|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Czy mogę kupić karnet tacie, czy musi on to zrobić osobiście? tak jak było z wyrobieniem karty kibica
![]()
ŚLĄSK,WISEŁKA,LECHIA GDAŃSK
CZY CIEMNO,CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Możesz kupić komuś innemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Możesz bez problemu musisz miec jego KK
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czy pojedynczy bilet będzie można kupić bez KK?
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ja mam Pytanie bo nie dam rady iść na mecz i mogę daj tacie wejdzie bez problemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mniej czasu niż pisanie tego posta zajęłoby ci znalezienie odpowiedzi, gdyz pojawia się ten problem średnio co 2 dni
![]() Odpowiedź - nie wejdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja mam następujące pytanko: czy osoba na którą kupuję karnet zniżkowy musi stawić się osobiście, czy biorę tylko od niej legitymacje i pesel?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez fialo : 19.02.2011 o godz. 12:48.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kolejna akcja promocyjna http://www.youtube.com/watch?v=0XNCw...layer_embedded
coś mi się wydaje że jak na razie słabo sprzedają się karnety , dlatego klub tak zachęca do ich kupna co do samego spotu to mogli się bardziej postarać w mojej opinii |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dziś ruch spory, potwierdzony w rozmowie z Panią z obsługi. Nie ma sie co dziwic przedostatni dzien wznowien.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Teraz takiej oficjalnej informacji ani widu , ani słychu , więc sądzę że nie ma czym się chwalić . Równiez uważam że doping w tle lepiej by wyglądał , poza tym rozumiem ze trwa kampania reklamowa i sam fakt filmików mnie nie dziwi . |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tak było na początku podczas meczów z Koroną czy jak zwykle z Legią. Karnety też był sprzedawane w krótkim czasie, dlatego o tym pisano. Teraz jak sprzedaż trwa miesiąc byłoby dziwne, gdyby codziennie ukazywała się informacja, że sprzedali 245 czy 1456. Poinformują przed pierwszym meczem w Krakowie i tyle. Skończcie płakać, zacznijcie działać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ruch dziś spory, lekka kolejka, pan selekcjoner na bramce
Dla mnie to będzie wyglądało tak że sprzeda się całe G, trochę środka a reszta to będzie mocna bida. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Panowie na bramce są cały czas bez względu na ruch przy kartach kibica. Co do karnetów to na pewno najwięcej zejdzie właśnie dzisiaj i jutra bo to ostatnie dwa dni dla przedłużających i myślę że też sporo w poniedziałek bo to pierwszy dzień wolnej sprzedaży.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Hmm, na karnecie jest takie info jak numer rachunku i tak rozkminiam, ze moze to jest liczba wydanych juz karnetow? I tak na moim jest 105711 (kupilem wczoraj wieczorem), wiec wychodzi, ze 5k juz poszlo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dlatego namawiałem niezdecydowanych na karnet, na biletach wejście na młyn będzie graniczyło z cudem.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 19.02.2011 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
no ja właśnie się wybiram po karnet w poniedziałek i się zastanawiam czy kupie karnet na g jak pojadę po szkole czy lepiej olać szkołe i o 10 stawić sie pod stadnionem?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja też się zastanawiam?
A tak całkiem poważnie to dla Wisły olewa się imieniny, wesela, wspólne obiadki u teściów, żonę, dziewczynę, pracę to tym bardziej ze szkołą nie powinieneś mieć problemu. Także po karneciki, żeby potem nie płakać że koniki bilety w cenie 200 zł sprzedają na Lecha czy Cracovię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Podejrzewam, żeby kupić w poniedziałek karnet na G, to gdzieś tak o 5 nad ranem musisz namiot rozbić i trochę poczekać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poza tym przecież jutro sprzedaż także działa.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Po co ciśniecie beke z gościa który normalnie nie wiem czy wystarczy karnetów bo nie ma żadnego info a widać zależy mu na karnecie.
moim skromnym nie braknie karnetów na żaden sektor...ale mogę się mylić |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
a co do tego że dzisiaj kasy otwarte to wiem tyle że taki mały problem nie miałem karnetu na jesień bo nie mogłęm być na wszytkich meczach i taniej mi wyszło kupować bilety ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niewykluczone - ja kupowałem tydzień temu i mam 2900 coś tam.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja potwierdzam to z numerami rachunku. Wczoraj popołudniu miałem coś ok 5900 więc jak ktoś kupi dziś niech napisze jaki ma numer.
A kupował ktoś na samym początku pierwszego czy drugiego dnia? Jakie numery wtedy były? Ciekawe czy karnety dla pracowników też w to wchodzą...
Ostatnio edytowane przez MatMario : 20.02.2011 o godz. 12:15.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ja kupowałem 10.02 i mam nr rach. : 102751 ; )
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|