|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Rios to może być królem takiej młodej ekstraklasy tylko. Poziom Mesy to w większości wypadków II , III liga Polska !!!. Widać że skoro Rios zdobywa tam gole to wyrasta ponad poziom tych lig. Niestety do stylu gry Wisły on nie pasuje bo gramy tylko jednym środkowym napastnikiem !!!a on sam w ataku jest za słaby fizycznie. Lepiej dla niego by było jak by ogrywał się w klubie 1 ligi lub środka ekstraklasy bo wtedy można by zobaczyć na co naprawdę go stać . Tutaj nie ma czasu na eksperymenty ... grać muszą najlepsi i ci którzy najbardziej pasują do taktyki trenera bo walczymy o mistrza
![]()
Borinho
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś ma pojęcie czy są jeszcze bilety na ten mecz? Szukałem jakiegoś numeru do kas ale nie udało mi się nic znaleźć niestety.
![]()
"Little angel, go away
Come again some other day Devil has my ear today I'll never hear a word you say..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
http://www.slaskwroclaw.pl/5294.dhtml Choć biletów na 99% nie ma, ja kupowałem tydzień temu i już tylko na najgorsze miejsca były. ![]() Co do meczu, jesteście faworytami, a ja na to liczę, bo Śląsk gra lepiej gdy nie musi atakować. Dlatego z faworytami ostatnio nam lepiej szło. ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Główna podała skład na dzisiejszy mecz:
Pareiko Cikos Chavez Jaliens Paljić Melikson Jirsak Sobolewski Sivakov Kirm Małecki Moim zdaniem, biorąc pod uwagę obecną formę naszych piłkarzy, Maaskant wybrał najlepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
zagramy bez napadziora jako takiego czy Maly na szpicy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
---------------PAREIKO----------------
------------------------------------------ CIKOS--CHAVEZ--JALIENS--PALJIĆ ------------------------------------------ -------------SOBOLEWSKI------------- ----------JIRSAK--SIVAKOV----------- MELIKSON------------------------KIRM ---------------MAŁECKI----------------- Wg mnie skład jak najbardziej OK |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Od teraz do końca meczu temat działa jak czat co nie znaczy że nie przyglądają mu się moderatorzy i można pisać głupoty.
Chyba nie muszę przypominać że to mecz zgodowy co też daje pewne ograniczenia. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Co do meczu , to może nasi pierwsze 20 min nie prześpią , lub 1 połowę tak jak się zdarza ostatnio. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kazek gadał głupoty i dostał w łeb...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czeka nas ciężki mecz... Ja myślę ze wygramy jedną bramką... Mam nadzieje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
hahaha true true Ale bardzo defensywnie ich Robert ustawił jak Real wczoraj na barce wczoraj. Tyły na pewno zabezpieczone <trzeba się obawiać stałych fragmentów> i kontra z szybkim małym Maor coś wymyśli!!
Ostatnio edytowane przez jendrus : 21.04.2011 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czym dostał? Dopiero zaczynam oglądać.
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwne posunięcie Leńnczyka Sląsk zagra bez napastnika...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
fajny paradoks obie drużyny bez napastnika
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brawo sobol
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nasza obrona (srodek) jest najgorsza od dziesiecioleci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Liga będzie ciekawsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
gdzie jest wilk?sobol legenda ale swoje lata ma i na siłe nie można go trzymać!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Czy oni nie wiedzą co to gra od 1 do 90 minuty
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie mogę pojąć na jaką cholerę trener stawia na Sivakowa... Wilk jest uważam w lepszej formie i bardziej zasługuje na pierwszą jedenastkę...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Środek z Sobolewskim i od razu daliśmy się zdominować. Nie wiem co musi zrobić Wilk by wybiec w pierwszym składzie? strzelić hattricka?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobnie zaczęliśmy z Polonią B... Takie głupie bramki tracimy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Co oni się tak ślizgają?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ładnie sklelił piłkę siwiakov
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
siwakow nie umie przyjąc piłki!!!!cozrobił chłop
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Można również zapytać co musi zrobić Sobolewski, aby w końcu usiadł tak gdzie jego miejsce przy obecnej dyspozycji czyli na ławie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobol dzisiaj strzeli i wam buzie pozamyka
/ |
|