurrra! bo mamy za słabą obronę, dostajemy klapsa w dziąsło z konty jak ze Śląskiem i Górnikiem i dupa zbita.
Grając defensywnie mamy z przodu takich grajków, że zawsze coś wpadnie. Podobną taktykę stosował Petrescu. Brzydko, ale skutecznie. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Komentarz z forum Sracovii mówi samo za siebie jeśli chodzi o nasz doping : ja sie tylko obawiam o naszych pilkarzy czy wytrzymaja psychicznie presje 20 tys zydowskich psow w pierwszych minutach
mecze z Legia , Lechem (gdzie bylaby rownie duza publika) gralismy u siebie i taki Vule, Visnia i inni moga byc lekko wystraszeni boje sie ze jak gtesy hukna na naszych to sie moga chlopy zesrac oby im Bartczak z Radomskim wybili cykora z glowy edit: nie ma takiego klubu: piszemy Cracovia, ok?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 14.05.2011 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
skutecznie ale sądzę że jednak wbrew swojej myśli i pomysłu na druzyne. Zamiast tego ustawia taktyke pod zawodników jakich ma do dyspozycji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To ich żarty apropo piłkarza z twojego avatara
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mają KOMPLEKSY ale nie dziwmy się, są po prostu gorsi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
A Klich sie nam odgrazahttp://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 14.05.2011 o godz. 12:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Do skasowania.
Ostatnio edytowane przez mIcHaL666 : 14.05.2011 o godz. 12:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jutro w druzynie Cracovii moze zabraknac Szeligi, to dosc znaczaca strata dla nich.
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nikt nie bierze pod uwage tego ze przeciwko Jurkowi Szatałowowi zawsze jakos super lekko nie było ....
Domniemuje też ,ze słowa Maaskanta to były prowokacja w strone Cracovii. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pytanie dotyczące meczu ale właściwie wszystkich na R22...
Do której minuty meczu sa otwarte kołowrotki? Tak się składa że spóźnię się na pewno, pytanie czy warto mimo wszystko jechać. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Do przerwy na pewno.
Bilety sprzedają do przerwy, więc kołowrotki musza być te kilka minut po piewszej połowie czynne. pozdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Trzeba wyjść i zagrać jak o mistrzostwo świata.
Boję się tylko, że oni nie mogąc nam przeciwstawić się piłkarsko będą cieli równo z trawą. Jeżeli sędzia tego nie ukróci, jak w meczu z Koroną, może skończyć sie kontuzjami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
I ja sie z podpunktem nr 3 zgadzam w 100 %! Mecz może przejsc do historii. Okazałe żwycięstwo nad ickami,do tego ich spadek pod koniec sezonu-palce lizac ! ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|

|
||||||