|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Witam
Czy można wejść na mecz podczas trwania drugiej połowy posiadając bilet? Czy też może podczas drugiej połowy jak to bywało na starym stadionie wpuszczają za darmo? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie widzę przeszkód
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobra, zniżki dla studentów ale ile?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jednego troszkę nie rozumiem. Jestem maturzystą, czyli jestem uczniem, który ukończył 18 lat. Ale nie jestem jeszcze studentem. Oznacza to, że zniżka mnie nie obowiązuje
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytania zadawajcie najlepiej na oficjalnym profilu Wisły :
http://www.facebook.com/WislaKrakow PS: I czytać całość ze zrozumieniem a nie jak zwykle tylko pierwsze dwa zdania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dziękuję uprzejmie. Sądziłem że system zniżek będzie bardziej rozbudowany niż Normalny/Ulgowy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Tak właśnie myślałem, że zrobią możliwość przeniesienia się na C w trakcie rundy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pytanie od mojego kolegi. Czy jak ktoś chodzi do szkoły policealnej Cosinus też obowiązuje go ulga ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
"Ile osób wspomni o tym jeszcze trybuna C szybko nie będzie gotowa wiec jeśli będzie jakiś mecz na niej to najwcześniej koło maja (2 lub 1 mecz). Wiec nie liczcie że będzie jakaś możliwość przeniesienia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dla mnie ceny są dobre . Oczywiście znowu nie piszcie, że 200 zł nie da się zarobić w kilka dni , żeby sobie kupić karnet
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla porównania ceny karnetów na .. Podbeskidzie
Cytat:
Porównań z cenami na Lechu , Legii i reszcie nawet nie będę robił. Wisła znowu poszła na rękę i dała śmiesznie niskie ceny.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z jednej strony osobiście jestem zadowolony z ceny karnetu na G , a z drugiej boje się o to żeby taka różnica cen nie przyciągnęła na trybunę kibicowską osoby zainteresowane wyłącznie z powodów niskich nakładów finansowych , a nie dopingu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Troszkę z innej beczki:
Można płacić kartą w strefie kibica? |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
poki co nie można
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moim zdaniem ceny są wysokie i w życiu nie zapełnimy tego stadionu.. 200 zł - powiedz mi jak można zarobić w parę dni - szczególnie gdy się uczę :] A bilety na E i karnety - kpina! Lećmy po karnety za pare stowek , a nasi kochani kopacze 0-8 przegrywaja z Norwegami w 3 meczach w stylu ponizej dna!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Młyn przez całą rundę będzie na G, czy po otwarciu "starego D" wraca tam od razu?
Pytam, bo nie wiem czy kupywać karnet, bo w razie przenosin z G na C (stare D) karnetów raczej nie będzie dało się "przenieść"? Moje pytanie nie za bardzo "trzyma się kupy", ale mam nadzieje że mnie zrozumiecie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Obiektywnie ceny sa zajebiste, ok 16zl/mecz w niektórych przypadkach, a 190 zl to była normalna cena przed rozbudowa stadionu, także biorąc pod uwagę znacznie lepszy komfort widowiska itd trzeba przyznać, że ceny karnetów są odpowiednie. ~`200 PLN to nie sa pieniadze z kosmosu, każdy kto kocha Wisłę, je jakoś wynajdzie ![]() E. kisiel - czytaj ze zrozumieniem. Młyn jest na G - kupuj karnet na G. Jeżeli oddadzą "Gwiazdę" - co jest mało prawdopodobne - jeżeli SKWK tak zdecyduje przenosimy się tam i pewnie wraz z karnetami z G, kto będzie chciał. Także kupuj na G!
Ostatnio edytowane przez fialo : 09.02.2011 o godz. 21:04.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() A co do Karnetow ceny bardzo OK mam tylko nadzieje ze pikniki z E w zwiazku z wysokimi cenami karnetow nie zakupia w pierwokupie karnetow na wolne miejsca na G :( Tutaj osobiscie bardzo licze na informowanie kupujacych o specyfikacji sektora G do tej pory pamietam jak na meczu z Legia na maxymalnie zapelnionym G podszedl do mnie gosciu i powiedzial ze mam mu zrobic miejsce bo on to miejsce ma na bilecie
Ostatnio edytowane przez Mila : 09.02.2011 o godz. 21:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Człowieku, w tym momencie jesteś żałosny |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak ktoś pisze, że ceny za wysokie to polecam tą stronkę: http://legionisci.com/bilety_i_karty_kibica
Dla mnie ceny dobre. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wg mnie ceny są okej. Myślicie, że będą bilety na młyn w czasie wolnej sprzedaży, czy już zostaną wykupione w przed sprzedaży ?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
komu przysługuje bilet ulgowy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wznawiane karnety są po cenie normalnej czy ulgowej? Zawsze były tańsze, a z opisu wynika, że ulga przedłużającym nie przysługuje, o ile czegoś nie przeoczyłem. Ceny OK, ale ta zmiana mi się nie podoba. Niższe ceny dla wiernych kibiców powinny być zachowane.
Ostatnio edytowane przez pzkwr : 09.02.2011 o godz. 21:26.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cena - spoko, ale nie podoba mi się to że jest zniżka dla kibiców młodych a nie ma dla przedłużających !!!
I trochę mało się sprecyzowali ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
kpiną jest ten post najtańszy karnet 145 zł - daje średnią 16 zł na mecz Wisły cena wręcz śmieszna 200 zł - średnia 22 zł na mecz . popatrz sobie na ceny na Legii i Lechu i dopiero zacznij komentować Wisła oczywiście to fundacja charytatywna , która ma z własnej kieszeni pokryc milionowy czynsz za stadion , wpuszczając kibiców na stadion za darmo . Jeśli masz Wisłę w sercu , to zbierasz kase na karnet pół roku ( jak juz jej nie masz skąd wziąść ) . Nikt ci nie karze wyskakiwać z 2 stówek w przeciagu paru dni , chyba że się od dzisiaj dowiedziałes że jestes kibicem Wisły i chcesz mieć karnet . |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|