|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Lech gra kichę, a potem wchodzi Rudnevs, Stilic, Kiełb...Kriwiec w końcu ma z kim grać i zamiatają. To po prostu jakość zawodników.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ściśnij mocno swe poślady bo inaczej będzie bieda już Cię dojrzał, już wyczaił z palcem biegnie Arboleda. On gra ostro i uczciwie w starciu z nim nie lezą trupy lecz gdy staniesz mu na drodze palec wsadzi Ci do dupy Więc posłuchaj mnie piłkarzu do Ciebie jest moja mowa chcesz by Manu swoim palcem zrobił z Ciebie Jacykowa? ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jedno jest pewne.
Zwycięzcą tegorocznych rozgrywek o PP będzie klub, którego nazwa zaczyna się na literę "L" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Trafne spostrzeżenie. Dodałbym jeszcze, że dwa z zespołów mają ten sam człon w nazwie (Lech i LechiIA) , a z drugiej strony dwa mają też tylko jedną różnicę w nazwie (Legia i Lechia) ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
@ Wit.Ek.
Szacunek chłopie, że udzielasz się na tym forum wśród tych rynsztokowych postów. W napince pan sowa zdobył puchar Ligi Mistrzów. W finale przegrał z jaroo. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
!Ps. Dzięki za puchar, doceniam, ale chyba go nie wygrałem, skoro przegrałem w finale, smutno mi teraz.
Ostatnio edytowane przez grzechu1991 : 19.04.2011 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
O ile oczywiście skończy im się fart z trafianiem na polu transferowym w odpowiednich zawodników za niewielkie pieniądze. Granica tutaj jest cienka - Legia na papierze zrobiła transfery na tej samej zasadzie, a teraz drużyna złożona z kupionych zawodników ma problem z pokonaniem półrezerwowej ekipy Legii ME. Zresztą podobnie jak Lech gra Wisła - raz błyśnie Melikson, raz Genkow, raz Małecki, a innym razem Kirm. Tyle, że z lepszym skutkiem w lidze.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 19.04.2011 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Strasznie przeżywacie tego Lecha ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
"Bakero: zasłużony awans, poprawiamy grę" - nie bardzo wiem, która część jego wypowiedzi jest bardziej żałosna...
Ostatnio edytowane przez duce! : 19.04.2011 o godz. 23:07.
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
5 stron o jednym półfinałowym meczu pucharu w którym już nie uczestniczymy.
Jak wam nie szkoda czasu. Jakby to jeszcze był ten drugi półfinał gdzie grają nasi przyjaciele z Gdańska , to by było zrozumiałe. Żeby nie było niemerytorycznie. Finał Lech-Lechia.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 19.04.2011 o godz. 23:07.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To jest naprawdę żałosne jak macie nasrane w głowach co poniektórzy, słowo Lech działa na Was jak płachta na byka czy naprawdę im czegoś zazdrościcie?
Ludzie, to oni mogą mieć kompleksy nas a nie my ich! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
OK, ale to nie był zwykły mecz. Drużyna pierwszoligowa była bliska awansu do finału PP. Takie rzeczy zdarzają się, fakt - ale nie często.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jakoś bardziej przebijała się przez te posty fascynacja tym , że Lech dostaje od drużyny pierwszoligowej a nie tym , że drużyna pierwszoligowa zagra w finale.
Coś jestem dziwnie przekonany , że gdyby przeciwnikiem Podbeskidzia była Jagiellonia , Polonia Warszawa , Ruch Chorzów , Widzew Łódź , Górnik Zabrze czy (nawet śmiem zaryzykować) Legia Warszawa , to ekscytacja faktem iż pierwszoligowiec jest bliski finału była by mniejsza. O ile np taką Legię możemy traktować serio w kontekście osiągnięć sportowych(a nawet zazdrościć im udanych występów w LM) , to naprawdę potrzeba co poniektórym porażki Lecha z pierwszoligowcem by uzmysłowić sobie , że oni przy nas wypadają bardzo blado ? Co oni osiągnęli ? Zdobyli 6 MP (w tym jedno przy zielonym stoliku) w porównaniu z naszymi 12 . Raptem 10 razy znaleźli się w pierwszej trójce najwyższych rozgrywek ligowych , kiedy my w tej umownej czołówce byliśmy 34 razy. Wyrwanie z ligowego marazmu po ostatnim powrocie do ekstraklasy , a co za tym idzie dwa udane sezony w europejskich pucharach , okupili sprzedaniu się Amice. Naprawdę warto mierzyć siłę zaangażowania realnym znaczeniem przeciwnika. W tym przypadku często dochodzi do nadmiernego zaangażowania. Szanujcie więc siebie , oraz osiągnięcia i pozycję klubu , którego godne jest wam być kibicami.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 20.04.2011 o godz. 02:04.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kibicujemy dzisiaj Lechii tak jakby to sama Wisła grała. Legia będzie spięta jak nigdy ale myślę że piłkarsko są jak najbardziej do ogrania.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A finał w Bydgoszczy tak?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Legia-Lechia ma być na TVN Turbo o 18.30 bodajże.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
tvn turbo ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zeby nie bylo przewagi, ja dzis bede kibicował Legii a dokladniej kilku obrońcom i pewnemu indiańskiemu wodzowi Howgh.
OLE Leeegia Samobój ciezko mi wierzyc ze Lechia wygra na Ł3,wiec pozostaje liczyć że Legia przegra ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
niemile się zaczyna , ale jedno na razie nie ulega zmianie, Lechia aby iść dalej musi ciągle 2 budy włożyć.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Będzie jak wczoraj, goście odrobią....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ciężko teraz to widzę. Lechia musi wygrać 1 bramką czyli de facto strzelić 2 nie tracąc już żadnej.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie ma to jak ogladac Legie na kanale nalezacym do grupy, ktora jest jej sponsorem. Komentatorzy podniecaja sie kazda akcja Legii a jak Lechia prowadzi ataki to komentuja jakby im sie nie chcialo. Lechia do boju - do konca jeszcze sporo czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
komentarz najlepiej wyłączyć i dać sobie jakąś muzę, szkoda nerwów na te ich gadanie
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jak ja sie ciesze ze siedze w pracy a nie na stadionie. Ten mecz to jakas kopanina z koniem, bo Legia gra padake, a Lechia gra antyfutbol za ktory powinno sie wywalac z pucharow. Wczorajszy mecz byl w porownaniu z dzisiejszym spotkaniem miedzynarodowym.
Licze ze przegramy, tak przegramy bo ten mecz jesli wygramy to kolejny tydzien Maciusia w Legii, a tego kmiota nie chce widziec. Nie slucham komentarza, ale przesadzacie. Nie nasza wina ze wasz boss robi w kablach a nie w tv... ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Się k***a weź do roboty, a nie mecze oglądać ... za co Wam płacą w tej stolicy?
Lechia strzeli! ja to mówię! ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Co do pracy, to wybacz ale jesli jest sie kierownikiem to mozna sobie ogladac mecze, a nawet wychodzic na 2-3 godziny z biura ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja naprawdę nie chcę być złosliwy ale mecze Legii jak się ogląda to aż oczy bolą... i żeby nie było to Lechia wcale lepiej nie gra.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|