|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
JEBA* ZYDOW |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10..._Boukhari.html
Obczajcie to podanie Bunozy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
to musiało wygladac jak reklama twixa ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Online |
|
|
Od początku rundy wiosennej aż do dzisiaj Wisła grała taką padakę wielokrotnie. W tym meczu nie wydarzyło się wobec tego nic nadzwyczajnego. Wystarczy tylko troszeczkę wysilić pamięć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z wyniku cieszyć się trzeba. A co do gry -- wytłumaczmy sobie że byli spętani stawką meczu o wszysko, a teraz NB się odblokuje i będzie grał jak w Ajaxie
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Wisła Pany i pozdro dla Żydów z Ronda Grunwaldzkiego po meczu z Lechia
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Nourdin Boukhari - "cieszonka" na megal
Z meczu na mecz potwierdza ze nie jest klucha |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Hej pasy! wypierdalać z ekstraklasy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Aktywacja Tunera cyfry + 99zł
Full Pakiet cyfry 170zł Telewizor Hd 2700zł Miny kibiców cracovi po zdobytym golu bezcene za wszystko inne zapłacisz master card |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=YZ0dw-fKFUo
31 sek. - czy się przesłyszałem czy tam nie śpiewał "maaskant" ? WISŁA PANY! tyle na temat tego meczu zwycięstwo z Legią i nawet wynik z amiką da się przetrawić ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A dziś pokazał co znaczy walka, ciekawe ilu z Was,nie całe 2 miesiące przed końcem kontraktu grałoby na środkach przeciwbólowych całą druga połowę, najprawdopodobniej pogłębiając kontuzję ( oby nie!) i nie móc grać z Legią... przecież mógł powiedzieć bardzo modne ''mam wyje**ne '' i nie gram. Jeżeli Boukhari otrzyma piwo od każdego, albo choć od połowy malkontentów to będzie chodził pijany cały rok ![]() W tym meczu odpuśćmy komentowanie stylu, liczą się 3 punkty i tyle w temacie. WISŁA PANY. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ale i tak słabo jak za tydzień mamy legie wiec praca praca i mobilizacj chłopcy![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś zauważył może kto podawał do Andraża nim ten zacentrował do Nourdina? Obydwa podania wyśmienite.
WISŁA PANY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Podawał nasz główny rozgrywający w tym meczu, czyli Bunoza.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To tak wyszydzany przez wszystkich Bunoza .......nął taką piłę na skrzydło..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze w tym całym szaleństwie jest metoda
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Bunoza xD .................
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bunoza.
(10 znaków) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co za mecz!
Pierwsza połowa w niezłym tempie, dwie kapitalne interwencje bramkarzy, Pawełek z Saidim i Cabaj z Brożkiem. I nadchodzi druga połowa, w której Wisła... nic nie gra. Kolejna kapitalna interwencja Maria i po 20 przerzucie Bunozy na skrzydło w końcu zdobywamy gola na wagę 3 punktów! Gola zdobywa najbardziej krytykowany, akcje zaczął 2 w kolejności, a mecz wybronił najbardziej krytykowany piłkarz ostatnich lat. Bardzo dziwny mecz, co nam Jop zabrał w maju oddał teraz w ważnym momencie Kebab. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Poziom sportowy 2 ligowy , nasi nadal sie nie obudzili , ale nawet nasza człapanina cudem bo cudem ale wystarczyłą na " murowanych spadkowiczów."
Ciekawe kogo tym razem oskarżą o spisek. ? Zwycięzców się nie sądzi ( zwłaszcza w derbach) więc nie będę powtarzał tego co napisała wcześniej większość forumowiczów. Po prostu BÓG był z Nami... Czy na Legię to wystarczy to zupełnie inna sprawa , ale zagramy w naszej twierdzy... Za 2 dni nikt już nie będzie pamiętał o jakości gry , a za pół roku Cracovia dostanie to na co zasłużyła 2 lata temu - SPADEK !! I tym razem święty Boże nie pomoże ani żadne układziki. Fajnie by było jakbyśmy ich definitywnie spuszczali ..w derbach.. I skończcie z tym kebabem - wiocha. !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
na szczęście wygraliśmy ale to nie zmienia faktu, że mamy trenera analfabetę piłkarskiego i jednego zawodnika imbecyla, który może jest aktywny ale w głowie ma siano i tak mu pewnie zostanie. Jak dla mnie od rundy wiosennej nowy trener i wyjebać przede wszystkim małeckiego już nie mogę patrzyć na tego półgłówka!!!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bóg, Alllach, Jahwe, Budda czy Michael Jackson - nie ważne jak się nazywa, ważne że był dziś po naszej stronie..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dajcie spokój nie piszcie o stylu!! dziś liczy sie to ze Wisła wygrała derby!! to jest dziś na pierwszym miejscu a nie narzekanie!!
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Ja tam kebaby lubie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zasługuje czy nie(Pawełek), zasługuje czy nie(Boukhari) ale wygrali nam mecz, mecz który mogliśmy wygrać przegrać zremisować.Tego się spodziewałem, choć też spodziewałem się że zagramy bardziej składnie
Te trzy momenty. 1.Interwencja jak dla mnie życia Pawełka.Nie wiem jak on to zrobił. 2.Interwencja Cabaja.Obie3ktywnie trzeba przyznać że zrobił to książkowo i miał szczęście bo strzał był też książkowy a trafił go w rękę. 3.Nasz pogromca żydów ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kogo obchodzi teraz styl,najważniejsze ze wygraliśmy!
Cieszcie sie bo jest z czego! WISŁA PANY |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Online |
|
|
A teraz moje zdanie na temat obecnej Wisły, sledzę grę chłodnym okiem i ja tak to widzę.
Po pierwsze denerwują mnie Ci wszyscy wielcy znafcy na forum piszący jakie to złe zmiany zrobił Maaskant....kurcze z tego co wiem to On ma papiery trenerskie a nie Wy i on będzie za to odpowiadał....a tu każdy myśli że zjadł rozumy i ustalał by własny skład. Co do zmian- weszedł Boukhari, strzelił gola więc reasumując zmiany były dobre Po drugie: wspaniale że wygraliśmy i to w takich okolicznościach ale trochę szkoda z tego względu że wygrana ta zaciemni obraz p. Cupiałowi i nie spowoduje rewolucji której nam trzeba w zespole. Niestety od czasów Skorży żadnej poprawy jakości gry a miał już Holender trochę czasu i pewna jakość powinna być. Czasami wydaje mi się że Maaskant chce wprowadzić za trudną taktykę jak na możliwości akurat tych graczy jacy są w zespole przez co wychodzi to jak wychodzi. Generalnie na temat przyszłości zawodników w WIŚLE: Pawełek- od kiedy został nr 1 w drużynie broni pewnie, pokazał swoje prawdziwe możliwości i pomimo wielu błędów i farfocli należy mu się wg mnie nowy kontrakt.....zawsze może usiąśc na ławie jeśli przegra rywalizację z kimś lepszym Cikos- zbyt słaby obrońca jak na Wisłę out Piotr Brożek- zdecydowanie jego pozycja to obrona i na tej powinien być wystawiany w miejsce Paljicia- jeszcze możemy mieć z niego pociechę Bunoza- zdecydowanie za słaby- out Chavez- po aklimatyzacji mogą być z niego ludzie, wg mnie warto wykazać cierpliwość i postawić na tego obronce Branco- zbyt mało szans dostał by móc coś powiedzieć Sobolewski- zostawić chocby za charakter i to co wnosi do druzyny Paljic- lewa pomoc to jego pozycja zdecydowanie będzie przydatny Boukhari- po przepracowaniu pełnego okresu przygotowawczego może nam się przydać jego doświadczenie- ja bym mu dał szansę Wilk- zdecydowanie przyszłość Białej Gwiazdy Kirm- jak wyżej Jirsak- za słaby do tej druzyny- out Małecki- to specyficzna sytuacja- jak na obecnych grajków wyróżnia się, imponuje ale i czasem irytuje jego drybling, denerwuje bardzo jego egoizm w grze- ale myślę że za serce do gry można na niegojeszcze stawiać, przydałby się tu odpowiedni trener który nim pokieruje- talent nie wątpliwie ma ale przez swój egoizm niewiele wnosi do zespołu Rios- zbyt mało szans dostał, może to być strzał w "10" warty zostawienia Paweł Brożek- raz na dziesięc coś strzeli, moim zdaniem apogeum w Wiśle już było, czas go sprzedać Żurawski- emerytom mówimy NIE Reasumując przydałoby się ze dwóch obrońców, min. dwóch pomocników, i przynajmniej jeden dobry napastnik. Jovanicowi dałbym jeszcze szanse jako drugiemu bramkarzowi tym bardziej że mamy perelkę Kurto. Co do Maaskanta denerwuje jego spokój na ławce wręcz flegmatyczność tak jakby mu wogole nie zalezało nie zyje meczem..... wg mnie to takie ciepłe kluchy pokroju Skorży, wiele tu nie zdziała. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jedziecie po Bunozie jak po łysej kobyle(ce..... w tym wolfy), a dziś chłopak zagrał naprawdę dobry mecz. Piłka do Kirma marzenia, cross 60metrowy co do centymetra, nawet Marcelo takich nie rzucał
Będą z niego ludzie, zobaczycie ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|