|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niestety, Legia wygląda coraz lepiej. Zaś my - wiadomo.
Nie chcę siać czarnowidztwa, więc liczę na 1-1. Bo na pewno coś stracimy, przy takiej obronie. Postawiłbym na skład: Pawełek-Piotr Brożek-Bunoza-Chavez-Cikosz-Kirm-Sobolewski-Wilk-Pajlić-Małecki-Paweł Brożek. Moim zdaniem Pajlić jest w niezłej formie, ale lepszy byłby jako cofnięty napastnik/ofensywny pomocnik. Na pewno pożyteczniejszy niż Boukhari, który może wejść w drugiej połowie. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podobno na treningach ćwiczyli 4-4-2 z Piotrem Brożkiem w pomocy i Małeckim w ataku.
![]()
.
. |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Fajnie, tylko na razie Piotrkowi gra w pomocy wychodzi "średnio". Szczególnie w środku pola.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg mnie ma to ustawienie większy sens niż granie Małeckim na skrzydle i samotnym Brożkiem.
Ten mecz nam da odpowiedź gdzie jesteśmy, bo jak widze wyniki Lecha to tylko nas sprali a tak to każdemu oddają 3pkty , na dodatek fatalna gra w derbach.Oby się to zmieniło wraz ze zmianą ustawienia. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jedno co mi się w Legii podoba to to, że oni nigdy nie idą na kompromis. A że porażka nie wchodzi w rachubę, to przewiduję na piątek wygraną...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdzie są Legioniści?
Co powiecie o naszej fobii na temat Komisji Ligi? ładne Warszawskie bagno jest w tej polskiej piłce. Rzygać mi się chce ich stronniczością. ps: żeby nie było, w dupie mam czy zagra Komorowski, czy Wawrzyniak. Nie są to kluczowi zawodnicy. Ale chodzi mi o sam fakt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Sokojnie, można przyjąć, że obecność Komorowskiego w wyjściowej 11 to osłabienie Legii. Wirtuoz ich obron to napewno nie jest.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeśli to nie będzie przełomowy mecz Wisły to będzie ciężko coś zdziałać w tej rundzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
OK. Tematy kibicowskie. Nie wiem czy ktoś pamięta mecz Wisły z Celticiem. Wtedy śpiewaliśmy tylko jeden klub, ale na inna melodię i według mnie było o niebo lepiej niż teraz. Wyobraźcie sobie, jak cały stadion to śpiewa powoli i niesie się doping na cały Kraków. Posłuchajcie i jeśli ktoś ma kontakt z gniazdowym niech mu rzuci pomysł. http://sky95.wrzuta.pl/audio/0jcuL51...lko_jeden_klub
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
przeciez to nie chodzi o to jak gra Komorowski tylko o to aby decyzje podejmowane przez komisje ligi byly BEZSTRONNE I SPRAWIEDLIWE to nie jest prywatny folwark do K....Y NEDZY!!!
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Legioniści wyparowali heh
Przyjmijmy decyzję Komisji z poczuciem humoru - w razie niepowodzenia w piątek mamy wytłumaczenie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gdybym miał się przejmować każdą decyzją Komisji Ligi to dawno popadłbym w kompleksy jak koleżanki zza Błoń, więc szczerze powiedziawszy za przeproszeniem sram na te wszystkie warszawskie decyzje.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
UWAGA - BILETY MECZ Z LEGIĄ
Wszystkie posty o charakterze ogłoszeniowym, dotyczącym sprzedaży biletów, odstąpienia karnetów oraz wymiany miejsc będą na tym forum usuwane. Autorzy, którzy będą powielać tego typu posty będą z forum usuwani poprzez bany i blokady dostępu. UWAGA: Podobnie eliminowane będą posty w stylu "chętnie kupię bilet na mecz z Legią, jakoś się dogadamy itp". Prosimy tego typu zapytań i ogłoszeń również nie zamieszczać na forum. Posty będą usuwane razem z autorami by TWSD Guard
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 10.11.2010 o godz. 21:25.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pewne jest, że czeka nas ciężki mecz. Jak Legia zaczęła rozgrywki - wszyscy widzieliśmy. Gdzie są teraz - widzimy. Musimy wygrać, nie tylko z Legionistami, ale pozostałe mecze, które wygrać będzie cholernie ciężko.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
srać na cały pzpn i innych... nasi mają zapierdalać na boisku i to wygrac to grając nawet składem ME.. To jest polska liga, .. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
nie lubie lizania dupska, nie nawidze szukania win, nie nawidze doszukiwania się teorii spiskowych..
nie nawidze patrzeć się na innych... jeżeli mnie/nas krzywdzą matoły np. z pzpn-u zagryzam zęby i pokazuje na co mnie stać na boisku... Taka wygrana o wiele bardziej smakuje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Widzisz tam na końcu mojego posta "oczko"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A tam Jagielonia przyjechala do Warszawy i mysleli ze sa juz tak za...sci ze na stojaco z Legia wygraja.
Legionistom wyszedl mecz i zlali jak malolatow. Wtedy tez przyjechali na fali i dostali po dupie oby sie historia powtorzyla http://www.youtube.com/watch?v=vEKasV1hWwU ahhh ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jak to gdzie są forumowi legioniści? Widziałem, że wypowiadali się na ten temat w wątku o ekstraklasie.
Decyzja bardzo głupia, powinni go zawiesić. Jest jednak jedno 'ale'. Wczoraj wyliczałem jak ta komisja wydała decyzje przychylne dla Wisły to wtedy nikt się nie odezwał. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mozna prosic o konkrety
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szymek już długo komentuje ekstraklase z boiska. Jak ten czas leci.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że zadziała to w dwie strony, co więcej, że Legii będzie jeszcze trudniej, w końcu gramy na R22. Co nie zmienia faktu, że trzeba dać z siebie 101%.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mozesz napisac jakie ? Powaznie prosze, bez napinki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dwa pierwsze z brzega:
Anulowanie żółtej kartki dla Marcelo, dzięki czemu mógł zagrać z Ruchem Chorzów w meczu ligowym (wtedy kontuzję miał Głowa, więc Wasz środek obrony wyglądał krucho). Gdyby byli tak bardzo anty, to machneli by ręką i nie zdjeli mu tej 4 żółci. Pamiętne wybiegnięcie kibiców Wisły na murawę w meczu z Arką. Kara? Z tego co pamiętam chyba 2(lub 1) mecze bez udziału publiczności. Mam nadzieję, że pamiętasz co przyniosło odwołanie Wisły w tej sprawie. Przywołałem wczoraj też sytuację, w której to Choto na podstawie zapisu video był zawieszony na 5 spotkań ligowych. Poza tym niektórzy pisai, że piłkarze Wisły są kilka razy częściej karani niż zawodnicy innych zespołów- Boguski, Chavez...i kto jeszcze? Na głównej też napisai, że KL kilkukrotnie to robiła. Na to nie dostałem odpowiedzi.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 10.11.2010 o godz. 22:57.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
6 listopada napisałem w temacie Ekstraklasa:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Dobrze Marcelo nie faulował... w takim razie co mieli zrobić? Wszystkim wmówić ze faul byl? Dziś goscie z komisji ligi wszystkim wmówili, ze faulu Komorowskiego nie bylo... Wczoraj byliście pewni, że kara będzie to kozsczyliście i się podśmiewaliście, dziś szukacie argumentów - dobra, ale w tym wypadku przemawiają na naszą korzyć... Historii nie stało się niestety zadość... powinno być tak jak w ostatnich derbach... Ja nie pisze o stronniczosci, że komisja ligi wam sprzyja bo jestescie z Warszawy itd., tylko w....ia sam fakt. Dwie identyczne sytuacje, i dwa różne werdykty... przed meczem bezpośrednim... można sie w....ić,
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.11.2010 o godz. 23:20.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|