The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2011, 12:48
stawski napisał(a):Wyświetl post
Hej Devil, zrobiłem tętrofkę et tu brute - miałem fart, bo trafiła się rozgrywka, gdzie zostałem tylko z jednym przeciwnikiem, i zgodził się zrobić to trofeum. Ale był nieufny, i chciał mnie dziabnąć 5 razy pierwszy Staneło na 1za 1
Wiem, widziałem Szkoda, że nie napisałeś- może wpadło by też destruction 2.0

Ja teraz pogrywam w Two World 2, ale do jutra. Bo jutro nastąpi dostawa gier: Splatterhouse, Resonance of Fate, no i Dead Space 2...
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 27.01.2011, 22:35
Devil, ty z domu poza pracą gdzieś wychodzisz ?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 27.01.2011, 23:39
Tak... Na rynek co tydzień. Dlatego moje posty w week są pisane nad ranem, po powrocie w stanie wskazującym
A w tygodniu prace mam w domu.

Coś tu cicho ostatnio
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.01.2011 o godz. 04:19.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.01.2011, 06:38
Wczoraj odwiedziłem kumpla który przerobił(wgrał softa) PS3 i teraz mam straszny mętlik w głowie czy też przerobić swoją czarnulkę czy nie. Poczekam jeszcze z miesiąc na rozwój wydarzeń co na to Sony.

Wy swoje przerabiacie?
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Od: 11.2010

Stary 29.01.2011, 09:40
laurence napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj odwiedziłem kumpla który przerobił(wgrał softa) PS3 i teraz mam straszny mętlik w głowie czy też przerobić swoją czarnulkę czy nie. Poczekam jeszcze z miesiąc na rozwój wydarzeń co na to Sony.

Wy swoje przerabiacie?
Jak niestraszny Ci ban ID konsoli to przerabiaj.
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Stary 29.01.2011, 09:57
Każdemu straszny ban Jednak z tego co widzę to Sony wyraźnie nie może sobie dać rady z zaistniałą sytuacją.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 29.01.2011, 14:41
sony znowu dało nową łatkę, która uderza w piratów. niestety musisz ją ściągnać jeżeli chcesz grać online
Co do Sony, to oni akurat sobie radzą, o to się nie musisz martwić
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 29.01.2011 o godz. 14:44.

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.01.2011, 15:29
Ja swojej nie mam zamiaru przerabiać.
Oni nas szanują, to należy im się tym samym odwdzięczyć. Mamy świetne exy, darmowy online, polonizacje, gry są dużo tańsze niż parę lat temu...
Gdyby piraty były od początku, tak jak z X360, to nie byłoby tak kolorowo. Więc można powiedzieć, że przez piracenie sami sobie szkodzimy. Tzn. piraci szkodzą tym, którzy ciężko pracują na zakup gry. Ale nie zamierzam nikogo uczyć moralności, bo sam święty nie jestem.
Jak miałem PS2 to przerobiłem konsolę i do dzisiaj nie przeszedłem 3/4 gier, które ściągnąłem z neta. Większość odpaliłem, sprawdziłem i następna heh No, ale wtedy nie było mnie stać na gry.

Lepiej dać to 150 zł miesięcznie na grę, przejść całą, dobrze się bawić, niż zastanawiać się przez godzinę, którą grę włączyć, pograć godzinę i rzucić w kąt. Zawsze później możesz ją odsprzedać, wymienić się z kumplem i kasa się zwraca.

PS. chociaż przyznam, że po tym jak uniemożliwili oglądanie filmów HD z przerobionej matroski w niepełnych rozdzielczościach, to byłem tak wkurzony, że zacząłem poważnie się zastanawiać nad przeróbką...
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 29.01.2011 o godz. 15:32.
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Stary 29.01.2011, 19:08
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
sony znowu dało nową łatkę, która uderza w piratów. niestety musisz ją ściągnać jeżeli chcesz grać online
Co do Sony, to oni akurat sobie radzą, o to się nie musisz martwić
no właśnie, że sobie nie radzą co poświadcza chociaż ten wpis: http://www.ps3site.pl/firmware-3-56-...-piraci/62774/

Szczerze powiedziawszy to nie sądziłem, że uda się im złamać ps3 a jednak.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 29.01.2011, 19:25
Ludzie, po ilu latach złamali ps3?
Ja swojej nie przerabiam. Czekam teraz na Killzone 3 i składam zamówienie na edycję kolekcjonerską Mam słabość do steelboxów
Ktoś pisał o demie bulletstorm. Stargałem w nocy i sprawdziłem rano, i jakoś mnie nie porwało. Mam jeden główny zarzut- dlaczego nie mogę podskoczyć w dowolnym momencie, a tylko jak zbliżę się do przeszkody? Nie podoba mi się to. poza tym przeciwnicy w demie to 3 typy, które się powtarzają cały czas.... Choćto Polacy zrobili, to nie kupię.
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 02.02.2011, 18:28
Co lepiej wybrać 250 Gb czy 320 PS3? Wiadome, że większy dysk, ale jeszcze jakieś różnice?
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 02.02.2011, 21:56
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
Co lepiej wybrać 250 Gb czy 320 PS3? Wiadome, że większy dysk, ale jeszcze jakieś różnice?
Niczym się nie różnią oprócz pojemności dysku. Bierz 320 GB, różnica w cenie pewnie nie dużo a zawsze to 70 GB więcej.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 10.02.2011, 10:09
laurence napisał(a):Wyświetl post
no właśnie, że sobie nie radzą co poświadcza chociaż ten wpis: http://www.ps3site.pl/firmware-3-56-...-piraci/62774/

Szczerze powiedziawszy to nie sądziłem, że uda się im złamać ps3 a jednak.
pozwolisz, że zacytuje prasę branżową (za psx extreme):

"... okazało się jednak, że cieszyli się oni (piraci) przedwcześnie. Brak możliwości zabawy w sieci, oraz coraz to nowsze aktualizacje softu dezaktywujące przeróbkę, połączenie kodu nowych gier z konkretnym firmware konsoli, relatywnie wysoka cena oraz cała masa problemów zgłaszanych przez użytkowników Jaila, sukcesywnie odstraszała ciekawskich..."
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.02.2011 o godz. 10:20.

Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Stary 10.02.2011, 10:42
Wiadomo, że jak ktoś przerabia konsole do nastawia się głównie na granie w singlu, natomiast to co próbuje teraz robić Sony to jakieś strzelanie na oślep.

Np: http://www.ps3site.pl/sa-juz-pierwsz...nia-ps3/63383/ lub http://www.ps3site.pl/blad-8002f2c5-...ski-hdd/63019/
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.02.2011, 19:09
Panowie, pomóżcie.
Poszukuję gry, w którą można fajnie pograć w dwie osoby. Najlepiej coś, w co się współpracuje, gra razem, a nie przeciwko sobie. Odpadają wszelkie shootery, sportówki i samochodówki.
Xbox.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 12.02.2011, 19:16
Lara Croft?
A bijatyki mogą być?
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 12.02.2011 o godz. 19:18.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.02.2011, 19:20
Cytat:
Panowie, pomóżcie.
Poszukuję gry, w którą można fajnie pograć w dwie osoby. Najlepiej coś, w co się współpracuje, gra razem, a nie przeciwko sobie. Odpadają wszelkie shootery, sportówki i samochodówki.
Xbox.
O starnych warsach myślałeś?

a tak w ogóle, to:

http://www.co-optimus.com/system/1/xbox-360.html
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 12.02.2011 o godz. 19:26.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 15.02.2011, 09:56
Widzę Stawski, że jednak zaliczyłeś CoD-BO. Jakie wrażenia odnośnie singla?

Ja właśnie kończę Dead Space 2 i powiem, że jestem trochę zawiedziony. Jedynka była zdecydowanie lepsza. Tutaj mamy powielanie pomysłów w w/w części ( nowym pomysłem jest zastąpienie genialnych butów grawitacyjnych, butami odrzutowymi). Do tego ten klimat :/ (jedyna miejscówka która sprawia, że zdecydowanie wolniej się poruszasz, oraz z pewną dozą braku zaufania patrzysz za każdy róg, kąt to Ishimura- szkoda tylko, że to krótka wizyta). Co jeszcze. Na plus na pewno jest zwiększenie poziomu trudności- zdecydowanie mniej upgradów, amunicji, sprawia, że Isaack częściej musi walczyć melee, czy używać stazy.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 16.02.2011, 23:03
Tak, skończyłem singla w dwa wieczory, a naprawdęjestem lamusem Generalnie nie podobały mi się dwie sprawy. Primo - baaardzo dużo fragmentów, w którym nawet pada nie dotykałem - w MW2 przynajmniej było jakieś poczucie interakcji. Secundo - zero zaskakujących zwrotów akcji - może poza zakończeniem, ale nie było przysłowiowej atomówki jak w Cod4. Multi tylko liznąłem - zagrałem 3 mecze, i .... wróciłem bez żalu do Bad Company 2. A! Mam już 4 destruction kills! Brakuje tylko 16-tu Teraz czekam na Killzone 3.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 17.02.2011, 10:04
Mówiłem Ci daj na najwyższy poziom- gra jest banalna jak każdy cod

Ogrywa ktoś tu NBA 2K11. Chcę kupić i nie wiem czy warto.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 18.02.2011, 18:50
Już nie mogę się doczekać Killzone 3. Jak na razie męczę B:BC2 podstawkę i Vietnam. Devil, a za zagranie on-line meczu z przyjacielem z PSN jest w nowej Fifie trofka? Tak z ciekawości pytam, bo już zapomniałem że mam gdzieś tę grę
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 21.02.2011, 10:03
o ile dobrze pamiętam, to jest za pokonanie przeciwnika w lidze znajomych.
Co do Killzone 3 to się zastanów- dla mnie dramat !!! (poziomem trudności oni nas chyba chcą obrazić-mają nas za 5 letnie dzieci?. Dobrze, że kumpel powiedział mi, aby od razu zacząć na weteranie (i tam nawet ani razu nie zginąłem :/ - oczywiście mówię o zginięciu na amen ). do tego przejście kampanii zajmuje około 5-6 h (chociąż gdyby scenariusz wciągał- a tu nic. Jakaś namiastka historii).
Multi? Owszem jest, ale dla mnie też słabszy aniżeli w 2 (wiem, wiem po ograniu genialnych multi w Assassins Creed Brotherhood oraz Dead Space 2 stałem się wybredny).
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 28.02.2011 o godz. 10:55.

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 01.03.2011, 17:41
Grywal ktos na Kinect ? Warto kupic ?
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 01.03.2011, 18:55
Devil, czyli poziom jak dla mnie super poza ty6m podoba mi sięten klimat - post-apokaliptyczno-cyberpunkowy multi w 2 mnie nie zachwyciło, beta mi siępodobała. Zobaczę teraz. Nie odpalałem konsoli już kilka dni.... a Killzone czeka.....
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 04.03.2011, 22:24
Udało się zrobić w trybie przyspieszonym platynke w Killzone 3. Teraz trzeba to wymienić, póki w cenie
Ogrywał ktoś Bulletstorm? Warto na to wymienić?- noty zbiera dobre.

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 09.03.2011, 20:50
mic napisał(a):Wyświetl post
Grywal ktos na Kinect ? Warto kupic ?
podbijam, warto ?
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 11.03.2011, 14:30
podbijam, warto ?
tak grywał ja mam kinecta od kilku miechów całkiem spoko jest , wiele więcej frajdy jak na wii , przynajmniej wg mnie , mam tylko 2 gry bo jak na razie nie ma żadnego ciekawego tytułu . Polecam grę sportowa nie pamiętam tytułu ale jest całkiem spoko - bieg przez płotki (rzut oszczepem , pin pong , i siatkówka plażowa) jest ogrom śmiechu i zabawy przy tym , a po skończonej grze można oglądnąć filmik jak się wyglądało biegnąc lub robiąc jakieś ruchy czasem wygląda to komicznie polecam
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 11.03.2011, 15:55
Famul dzieki
-

Da sie zaktualizowac sklady w FIFA11 na X360 na ta runde ?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 12.03.2011, 02:12
Famul dzieki
-

Da sie zaktualizowac sklady w FIFA11 na X360 na ta runde ?
Jeżeli nie korzystasz z pirata, aktualizuje się przed każdym meczem online o.o
(przynajmniej tak jest na PS3, oraz w Fifie 10 na xboxie).

a jak nie działa to poczytaj tu:

http://xboxforum.pl/gier-f12/fifa-11...w-85145-3.html

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 12.03.2011, 15:09
Jeżeli ktośma problem ze zrobieniem trofki 20 demolition kills w Bad Company 2 to można się ustawić na stronie PS3trophies. Miałem 7 a po wczorajszym wieczorze mam już 16 Jewszcze tylko 4 i będęmiał wszystko w multi

No i sięudało. Dzięki Devil! A teraz jadęz Killzonem, i muszę powiedzieć, że nigdy siętak nie przejechałem na recenzji Butchera z PSX... Pisze, że fabuła kiepska - jak dla mnie o niebo lepsza niż w black opsach. Pisze że fajerwerki graficzne - jak dla mnie grafika jest po prostu dobra, ale fajerwerków to ja tu nie widzę... może w 3d?. A multi na pewno lepsze niżw bulletstorm - i mówięto tylko po ograniu bety KZ i dema BS.

Na razie chodzę w egzoszkielecie Jest moc
Powód: platynka :)
Ostatnio edytowane przez stawski : 23.03.2011 o godz. 22:46.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów