The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
paczuś
Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2011, 12:28
paczuś napisał(a):Wyświetl post
Ja mam następujące pytanko: czy osoba na którą kupuję karnet zniżkowy musi stawić się osobiście, czy biorę tylko od niej legitymacje i pesel?
Miałem na myśli kupno biletu. Konkretnie na podbeskidzie.
Miałem nadzieje ze uda mi sie zalatwic w jednym dniu kupno karnetu dla mnie i biletow dla innej osoby, ale skoro nie ma do teraz zadnego info odnosnie biletow to jutro ich pewnie jeszcze nie bedzie, a z drugiej strony straszycie tymi numerami i po karnet bede musial pojechac jutro.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.02.2011, 12:55
Al_29 napisał(a):Wyświetl post
ja kupowałem 10.02 i mam nr rach. : 102751 ; )
Czyli pierwszego dnia sprzedaży jeśli dobrze pamiętam?

Wnioski są więc takie że sprzedaliśmy całe.... 3 tyś karnetów.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.02.2011, 12:58
Na .... takie rozkminy? Może jest tak a może nie ? Nikt tego nie wie, możemy tylko domniemywać. A co jeżeli sprzedali 102751? Czemu 'ucinacie' 10? Takie rozkminy są niepotrzebne i tylko szkodzą.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 20.02.2011, 13:06
Na to że jeśli nikt tego oficjalnie nie podaje to musimy się domyślać. I kto komu szkodzi? My ze piszemy o tym na forum przy Basałaj przez swoją politykę zapełniania stadionu?

PVD pisał kilka dni temu że poszło 999, widać i tak sprzedaż ruszyła w ostatnie dni.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 20.02.2011, 13:09
MatMario napisał(a):Wyświetl post

PVD pisał kilka dni temu że poszło 999, widać i tak sprzedaż ruszyła w ostatnie dni.
Człowieku to co pisał PVD to była ironia...A poza tym po co gdybac? Masz sprawdzone informacje ? Nie. To nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.02.2011, 13:10
fialo napisał(a):Wyświetl post
Na .... takie rozkminy? Może jest tak a może nie ? Nikt tego nie wie, możemy tylko domniemywać. A co jeżeli sprzedali 102751? Czemu 'ucinacie' 10? Takie rozkminy są niepotrzebne i tylko szkodzą.
Czyli,że co ? Sprzedali już 102 tys karnetów ?
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 20.02.2011, 13:10
Człowieku to co pisał PVD to była ironia...
Mocno gorzka bo jak widać prawdziwa.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 20.02.2011, 13:14
Nie, nie prawdziwa, po prostu ironia, przeczytaj sobie post nad postem PVD o 1000 sprzedanych karnetów.. Moim zdaniem nieprawdziwa, zresztą wszystko się okaże jak podadzą oficjalne dane i na meczu z Ruchem.

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.02.2011, 13:26
Stosowna informacja na pewno się ukaże po zamknięciu sprzedaży dla wznawiających.
Póki co mamy filmik.
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.02.2011, 14:10
Co do tych numerow rachunkow to raczej nie mozna tak tego liczyc. Ja bylem w pierwszej trzydzestce kupujacych a nr rachunku to 102***.

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 20.02.2011, 14:23
A jak wyglądają karnety? Czy tak jak na poprzedniej karcie jest naklejka czy tylko nabijają i dostaje się jakieś potwierdzenie?

Bo jeżeli te nr. są nabite na wasze KK to na pewno nie jest to nr. karnetu tylko karty a co za tym idzie to karnetów sprzedało sie mniej niż podajecie ponieważ nie wszyscy wyrabiający karty kupują karne.

fialo- a niby dlaczego nie można podawać tych liczb? boisz się że Twoja teoria z tanimi karnetami da w łeb? I dla Twojej wiadomości w komentarzach pod jednym z art. ktoś z redakcji dał odpowiedź kilka dni temu że nie sprzedało się więcej niż 5tyś kart.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.02.2011, 14:28
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
A jak wyglądają karnety? Czy tak jak na poprzedniej karcie jest naklejka czy tylko nabijają i dostaje się jakieś potwierdzenie?

Bo jeżeli te nr. są nabite na wasze KK to na pewno nie jest to nr. karnetu tylko karty a co za tym idzie to karnetów sprzedało sie mniej niż podajecie ponieważ nie wszyscy wyrabiający karty kupują karne.

fialo- a niby dlaczego nie można podawać tych liczb? boisz się że Twoja teoria z tanimi karnetami da w łeb? I dla Twojej wiadomości w komentarzach pod jednym z art. ktoś z redakcji dał odpowiedź kilka dni temu że nie sprzedało się więcej niż 5tyś kart.

Karnet to naklejka, i te numery są nabite na karnecie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.02.2011 o godz. 14:35.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 20.02.2011, 14:34
Koleżko sympatyczny nie musisz tak epatować tym, że nie kupujesz karnetu i nie wiesz jak on wygląda bo to już my wszyscy wiemy. Naklejkę dostaje się po zakupie karnetu. Także nie masz racji. Co do komentarza rava - napisał że się sprzedało ponad 6 tys KK, a nie mniej niż 5 tysięcy, także nie przeinaczaj faktów, a to są i tak dane sprzed kilku dni.

Powiedz mi czy jakiekolwiek niesprawdzone informacje należy podawać? Nie. Także takich domniemywań także nie należy publikować, nikt nie wie jak jest naprawdę oprócz pracowników klubu. A już szczytem było powołanie się na ironię PVD, jako fakt obowiązujący, gratulacje. Tak czy tak - wszystko okaże się na meczu z Ruchem Chorzów, bo nawet jeszcze nie z Podbeskidziem. Według mnie będzie dobrze, ja mam czyste sumienie, wiem, że wypełniłem swój wiślacki obowiązek, a w dodatku jeszcze kilkoro moich znajomych kupiło/kupi karnety za moją namową. Ale narzekajcie dalej, na pewno będzie lepiej.

Wiślak 86 - życzę udanej rundy wiosennej spędzonej przed sopcastem. Trzymam kciuki, żeby nie było lagów

Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 20.02.2011, 14:38
no ja liczę na to że dzisiaj po zakmnięciu przed sprzedaży będzie info ile poszło
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.02.2011, 16:06
Ja kupowałem dzisiaj karnet dopiero, i chyba sporo ludzi tak zrobiło, bo kolejka do wyrabiania KK była nawet nawet, o godzinie 13 kilkanaście osób. Przy kupowaniu otwarte ~6 kas i kazda zajęta.
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.02.2011, 16:15
To pokazuje że bardzo dobrze że w niedziele jest otwarte, dlatego że ludzie wtedy mają wolne w większości i mogą wtedy spokojnie zakupić, a że wszystkie zajęte kasy to tak było jak ja byłem w tygodniu też także widać nie idzie najgorzej to wszystko
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 20.02.2011, 16:31
Koleżko sympatyczny nie musisz tak epatować tym, że nie kupujesz karnetu i nie wiesz jak on wygląda bo to już my wszyscy wiemy. Naklejkę dostaje się po zakupie karnetu. Także nie masz racji. Co do komentarza rava - napisał że się sprzedało ponad 6 tys KK, a nie mniej niż 5 tysięcy, także nie przeinaczaj faktów, a to są i tak dane sprzed kilku dni.

Powiedz mi czy jakiekolwiek niesprawdzone informacje należy podawać? Nie. Także takich domniemywań także nie należy publikować, nikt nie wie jak jest naprawdę oprócz pracowników klubu. A już szczytem było powołanie się na ironię PVD, jako fakt obowiązujący, gratulacje. Tak czy tak - wszystko okaże się na meczu z Ruchem Chorzów, bo nawet jeszcze nie z Podbeskidziem. Według mnie będzie dobrze, ja mam czyste sumienie, wiem, że wypełniłem swój wiślacki obowiązek, a w dodatku jeszcze kilkoro moich znajomych kupiło/kupi karnety za moją namową. Ale narzekajcie dalej, na pewno będzie lepiej.

Wiślak 86 - życzę udanej rundy wiosennej spędzonej przed sopcastem. Trzymam kciuki, żeby nie było lagów

Na początek dziękuję za życzenia ale z pewnością spotkamy się na stadionie bo do tej pory nie pokazałeś mi choćby jednego zdania które by Ci zasugerowało że nie kupię karnetu.

To nie są domniemania bo to czysta logika że numerowanie karnetów tak wygląda. Co do rava to napisał że poszło ponad 6tys kart a nie karnetów a to chyba różnica. ( z tymi 5tys, faktycznie byłem na 100% przekonany że tak napisał ale widzę że jest 6 tys więc zwracam honor).
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 20.02.2011, 17:43
zidanemarcin napisał(a):Wyświetl post
Co do tych numerow rachunkow to raczej nie mozna tak tego liczyc. Ja bylem w pierwszej trzydzestce kupujacych a nr rachunku to 102***.
No to właśnie potwierdza to co napisałem ja. Wczoraj dostałem karnet z numerem rachunku 1058**. Pierwszego dnia przy zakupie ludzie dostawali numery rachunku 1027** (tak pisał kolega wcześniej, nie wiem jak ty masz kolejny numerek po 2), ja liczyłem od 1027**. Czyli 5900- 2700= 3200 karnetów.

Ja mówię o numerach nadrukowanych na nalepkę, naklejaną na kartę kibica.

Liczę karnety sprzedane, a nie karnety wydrukowane i dane pracownikom w TF i innych firmach, bo sądzę że mogły one mieć właśnie te numery wcześniejsze.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 20.02.2011, 17:49
Ja dziś kupowałem dwa karnety o nr 106557 i 106561. Kupowałem po 15.20.

Mam nadzeję, że to oznacza że sprzedani blisko 7 tys karnetów. To nie byłby zły wynik. Mam nadzeję, że od pon sprzedadzą jeszcze 3-4 tys.

Jak otworzą cały stadion to trzeba celować w liczę karnetów oscylującą ok 17 - 20 tys. Co wiąże się z obniżką i promocjami, jak i dobrą grą zespołu.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.02.2011, 18:29
Proud napisał(a):Wyświetl post
Ja dziś kupowałem dwa karnety o nr 106557 i 106561. Kupowałem po 15.20.
ja koło 14 , nr 106423
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Stary 20.02.2011, 19:12
A ile najwięcej sprzedaliśmy karnetów w ostatnich latach jaki jest rekord? jak wygramy z Arką to pójdzie sporo bo każdy będzie chciał oglądać przyszłych mistrzów Polski
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.02.2011, 19:12
Z tego co pytalem to slaby ruch na razie przy karnetach.. Dzisiaj dopiero bylo wiecej ludzi.

Ja nabylem dzisiaj 2 karnety numery wskazuja na to ze juz 6,5ts karnetow mamy sprzedanych
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 21.02.2011 o godz. 20:05.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Dr.Joint
Member

Od: 09.2010

Stary 20.02.2011, 19:20
Byłem dziś pytałem o liczbe karnetów na same G, i Pani powiedziała że : -Dzisiaj zostało mało tych co zostało zarezerwowanych( Niewiem co na ten temat myśleć, rerzerwowali sobie telefonicznie czy Ci co mieli karnety w rundzie jesiennej). - Że na jutro zostało niewiele, ogólnie końcówka. \ Sam miałem iść po karnet pod koniec miesiaca, ale w tym wypadku lece jutro żebym sie nie obudził z ręka w ... Reasumując, na G sprzedarz poszła praktycznie cała.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 20.02.2011, 19:24
wiktorpiekarski napisał(a):Wyświetl post
A ile najwięcej sprzedaliśmy karnetów w ostatnich latach jaki jest rekord? jak wygramy z Arką to pójdzie sporo bo każdy będzie chciał oglądać przyszłych mistrzów Polski
11 000 w 2004 roku.
Jak porobili dwadziescia tysięcy okienek to nie dziwne, ze wydaje się ze ruch mały
Ja bylem w piątek przed 20 po KK i kolejka byla po karnety z 10 osob... ruch jako taki był
Jak 6500 poszlo to super wynik jak na tą chwile...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Wislak2221
Member

Od: 04.2009

Stary 20.02.2011, 19:36
Moge zamowic telefonicznie karnety jaki numer? jesli tak
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
Odpowiedz cytując
Wislak2221
Member

Od: 04.2009

Stary 20.02.2011, 19:39
Moge zamowic karnety telefonicznie jesli tak to jaki numer
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.02.2011, 19:46
Tak się rodzą plotki, najpierw jeden wymyślił niewiadomo skąd że "zarezerwowane" może znaczyć "zarezerwowane przez telefon" jak to oczywiste, że chodzi o tych, którzy mieli karnety na jesień, a następny już podłapał temat i numer chce.

NIE MA żadnego zamawiania przez telefon.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.02.2011, 19:47
Jutro albo najdalej we wtorek karnecików na g już nie będzie, więc kto nie ma niech leci.

Odpowiedz cytując
wieczor
Member

Stary 20.02.2011, 19:54
Sprzedaż od 11 tak ?
Odpowiedz cytując
Dr.Joint
Member

Stary 20.02.2011, 19:57
Nie powiedziałem że jest możliwość zarezerwowania biletów, przytoczyłem tylko słowa pani kasjerki, a to że ktos nie umie czytać ze zrozumieniem, to juz inna bajka. Co mdo ilosci na G, na młyn chodzą ludzie "stali" . Reszta sektorów to , nie obrażając innych prawidziwych kibiców, "kibice" żądni sukcesu. Przyjdą na mecz , bo przeciwnik aktrakcyjny lub ostatnio nasi wygrywali. Na G tego nie bedzie, nikumu sie pieniedzy tracic nie bedzie chciało. I to jest +
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów