|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kiedyś usłyszałem,że jak w życiu nie masz alternatywnych rozwiązań to nie warto z łóżka wstawać
Skoro Skorża się wypalił to kogo proponujecie?Ja proponuję: 1.Duet Jacek Grembocki,Czesław Michniewicz.Pierwszy ma charakter a drugi po nieudanej przygodzie z Arką może mieć coś do udowodnienia. 2.Paweł Janas.Straszny mruk,ale wyniki go bronią. 3.Rafał Ulatowski.Skłócony z Michniewiczem,ale talent większy od Skorży. a może trener z zagranicy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Polecam dla Ciebie ten temat:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=6572&page=9 Zaglądaj tam jak najczęściej |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
ja proponuję tercet Lorens Tajner Wenta
odpowiedź taka jak ten temat. ![]()
Blue is the colour, football is the game...
Stamford Bridge Fulham Road London SW6 1HS Wielka Brytania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
tylko i wyłącznie pysio
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Hiddink chyba wolny będzie :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wszyscy co płaczą teraz i napierdalają na Skorze nawet na meczu nie byli..opamietajcie sie bo zal mi Was gówno wiecie i piszecie takie pierdoły ze szok.Wisła gra jak gra..nie ma w polsce trenera który jest lepszy od Skorży,nie po to zmieniono strukture funkcjonowania klubu i dano Mu kolejną szanse zeby go wypierdalac po porazce z parchami zza miedzy..ludzie i tak Wisła zdobędzie mistrzostwo..a z tymi piłkarzami w pucharach i tak nic nie bedzie ..tyle..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pysio i nie ma to tamto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja proponuje, żeby Twoja s*a*a była takim trenerem dla Ciebie, jak Skorża dla Wisły.
Wtedy może nie miałbyś tak n*s*a*e w głowie ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja...ja...ja chce byc trenerem...;-)))))))
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|