|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Miałem nadzieje ze uda mi sie zalatwic w jednym dniu kupno karnetu dla mnie i biletow dla innej osoby, ale skoro nie ma do teraz zadnego info odnosnie biletow to jutro ich pewnie jeszcze nie bedzie, a z drugiej strony straszycie tymi numerami i po karnet bede musial pojechac jutro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czyli pierwszego dnia sprzedaży jeśli dobrze pamiętam?
Wnioski są więc takie że sprzedaliśmy całe.... 3 tyś karnetów. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na .... takie rozkminy? Może jest tak a może nie ? Nikt tego nie wie, możemy tylko domniemywać. A co jeżeli sprzedali 102751? Czemu 'ucinacie' 10? Takie rozkminy są niepotrzebne i tylko szkodzą.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na to że jeśli nikt tego oficjalnie nie podaje to musimy się domyślać. I kto komu szkodzi? My ze piszemy o tym na forum przy Basałaj przez swoją politykę zapełniania stadionu?
PVD pisał kilka dni temu że poszło 999, widać i tak sprzedaż ruszyła w ostatnie dni. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Człowieku to co pisał PVD to była ironia...A poza tym po co gdybac? Masz sprawdzone informacje ? Nie. To nie wprowadzaj ludzi w błąd.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie prawdziwa, po prostu ironia, przeczytaj sobie post nad postem PVD o 1000 sprzedanych karnetów.. Moim zdaniem nieprawdziwa, zresztą wszystko się okaże jak podadzą oficjalne dane i na meczu z Ruchem.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Stosowna informacja na pewno się ukaże po zamknięciu sprzedaży dla wznawiających.
Póki co mamy filmik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Co do tych numerow rachunkow to raczej nie mozna tak tego liczyc. Ja bylem w pierwszej trzydzestce kupujacych a nr rachunku to 102***.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A jak wyglądają karnety? Czy tak jak na poprzedniej karcie jest naklejka czy tylko nabijają i dostaje się jakieś potwierdzenie?
Bo jeżeli te nr. są nabite na wasze KK to na pewno nie jest to nr. karnetu tylko karty a co za tym idzie to karnetów sprzedało sie mniej niż podajecie ponieważ nie wszyscy wyrabiający karty kupują karne. fialo- a niby dlaczego nie można podawać tych liczb? boisz się że Twoja teoria z tanimi karnetami da w łeb? I dla Twojej wiadomości w komentarzach pod jednym z art. ktoś z redakcji dał odpowiedź kilka dni temu że nie sprzedało się więcej niż 5tyś kart. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Karnet to naklejka, i te numery są nabite na karnecie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.02.2011 o godz. 14:35.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koleżko sympatyczny nie musisz tak epatować tym, że nie kupujesz karnetu i nie wiesz jak on wygląda bo to już my wszyscy wiemy. Naklejkę dostaje się po zakupie karnetu. Także nie masz racji. Co do komentarza rava - napisał że się sprzedało ponad 6 tys KK, a nie mniej niż 5 tysięcy, także nie przeinaczaj faktów, a to są i tak dane sprzed kilku dni.
Powiedz mi czy jakiekolwiek niesprawdzone informacje należy podawać? Nie. Także takich domniemywań także nie należy publikować, nikt nie wie jak jest naprawdę oprócz pracowników klubu. A już szczytem było powołanie się na ironię PVD, jako fakt obowiązujący, gratulacje. Tak czy tak - wszystko okaże się na meczu z Ruchem Chorzów, bo nawet jeszcze nie z Podbeskidziem. Według mnie będzie dobrze, ja mam czyste sumienie, wiem, że wypełniłem swój wiślacki obowiązek, a w dodatku jeszcze kilkoro moich znajomych kupiło/kupi karnety za moją namową. Ale narzekajcie dalej, na pewno będzie lepiej. Wiślak 86 - życzę udanej rundy wiosennej spędzonej przed sopcastem. Trzymam kciuki, żeby nie było lagów ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
no ja liczę na to że dzisiaj po zakmnięciu przed sprzedaży będzie info ile poszło
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja kupowałem dzisiaj karnet dopiero, i chyba sporo ludzi tak zrobiło, bo kolejka do wyrabiania KK była nawet nawet, o godzinie 13 kilkanaście osób. Przy kupowaniu otwarte ~6 kas i kazda zajęta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To pokazuje że bardzo dobrze że w niedziele jest otwarte, dlatego że ludzie wtedy mają wolne w większości i mogą wtedy spokojnie zakupić, a że wszystkie zajęte kasy to tak było jak ja byłem w tygodniu też także widać nie idzie najgorzej to wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Na początek dziękuję za życzenia ale z pewnością spotkamy się na stadionie bo do tej pory nie pokazałeś mi choćby jednego zdania które by Ci zasugerowało że nie kupię karnetu. To nie są domniemania bo to czysta logika że numerowanie karnetów tak wygląda. Co do rava to napisał że poszło ponad 6tys kart a nie karnetów a to chyba różnica. ( z tymi 5tys, faktycznie byłem na 100% przekonany że tak napisał ale widzę że jest 6 tys więc zwracam honor). ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja mówię o numerach nadrukowanych na nalepkę, naklejaną na kartę kibica. Liczę karnety sprzedane, a nie karnety wydrukowane i dane pracownikom w TF i innych firmach, bo sądzę że mogły one mieć właśnie te numery wcześniejsze. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja dziś kupowałem dwa karnety o nr 106557 i 106561. Kupowałem po 15.20.
Mam nadzeję, że to oznacza że sprzedani blisko 7 tys karnetów. To nie byłby zły wynik. Mam nadzeję, że od pon sprzedadzą jeszcze 3-4 tys. Jak otworzą cały stadion to trzeba celować w liczę karnetów oscylującą ok 17 - 20 tys. Co wiąże się z obniżką i promocjami, jak i dobrą grą zespołu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A ile najwięcej sprzedaliśmy karnetów w ostatnich latach jaki jest rekord? jak wygramy z Arką to pójdzie sporo bo każdy będzie chciał oglądać przyszłych mistrzów Polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z tego co pytalem to slaby ruch na razie przy karnetach.. Dzisiaj dopiero bylo wiecej ludzi.
Ja nabylem dzisiaj 2 karnety numery wskazuja na to ze juz 6,5ts karnetow mamy sprzedanych
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 21.02.2011 o godz. 20:05.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Byłem dziś pytałem o liczbe karnetów na same G, i Pani powiedziała że : -Dzisiaj zostało mało tych co zostało zarezerwowanych( Niewiem co na ten temat myśleć, rerzerwowali sobie telefonicznie czy Ci co mieli karnety w rundzie jesiennej). - Że na jutro zostało niewiele, ogólnie końcówka. \ Sam miałem iść po karnet pod koniec miesiaca, ale w tym wypadku lece jutro żebym sie nie obudził z ręka w ... Reasumując, na G sprzedarz poszła praktycznie cała.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak porobili dwadziescia tysięcy okienek to nie dziwne, ze wydaje się ze ruch mały Ja bylem w piątek przed 20 po KK i kolejka byla po karnety z 10 osob... ruch jako taki był Jak 6500 poszlo to super wynik jak na tą chwile... ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Moge zamowic telefonicznie karnety
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Moge zamowic karnety telefonicznie
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak się rodzą plotki, najpierw jeden wymyślił niewiadomo skąd że "zarezerwowane" może znaczyć "zarezerwowane przez telefon" jak to oczywiste, że chodzi o tych, którzy mieli karnety na jesień, a następny już podłapał temat i numer chce.
NIE MA żadnego zamawiania przez telefon. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jutro albo najdalej we wtorek karnecików na g już nie będzie, więc kto nie ma niech leci.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Sprzedaż od 11 tak ?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie powiedziałem że jest możliwość zarezerwowania biletów, przytoczyłem tylko słowa pani kasjerki, a to że ktos nie umie czytać ze zrozumieniem, to juz inna bajka. Co mdo ilosci na G, na młyn chodzą ludzie "stali" . Reszta sektorów to , nie obrażając innych prawidziwych kibiców, "kibice" żądni sukcesu. Przyjdą na mecz , bo przeciwnik aktrakcyjny lub ostatnio nasi wygrywali. Na G tego nie bedzie, nikumu sie pieniedzy tracic nie bedzie chciało. I to jest +
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|