The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
theOne
Junior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2011, 21:38
majson napisał(a):Wyświetl post
prosty wniosek -sprzedaż idzie słabo ze względu na wygórowane ceny w stosunku do krakowskich zarobków.
śmieszne jest to co napisałeś , tak tak wszyscy klepią biede a,prawda jest taka że
kto chodził na Wisłę to nadal będzie chodził czy karnet będzie kosztował 110zł czy pincet
bo to nie jest ważne ?dobrze mówię?
Chodzić zawsze będziemy!!!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.02.2011, 21:43
theOne napisał(a):Wyświetl post
śmieszne jest to co napisałeś , tak tak wszyscy klepią biede a,prawda jest taka że
kto chodził na Wisłę to nadal będzie chodził czy karnet będzie kosztował 110zł czy pincet
Oczywiście, co nie oznacza że klub może z nas doić ile wlezie ("pincet").
Najbardziej śmieszą mnie ludzie którzy mają kasę na wycieczkę własnym samochodem po europie, wypasione prezenty dla całej rodziny, piwo, wódkę itd. a na Wisłę nie.

Nie utożsamiajcie się z Wisłą.
Mimo wszystko namawiajcie znajomych.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.02.2011, 21:47
Oczywiście, że dobrze mówisz, ale mów to bandzie płaczków.. W każdym bądź razie Wisła to my i każdy komu na Wiśle zależy karnet i tak kupi.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.02.2011, 21:48
grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
Przecież, przed sosnowcem, karnet na sektor D kosztował 160 zł, teraz ulgowy 145, wiec nie rozumiem, skąd nagle ten festiwal jęków...
Jak widać rynek zareagował na ceny nie tak jak się tu niektórzy spodziewali. Karnetowcy to tylko część widowni, reszta to kibice kupujący bilety. To ci co wiedzą, że nie będą na wszystkich meczach z różnych względów. A tu ceny na tzw. mecze Top poza jednym sektorem G są od 45 zł. do 65 zł. !
Przewiduję, że przy tych cenach biletów będzie bardzo trudno zapełnić nawet obecne pół stadionu. Ulgowi karneciarze z najtańszego sektoru G chyba zapominają, że ich karnet za 9 meczów to raptem 3 bilety dla tych co kupują bilety.
Po oddaniu całego stadionu dopiero wyjdzie, że tzw. klubowa polityka zapełniania stadionu w oparciu o te ceny okaże sie klapą, co już powoli widać.
Odpowiedz cytując
Janek Skawina
Member

Od: 09.2008

Stary 21.02.2011, 21:50
theOne napisał(a):Wyświetl post
Chodzić zawsze będziemy!! Choć by nie wiem co! Pamiętam jak mi doszły nie oczekiwane wydatki i kasa się skończyła przedwcześnie.. Żeby się wybrać na mecz Wisła - Korona musiałem sprzedać telefon :( żeby mieć na głupi bilet. Telefon nie był zły więc po sprzedaży mógłbym sobie pozwolić na kilka takich meczy Był to mecz na Suchych Stawach a Wisła przegrała 0-1 i sobie myślę "Oni tyle kroć wiecej zarabiają niż ja. Człowiek specjalnie sprzedaje telefon żeby się wybrać na Wisełkę a oni oddadzą przez cały mecz celnych strzałów tyle co mam palcy u jednej ręki "

Morał: Bez telefonu da się żyć, natomiast bez Wisły ni hu hu...!
Powód: "paly u jednej ręki"
Ostatnio edytowane przez Janek Skawina : 21.02.2011 o godz. 21:59.
NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.02.2011, 22:01
grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
Przecież, przed sosnowcem, karnet na sektor D kosztował 160 zł, teraz ulgowy 145, wiec nie rozumiem, skąd nagle ten festiwal jęków...
jak już porównujesz cenny to nie do karnetów ulgowych, bo nie każdy jest studentem czy kobietą (na marginesie dalej nie mogę pojąć dlaczego nie ma zniżki dla przedłużających )
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 21.02.2011, 22:05
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jak widać rynek zareagował na ceny nie tak jak się tu niektórzy spodziewali. Karnetowcy to tylko część widowni, reszta to kibice kupujący bilety. To ci co wiedzą, że nie będą na wszystkich meczach z różnych względów. A tu ceny na tzw. mecze Top poza jednym sektorem G są od 45 zł. do 65 zł. !
Przewiduję, że przy tych cenach biletów będzie bardzo trudno zapełnić nawet obecne pół stadionu. Ulgowi karneciarze z najtańszego sektoru G chyba zapominają, że ich karnet za 9 meczów to raptem 3 bilety dla tych co kupują bilety.
Po oddaniu całego stadionu dopiero wyjdzie, że tzw. klubowa polityka zapełniania stadionu w oparciu o te ceny okaże sie klapą, co już powoli widać.
od 2 tygodni to samo ... żenua !! chyba już powiedziano wystarczająco dużo ZA i PRZECIW !
Teraz bez marudzenia, albo idźcie po karnety albo proszę Was zamilczcie. Ileż można drążyć temat. Po prostu kupujcie lub nie i nie męczcie i nie zniechęcajcie ludzi. Na niższe ceny na niektóre sektory przyjdzie czas po otwarciu całego stadionu!!
Kolego właśnie po to są karnety aby ceny na poszczególne mecze były niższe, jak kupujesz sobie na kilka meczy to nie dziw się, że masz drożej. Jak się coś kupuje hurtowo wychodzi taniej, a ten co kupuje detalicznie ma drożej - tyle, kropka. Więcej tańszych sektorów będzie po otwarcie północnej, wtedy zrobią dodatkową sprzedaż.

Dla niektórych to klub chyba powinien dopłacać do przyjścia na stadion, aby zechcieli łaskawie kibicować.
Ja kupiłem karnety, mimo, że nie będzie mnie na kilku meczach z powodu obowiązków rodzinno - zawodowych, i tak powinien robić każdy kibic, który ma Wisłę w sercu!
Odpowiedz cytując
Janek Skawina
Member

Stary 21.02.2011, 22:07
Luu... napisał(a):Wyświetl post
jak już porównujesz cenny to nie do karnetów ulgowych, bo nie każdy jest studentem czy kobietą (na marginesie dalej nie mogę pojąć dlaczego nie ma zniżki dla przedłużających )

Może wychodzą z założenia że skoro przedłuża to jest fanatyczny. Tak czy tak kupi ten karnet. Po za tym kupując karnety wkładamy pieniądze w nasz klub! Ma większe wpływy, więcej może wydawać itd... Naprawdę nie wydaje mi się żebyśmy mieli oszczędzać na na naszym klubie. Wspierać jak tylko możemy w każdy możliwy sposób CZYLI KARNET Z NASZEJ STRONY TO MINIMUM A CZY DAMY TEMU KLUBOWI OD SIEBIE WIĘCEJ WPŁYWÓW TO JUŻ ZALEŻY OD NAS SAMYCH!
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.02.2011, 22:11
numer biletu
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 21.02.2011, 22:16
Janek Skawina napisał(a):Wyświetl post
Chodzić zawsze będziemy!! Choć by nie wiem co! Pamiętam jak mi doszły nie oczekiwane wydatki i kasa się skończyła przedwcześnie.. Żeby się wybrać na mecz Wisła - Korona musiałem sprzedać telefon :( żeby mieć na głupi bilet. Telefon nie był zły więc po sprzedaży mógłbym sobie pozwolić na kilka takich meczy Był to mecz na Suchych Stawach a Wisła przegrała 0-1 i sobie myślę "Oni tyle kroć wiecej zarabiają niż ja. Człowiek specjalnie sprzedaje telefon żeby się wybrać na Wisełkę a oni oddadzą przez cały mecz celnych strzałów tyle co mam palcy u jednej ręki "

Morał: Bez telefonu da się żyć, natomiast bez Wisły ni hu hu...!
wzruszające.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.02.2011, 22:23
Telus napisał(a):Wyświetl post
wzruszające.
Musisz być ....a taki cyniczny ? To że chłopak ma pasję i tą pasją jest dla niego Wisła to należy tylko mu przyklasnąć, a nie wyskakiwać do niego z ryjem. Odpowiedz sobie na pytanie czy Ty byłbyś skory do takich poświęceń, żeby telefon sprzedać, żeby mieć kasę na bilet na Wisłę. Przestańmy srać we własne gniazdo.

Dzięki takim ludziom jak domin_czyżyny i JanekSkawina jestem spokojny o przyszłość Wisły bo wiem, że ma ona oddanych kibiców, którzy są w stanie zrobić dla niej wszystko, którzy wspomagają ją finansowo. Brawo i wielki szacun dla Was chłopaki oraz dla tych, którzy zamiast narzekać na cały świat wzięli się do roboty i sobie na karnet zarobili, zdobyli jakoś pieniądze. Brawo, jesteście wielcy.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Janek Skawina
Member

Stary 21.02.2011, 22:26
Telus napisał(a):Wyświetl post
wzruszające.
To nie miało być wzruszające, poprostu dziwie się ludzią, którzy są zaskoczeni tym, że Wisła wiąże się z pewnymi wydatkami. Czy dla nich karnet będzie kosztował 300pln, 200, 150 czy 100 to zawsze będzię za dużo, bo wiadomo... zawsze mogłoby być taniej Wisła powinna się szanować! i to właśnie robi co chyba nie jest dziwne! Są rzeczy za które poprostu trzeba płacić. A, że dla Was jest zawsze źle...
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 21.02.2011, 22:30
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
numer biletu
Mój nr biletu jest 7-cyfrowy, więc coś się nie zgadza
Natomiast jeśli pytasz o nr rachunku to znajomy dziś kupował i ma 107***
Odpowiedz cytując
theOne
Junior Member

Stary 22.02.2011, 13:11
dziwne bo na moim karnecie ( zakupionym w niedziele)jest napisane : nr biletu 2824224
więc..
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.02.2011, 13:33
Panowie kto dzisiaj kupował karnecik i wie ile zostało na G jeszcze?

Odpowiedz cytując
matheo91
Member

Od: 11.2008

Stary 22.02.2011, 14:17
Ja dziś o 13:30 kupiłem karnet na G3, więc musi być jeszcze dużo karnetów.
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Stary 22.02.2011, 14:30
Ile mogło pójść karnetów? 7 koła?
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.02.2011, 14:38
sprzedano dokładnie 6734. samej końcówki nie jestem pewien bo 3 kolesi się zastanawiało.

Pomyślcie kto może wiedzieć ile sprzedano? nawet po numerach na karnecie nie da rady dojść do tego ponieważ swoją pule dostała TF. Klub pewnie do końca tygodnia poda ile zostało.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 22.02.2011, 15:05
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
sprzedano dokładnie 6734. samej końcówki nie jestem pewien bo 3 kolesi się zastanawiało.

Pomyślcie kto może wiedzieć ile sprzedano? nawet po numerach na karnecie nie da rady dojść do tego ponieważ swoją pule dostała TF. Klub pewnie do końca tygodnia poda ile zostało.
z tego co mi wiadomo TF w tym roku nie dostala karnetów
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 22.02.2011, 15:17
matheo91 napisał(a):Wyświetl post
Ja dziś o 13:30 kupiłem karnet na G3, więc musi być jeszcze dużo karnetów.
Pozdrowienia dla gościa, który pare dni temu pisał, że na najpóźniej we wtorek karnetów na G nie będzie. Na przyszłosć darujcie sobie takie przewidywania bo tylko szerzycie niepokój i wprowadzacie ludzi w błąd.
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Stary 22.02.2011, 15:23
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post

A czy zastanowiłeś się nad tym,ze na forum jest ktoś może kto np sprzedaje te karnety i może napisać ile poszło?!
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 22.02.2011, 15:53
wiktorpiekarski, osoby sprzedające karnety nie mają informacji ile ich dokładnie poszło, widza tylko które miejsca są zajęte juz
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.02.2011, 17:43
cash_X napisał(a):Wyświetl post
z tego co mi wiadomo TF w tym roku nie dostala karnetów
Chyba masz złe informacje. Jeszcze tydzień temu miałem propozycje kupienia karnetów od znajomego z TF.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 22.02.2011, 17:57
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Chyba masz złe informacje. Jeszcze tydzień temu miałem propozycje kupienia karnetów od znajomego z TF.
tydzień temu....
okazało się że mają karnety imienne, więc ich liczba gwałtownie spadnie bo większość po prostu handlowała karnetami.
Ostatnio edytowane przez Luu... : 22.02.2011 o godz. 20:37.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Dr.Joint
Member

Od: 09.2010

Stary 22.02.2011, 19:08
Jakies info ile zostało? Czy kupie jutro czy bd musiał kupować na Narożnik czego niechce ...
Odpowiedz cytując
xKamci0x
Member

Stary 22.02.2011, 19:18
Dr.Joint napisał(a):Wyświetl post
Jakies info ile zostało? Czy kupie jutro czy bd musiał kupować na Narożnik czego niechce ...
dzisiaj o 18 kupiłem na G3 wiec myslę ze spokojnie sobie jutro na G kupisz
Ostatnio edytowane przez xKamci0x : 22.02.2011 o godz. 19:53.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 22.02.2011, 20:10
Kto chce zdobyć autograf, zrobić zdjęcie z naszymi nowymi zawodnikami i przy okazji kupić karnet to niech wpada jutro do strefy kibica między 16:00 - 17:30

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...odnikow_wisly/

Ruszać po karnety, bo słabo nam to wychodzi póki co !
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 23.02.2011, 16:46
pewnie klub nie poda oficjalnie ile sprzedano karnetów,bo nie chce się kompromitować
a wg mnie powinien - byłaby to dobra mobilizacja dla centusiów i leniuszków
Odpowiedz cytując
derr
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.02.2011, 16:53
po cześci to My sie kompromitujemy jak już cos ostatnio też sie specjalnie nie chwalili (no chyba ze przekroczy 11 może 12 )po ch.. o tym gledzić non stop na forum
derr
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 23.02.2011, 17:14
nowy stadion, nowa Wisła
fantastyczne transfery - to powinno przyciągnąć nowych fanów

a gdzie karnetowicze z poprzednich lat?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów