|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam do sprzedania używaną Motorole Milestone.
Telefon w stanie idealnym,sprzedaje z powodu problemów finansowych,tak więc cena jest wg mnie okazyjna:800 zł [cały komplet] Jak coś to PRIV,nie ukrywam,że zależy mi na czasie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy w nowym telefonie nokia n97 mini mam formatowac baterie? Tzn ladowac 3 razy po 12h po pierwszych 3rozladowaniach?
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
chce kupić sobie jakiś nowy tel. ale nie znam się kompletnie...
chciałbym SE, może być używany (ale nie musi) przedział cenowy to okolice 500zł. (100zł. w górę lub w dół) tel. z ekranem dotykowym, łatwy dostęp do neta, jakiś tam aparat... mp3 z dużą kartą itp. chciałbym żeby tel ten nie był jakąś ogromną cegłówką... ale za mały też nie może być... klawiatura raczej nie ma sensu żeby była bo w większości tel dotykowych klawiatura qwerty jest na ekranie dotykowym... x8, x10, vivaz czekam na radę... z góry thx. pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ile kosztuje naprawa głośnika w Nokii E51? oraz ile kosztuje ściągnięcie Simlocka w tym modelu?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
dobry tel. do 500zł.
dotykowy... może być nowy albo używka... czekam na propozycje:] |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sprzedaje N97 mini jak ktoś chętny to napisać na priv.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
No ale propozycję chłopaki mi podały na 2 ostatnich stronach wątku MAM PYTANIE. Ogólne propozycje to HTC np. WildFire, X10 mini Pro i ....... nie pamietam ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam taki dylemat, nie wiem który z tych modeli mam wybrać. Doradźcie mi... Który z tych modeli jest najlepszy
Oto one: - Sony Ericsson Xperia X8 - LG Swift Me P350 - HTC Wildfire - LG KC910 - Nokia C6 - 00 Co możecie mi o nich powiedzieć i który zaproponować |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ja mam od kilku msc C6 i jestem zadowolony
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bierz HTC, ewentualnie SE
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Bierz Htc. Mam od tygodnia i z czystym sumieniem mogę Ci go polecić. Telefon ma tak mocną antenę, że jak byłem w katowicach to znajdywało mi....słowackiego operatora. A jak dałem na strojenie automatycznie stacji radiowych, to z bratysławy audycja leciała. Więc byłem pozytywnie zaskoczony.
No i przede wszystkim ma androida. To jest przyszłość. Telefony które przedstawiłeś są bardziej zaawansowane, niż te ' pospolite ' z marketów. Więc ja bym brał HTC. ( czarny zajebiście się prezentuje ). Nokia robi komórki teraz na ilość, nie na jakość niestety. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy to prawda, że ten HTC ma słabą baterię
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ja tam jestem zadowolony, jak masz pytania wal na priv |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zna ktoś jakąś fajną stronkę z grami, aplikacjami do HTC
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://www.elitewarez.com.pl/vb/android-f205
jak zainstalujesz np. navi albo jakąś grę stąd, to daj mi znać na priv. Bo to jest jakby inna istalacja w tych telefonach z androidem niżeli w symbianach. Ja tego nie ogarniam, więc jakbyś mógł poinstruktować potem krok po kroku byłbym wdzięczny. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ktoś mi doradzi. Chce telefon, w miare prosty w obsłudze (ja blondunka jesli chodzi o sprzety
), najważniejsze zeby dzownił i słał smsy Nie za wielki w wymiarach, musi miec klawiature - chętnie qwert, dostęp do fb mile widzieny. Super jesli miałby wifi.Do wzięcia w erze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaka taryfa, próg cenowy?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W moim Desire (trochę większy ekran niz wildfire, telefon kupiony jako używka) bateria przy naprawdę niemałym użytkowaniu trzyma od 16 do 36 godzin. Te 36h to przy wiekszej oszczędności, ale i tak podłączam na noc do ładowarki ![]() Android Market i peb.pl ;-)
![]() ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
||
|
|
Offline |
|
|
To na przedłużenie umowy. Abonament cos ponad 100 jest, umowa od baaaardzo dawna, ponad 10 lat.
Zasugerujcie jakieś telefony co oni mają, ja się co do ceny dogadam z nimi ;-) |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Potrzebuję kupić wyświetlacz do SE w580i. Czy dostanę go w serwisie/komusie/jakimś punkcie z komórkami, za rozsądną cenę? (do 20 kilku złotych) czy lepiej od razu wchodzić na allegro?
Od jakiegoś czasu zaczeły pojawiać się pojedyncze czarne paski. Z czasem po różnych wydarzeniach (koncerty lub deszcz) tych pasków zaczęło przybywać... i tak po wczorajszym deszczu ekran jest w 90% czarny. Strasznie trzeba kombinować żeby przeczytać smsa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nokia C3-01 Touch & Type - Specyfikacja Nokia C6-00 - Specyfikacja - Chyba najlepsza opcja dla Ciebie Samsung Ch@t 335 (Samsung GT-S3350) - Specyfikacja Samsung Delphi B3410 - Specyfikacja (bez Wi-Fi) Samsung Wave 533 (Samsung GT-S5330 Wave 2 Pro) - Specyfikacja Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro - Specyfikacja - malutki ![]() Wszystkie te telefony pisałem ze strony T-Mobile. Specyfikacja jest z mgsm (podałem linki), ale najlepiej jakbyś wybrała Sobie z tych niektóre i poszła do T, żeby Ci je włączyli i żebyś sama przetestowała Sobie. Jakby co, to podaję link do wszystkich telefonów dostępnych w T-Mobile -> http://apps.t-mobile.pl/productApp-w...p/products.jsp
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 07.06.2011 o godz. 10:40.
|
||
|
|
Offline |
|
Jakos na stronie tmobila nie wyczaiłam, że mają xperie a w sumie ona mnie interesuje Obadam tą nokie!Dzięki za pomoc! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Xperii mają jeszcze tą malutką bez QWERTY i X8 (troche większa od Mini - ekran 3"). Jest jeszcze ta wielka X10, oraz najnowsze Arc i Play, ale to już wysoka półka cenowa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam do wyboru 3 nokie 6700, c2-01, c5,pomoze mi ktos w wyborze
ktora jest najwytrzymalsza i najlepsza w obsłudze znaczy najprostsza i jakie maja wady |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Panowie - Samsung Galaxy Ace posiada ktoś ? Jakieś opinie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie posiadam, ale miałem go w ręce. Ogólnie to fajny telefon, ma androida, czyli tysiące różnych aplikacji, aparat też dość dobry.Żywe kolory, duży ekran, dobrze reagujący na dotyk. Jedynym minusem jest bateria - czasami nawet po 8h potrafi się rozładować, a średnio to co 1,5 dnia trzeba ładować.
Ja zbieram pieniądze na Samsunga Galaxy S II - cuuudo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
a jakiś posiadacz telefonu samsung galaxy mini jest? podzieli się opinią na jego temat? czy szkoda czasu na ten temat? ;-)
nieposiadacze, a znający się na rzeczy, również niech piszą ;-) Powód: nieposiadacze
Ostatnio edytowane przez tomek_TSW : 11.06.2011 o godz. 14:10.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Felipe ja posiadam Galaxy Ace od jakiegoś miesiąca. Jest to dobry telefon , bezawaryjny (jak dotąd) , nie ścina mi pomimo zapełnienia muzyką i aplikacjami prawie całej karty pamięci, ma całą masę bajerów, aparat dość dobry (profesjonalny bynajmniej nie ,ale do codziennego użytku się nadaję) , no i obudowa jest dobrze zrobiona : )
No i najważniejsze dobrze się na nim piszę jak się jest przyzwyczajonym / lub przyzwyczai do dotykowej klawiatury i jest głośny (nie chodzi mi o puszczanie muzyki z telefonu bo wątpię byś się w to bawił) - z rozmowami telefonicznymi nawet w hałasie nie ma problemu. Tak z minusów na szybko mogę wymienić : bateria nie trzyma za długo (no ,ale w końcu to smartfon) , brak flasha , cicho odtwarza na słuchawkach muzykę (co prawda to można nowym softem zmienić ,ale fabrycznie to jest wada) , niezbyt dobra jakość filmów i na pewno nie jest to telefon biznesowy ,tylko do użytku codziennego. Ogólnie przerzuciłem się po paru latach używania nokii 5310 xpressmusic i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony (byłem sceptykiem ,jeśli chodzi o dotykowe telefony). Jeśli chcesz coś jeszcze się dowiedzieć to pytaj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
w momencie kiedy sprowadzę najnowszego Iphone'a ze Stanów będę miał jakiekolwiek problemy z użytkowaniem go w Polsce? Wszystkie rzeczy jak gwarancja przestają obowiązywać?
jeżeli ktoś ma "sprowadzanego" 3 albo 4 to proszę na priv, mam parę pytań. |
|
|