The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2009, 22:46
lipa trochę z tymi 2 bramkami ...

Ja bardziej chciałem sie odnieść do napinaczy z Korony. Chyba nikt nie ma wątpliwości kto jest największa pruj dupą w Polsce względem Wisły... Żałosne
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.10.2009, 22:48
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Gówno miała nonszalancja wspólnego w meczu z Lechem...

Zresztą za Kasperczaka Odra też nam parę razy pokazała jak się kończy nonszalancja... I co? Gówno...

Częste? Mógłbyś wkleić ostanie 20 wyników w naszej lidze i zaznaczyć "wpadki"?
czyli pierwsza połowa wygrana 2-0 też była grana nonszalancko?

.......e, jak dorwie naszą drużynę w końcu jakiś porządny trener a nie mięczak Skorża, to będziemy rozpierdalać po 9-0! Skorża Out!
Kolego, to jest Twoje zdanie. Moim zdaniem kopacze powinni zapierdzielać przez całe 90 minut, bo za to im do cholery płacą niemałe skąd inąd pieniądze. Cz Ty w pracy pozwalasz sobie na pełną aktywność przez np. dwie, dwie i pół godziny a potem patrzysz tylko jak przechytrzyć szefa i się do fajrantu poopierd***ć ?
Jeśli tak, to "gratuluję". Ja niestety muszę w pracy zasuwać i być skoncentrowany przez całe osiem godzin a biorę w cholerę jasną mniej kasy niż kopacze !
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 30.10.2009, 22:50
Boli mnie to, że Małecki ostatnio odpierd*la manianę. Jak zje*ie akcję, to się tylko po cichutku przeżegna, lecz jak ktoś mu nie poda czy coś zrypie to od razu pyskiem leci. A jak sam nie widzi nikogo i strzela z każdej sytuacji to dobrze jest. Coś sodówka strzeliła do głowy.
A co do kibiców Korony, żenada. Najpierw jest: "Wszyscy wstają i śpiewają" a jak te wszystkie sektory, rodzinne nie rodzinne wstały to te debile śpiewają "Wisła to stara kopara". Żenada.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 30.10.2009 o godz. 22:52.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 30.10.2009, 22:50

Częste? Mógłbyś wkleić ostanie 20 wyników w naszej lidze i zaznaczyć "wpadki"?

Pisząc "wpadki" miałem na myśli sytuacje w których powinniśmy strzelić 1,2,3 bramki więcej a tego nie robimy głownie z braku skuteczności.
Nie oczekuje żebyśmy wygrywali po 2,3,4,5 czy 6 do 0 tylko jeżeli nie potrafimy tak jak w dzisiejszym meczu dograć spokojnie do końca to chyba coś jest nie tak.
Mecz kończy sie w 90 czy 93 minucie a nie po wyniku 3:0.
To by było na tyle.

Wiem,że nie jest możliwe wygrywać mecz za meczem,wiem również że nie jest możliwe żeby każdy mecz wygrywać spokojnie i wykorzystywać sytuacje jak i wiem,że nie da sie nie doprowadzać do nerwowych sytuacji ale wiem,że mecz kończy sie po ostatnim gwizdku sędziego.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 30.10.2009 o godz. 22:59.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.10.2009, 22:54
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
Pisząc "wpadki" miałem na myśli sytuacje w których powinniśmy strzelić 1,2,3 bramki więcej a tego nie robimy głownie z braku skuteczności.
Nie oczekuje żebyśmy wygrywali po 2,3,4,5 czy 6 do 0 tylko jeżeli nie potrafimy tak jak w dzisiejszym meczu dograć spokojnie do końca to chyba coś jest nie tak.
Ej no zajebiste wpadki! Rzeczywiście dramat, nie ma to jak Lech czy Legia, którzy spokojnie kontrolują mecz i wywoża po 1 punkcie. Czego Ty wymagasz człowieku? zastanów się. Nie jest możliwe, żeby każdy mecz rozgrywać spokojnie, wykorzystywać wszystkie sytuacje, nie doprowadzać do nerwowych sytuacji. Nie ma takiej drużyny na świecie w żadnej lidze.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.10.2009, 22:55
Źle mnie co poniektórzy zrozumieli.
Ten post był odpowiedzią do kolegi 'Saklak' który stwierdził,że ze Skorżą zdobyliśmy 2 MP a 3 jest w drodze,no ale co dalej?W Polskiej lidze zdobywamy MP,a później jak jest każdy widzi.
Trzeba sie cieszyc z tego co jest a nie z tego co by sie chcialo. Ja bym chicial Aston Martina DB9 a mam Audi A3 ale sie ciesze ze mam takie bo inni maja Fiata126p i tez sa szczesliwi.

Na Europe jestesmy za slabi, tylko pytanie jezeli my nie zdobedziemy mistrzostwa to co w Euiropie zdzialaja inni? raczej nic wiele wiecej.

Ale to temat do zupelnie innego tematu, mi sie wydaje ze znowu potrzebujemy 8 miejsca w lidze zeby co niektorzy powracali na ziemie bo sie w dupach poprzewracalo.
,
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.10.2009, 22:56
Niestety głowa podzielił los sobola... Boguski i Garguła wyzdrowieli to posypali się dwaj inni.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_konca_rundy/
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 30.10.2009, 22:56
Włącz sobie Barcelonę, oni to dopiero mają wpadkę za wpadką... Co prawda wygrywają mecze ale np. tutaj powinno być z 5-0, ale skończyło sie na 1-0: http://www.youtube.com/watch?v=JhcTVQevIDo
Ddf
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.10.2009, 22:58
Dobrze ze wyjazd do syczacej nienawiscia kieleckiej speluny juz za nami, ale to ze tracimy bramke z grajacymi w 10-tke przecinakami, a potem druga gdy przecinaki graja juz w 9-tke to jest niestety KOMPROMITACJA.
Grzmial tydzien temu Urban na legionistow gdy odstawili podobny numer, ale nikt nie powie, ze gosc nie mial 100 % racji. Druga sprawa niepojeta jest to, ze pomimo takiej przewagi i wypracowywanych sytuacji, jakims cudem nie wygralismy tego meczu roznica co najmniej 5 bramek.

Z tego przepelnionego negatywna atmosfera meczu najfajniejsze jest to, ze w koncu przelamal sie Kirm, no i to... ze udalo sie go w ogole wygrac

I jeszcze jedna rzecz. Mielcarski strasznie plakal, ze drugie zoltko dla typa z Kielc bylo byc moze niezasluzone, ale gdy w pierwszej polowie lecialy powtorki faulu na Jopie, skurczybyk milczal jak zaczarowany ! A wygladalo na to, ze Kielb celowo "zreperowal" Mariuszowi dynke i powinien sie cieszyc, ze nie ujrzal czerwonej kartki. Moze komisja ligi sie tym zainteresuje.
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.10.2009, 23:02
Włącz sobie Barcelonę, oni to dopiero mają wpadkę za wpadką... Co prawda wygrywają mecze ale np. tutaj powinno być z 5-0, ale skończyło sie na 1-0: http://www.youtube.com/watch?v=JhcTVQevIDo
Konrad-mimo tego co Ci napisałem, nie odpowiedziałeś na moje pytanie a dalej sobie nabijasz posty w odpowiedziach gówno wnoszących do tematu. Czyżbyś nie zrozumiał mojej odpowiedzi ?
W pracy (jakiejkolwiek) wymagane jest pełne zaangażowanie a nie jakieś kurna dziwne dawkowanie chęciami !!
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 30.10.2009, 23:03
no nie dobrze z tymi bramkami ale takie jest życie(nie zawsze wszystko się udaje) ważne że Wisła ma 3 pkt...
noi że klub napinaczy załamany a Wisełka zwycięska i bronimy lidera do końca...
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 30.10.2009, 23:06
Zenujaco slaba Korona, a mimo wszystko w 9 laduja nam na 2-3. Wiem, ze mamy 3 punkty, ale to jest fuszerka. Mozna sobie zadac 'filozoficzne' pytanie, po co pilkarz wychodzi na boisko? Pobiegac 60minut, a reszte sie posnuc? Niektorzy powinni sie zastanowic czy 90min biegania i zaangazowania to jest naprawde tak duzo? Naprawde nie potrafie zrozumiec jak tak beznadziejna Korona strzela nam dwie bramki grajac 60minut w oslabieniu!!!!! TO POKAZUJE NIEROBSTWO I BUMELANCTWO W WISLE. Akurat Cantoro, ktoremu to zarzucali tzw, zyczliwi, pokazal kto tutaj jest PILKARZEM - sporo ciekawych przerzutow i gry mozgiem.

ps. zamiast Jopa wiecej sensu mialoby wstawienie jakiegokolwiek juniora, zaloze sie, ze na setke Jop przegra z co 3 kibicem na trybunach.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 30.10.2009, 23:06
Denethor napisał(a):Wyświetl post
W pracy (jakiejkolwiek) wymagane jest pełne zaangażowanie a nie jakieś kurna dziwne dawkowanie chęciami !!
Już kiedyś rozmawiałem z kimś na temat - mam nieco inną opinie.

Masz do wykonania pewne zadanie - i z tego jesteś rozliczany. Mają zdobyć mistrza, mają wygrywać mecze. Na razie wywiązują się z roboty... Styl i zaangażowanie to drugorzędna sprawa... Ot, nie dostaną premii (awansu).
Ddf
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 30.10.2009, 23:07
Okey, 3pkty cieszą, ale... Jestem na prawdę cały czas wkurzona na naszych grajków.
Niby ładnie nam się w większości gra układała, ale ta nieskuteczność to przybiera już niesamowitych rozmiarów- widać, że zlewają sobie sytuacje jakie mają. Małecki zbyt samolubnie. Niestety od tego meczu z Holandią, jakoś się nam Mały pogorszył (czy chce czy nie, fakty sa jakie są). I co z tego, że na plus na pewno Kirm (w końcu przekonal tak na 99%), Jirsak, nawet Cantoro i Łobo.
Wstyd z taką końcówką. Mecz powinien wyjść nam na jakieś 4:0/5:0, a tu wynik 3:2 :| Oddaje to przebieg meczu i to, że Wisła była lepsza? Nie...
Trzeba każdym z nich po ludzki potrząsnąć, bo to jest po prostu dziadostwo. Ktoś tutaj napisał, że do kopalni ich.. - no nie wiem, na ile by ich to tak na prawdę ruszyło.
Każdy z nich kiedyś marzył o tym wszystkim co ma, a teraz jak to mają to.. nie doceniają tego co osiągnęli. Mam nadzieję, że Skorża w końcu na prawdę ryknie i efekty zobaczymy w meczu z Legią i (co chyba jeszcze ważniejsze) z Cracovią. Niech nasze grajki kochane pokażą, że mają jaja! Tak po ludzku... {co do tych >jaj<- brakuje Sobola, Paweł B. nie nadaje się na kapitana, brakuje mi w Wiśle... śląskiej krwi- takiego >hardcore'a< nie jednego}

Są plusy i minusy... zdenerwowanie.. Ale jak się rzekło- 3 pkty dopisujemy i jedziemy dalej!

PS. i nie gadajcie, że pesymiści tu są, że tylko narzekać potrafią... Prawda jaka jest taka jest. Każdy kto oglądał mecz na pewno jest wkurzony, bo to inaczej miało wyglądać. Czasem warto sobie co nieco choćby samemu dla siebie przeanalizować
Ostatnio edytowane przez masterlag : 30.10.2009 o godz. 23:10.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 30.10.2009, 23:08
Małecki to w tym meczu mógł zaliczyć co najmniej dwie asysty - gdy w sytuacji gdzie mógł podać na czystą pozycje to strzelał na wiwat
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 30.10.2009, 23:10
Zeby bylo jasne, w pelni sobie zdaje sprawe z tego, ze wyniki sa niesamowite, seria piekna, ale sam sie zastanawiam czy musimy za kazdym razem psuc tygodniowa prace Skorzy i meczyc sie zamiast rozbic Korone 6-0, bo tyle powinno tam byc w 70min?
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Stary 30.10.2009, 23:11
Takie mecze niestety się zdarzają, może chłopaki się ogarną. Nie pamiętacie już jak Piast prowadził w Kielcach 2-0? I skończyło się ich porażką. Kielczanie nie mieli nic do stracenia, grając w 10 strzelili na 1-3 po nie udanej pułapce ofsajdowej. Bramka na 3-2 po rzucie wolnym. Ja bym tragedii z tego nie robił. Lepiej, że takie coś przydarzyło nam się teraz a nie za tydzień.
Odpowiedz cytując
kk23
Member

Od: 07.2006

Stary 30.10.2009, 23:27
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Oceny(1-10):

Cebanu - 3 - bardzo nerwowy , niestety , ale nie widzę w nim przyszłości Wisły
Alvarez - 7 - jak zawsze bardzo pewny
Rozumiem, że to subiektywna ocena ale skąd 7 u Pablo- jego błąd przy pułapce ofsajdowej sprokurował 1 gola, Co do Cebanu nie wiem gdzie widziałeś nerwowość, może raz nie wyszedł do dośrodkowania ale w pozostałych momentach gość był bardzo pewny, strzał Andradiny sparował na poprzeczkę a zastanawiam się ilu w lidze by tego dokonało?
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 30.10.2009, 23:29
noi co z tego Wisła chociaż nie jeździ na nich na każdym meczu jak oni na Nas brak im stylu i tyle w temacie..
zgadzam się z wami zmieńcie sobie ten hymn umiecie tylko na kogoś się napinać zero własnego dopingu ..nie dziwie się chłopakom z TSW bo trzeba ich jakoś zripostować jak się napinają
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 30.10.2009, 23:32
3rider napisał(a):Wyświetl post
zamiast Jopa wiecej sensu mialoby wstawienie jakiegokolwiek juniora, zaloze sie, ze na setke Jop przegra z co 3 kibicem na trybunach.
z bólem serca przyznaję, ze mną wygra
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.10.2009, 23:35
Cieszą 3 punkty ale na Boga... jak można dać sobie wklepać dwie bramki grając w przewadze dwóch zawodników (no, pierwsza bramka chyba w przewadze jednego).

Wie ktoś co sie działo na trybunach?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.10.2009, 23:38
A może by tak spróbować Alvarez-Marcelo-Diaz/Burliga-Burliga/Diaz ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 30.10.2009, 23:40
Pysio wybacz, ale juz nie moge sie pochamowac. Zgrywasz na wielkiego kozaka, znawcę piłki. Jak jesteś takim ekspertem to weż ****a wyślij CV do Manchesteru, to z Twoimi pomysłami Fergusona wywalą 5 minut po jego otrzymaniu. Przyczepiłeś się do Skorży jak rzep do psiego ogona, a to nie on a Małecki zmarnował ze 3 sytuacje. Śmieszy mnie też Wasze mówienie o stracie 2 bramki. Ludzie to był rzut wolny, strzał, którego nie powstydziłby się Ronaldo i dobitka na pustą bramkę....
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 30.10.2009, 23:41
Serbski cymbal powinien zostac zdyskwalifikowany do konca sezonu. W pierwszym meczu zalatwil GAncarczyka na cacy w 4. polamalby Lobodzinskiemu szczeke.
Ten psychopata powinien sie trzymac od boiska z daleka.

Dobrze ze Wojtek caly. Nota bene, dzis nienajgorszy.

Ciekawy jest Kal z Korony.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 30.10.2009, 23:47
nic wielkiego ale zawsze cos mozna zobaczyc zanim beda jakies relacje
http://www.youtube.com/watch?v=u1FpqDQDwS0

http://www.youtube.com/watch?v=u1FpqDQDwS0
Ostatnio edytowane przez piotrek chicago : 30.10.2009 o godz. 23:49.
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 30.10.2009, 23:48
Jeszce mały kamyczek dorzuce...

Do momentu jak Serb dostal czerwien to Korona grala calkiem calkiem ,i mogla strzelic bramke.
Po tym bandyckim zagraniu Nikoli ,gra ich siadla jkby nie wiedzeli co robic atakowac czy sie bronic..

ten sezon przynosi nam takie dziwne "okolicznosci" do zwyciestw ,owszem wygrywamy ale stylowo juz tak fajnie nie jest.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 31.10.2009, 00:05
http://www.korona-kielce.pl/index.ph...1139&xmenu=121
.....
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 31.10.2009, 00:22
Jako małe "usprawiedliwienie"...
Co martwi po dzisiejszym meczu (oprócz skuteczności i niedbalstwa w ostatnich minutach) - to fakt kolejnych kontuzji i chorób naszych kluczowych zawodników. Arek wypadł do końca rundy (przepuklina), w dodatku nasi podstawowi napastnicy, do których mamy tyle pretensji za niewykorzystane sytuacje, też narzekają na kłopoty zdrowotne. Paweł Brożek gra na środkach przeciwbólowych, a Patryk Małecki (co dowiedziałem się dopiero z wywiadu na str. głównej) zmagał się z wysoką gorączką, i też brał tabletki.

Nie wiem, na ile ta sytuacja zdrowotna pogarszała w ich przypadku skuteczność, ale przez meczem ze stolicą nie wygląda to różowo. Oby chociaż drugi Brożek był zdrowy, i Pawełek też. Garguła pewnie trochę zagra, ale o środek obrony (Jop) to się szczerze boję. Nie chciałbym, aby jakiś kolejny "Andriejew" zakręcił nim i odebrał Wisełce punkty.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 31.10.2009, 00:31
Mnie sie styl gry Wisly w tym meczu bardzo podobal. Oczywiscie jesli pominiemy zlekcewazenie Korony w koncowce i zbytnia pewnosc siebie przy 3-0.
Fajnie klepali, utrzymywali sie przy pilce. Inna sprawa, ze przeciwnik im w tym zbytnio nie przeszkadzal, ale i tak widac bylo ladna techniczna pilke. Akcja na 1-0 stadiony swiata, dobrze, ze Kirm sie przelamal.
Oczywiscie za podejscie mentalne w 2 polowie zawodnikom nalezy sie solidne kazanie.

Jestem pozytywnie zaskoczony postawa Cantoro, swietny mecz w jego wykonaniu... Te dokladne przezuty, naprawde super. Gdyby zagral jeszcze kilka na podobnym poziomie i byl sklonny przystac na kontrakt motywacyjny jak reszta druzyny to nie widze przeciwskazan przed przedluzeniem z nim umowy.

Kamyczek do ogrodka Skorzy ode mnie jest taki, ze sporo chaosu wprowadzila zmiana Cwielonga i przesuniecie Kirma na lewa obrone. Do tego momentu wszystko dzialalo perfect.
I zgadzam sie, oby Pawelek wyzdrowial na Legie. Przy 2 bramce Cebanu sie nie rzucil tylko w miejscu polozyl na murawe.

Nie widze tez zbytniej roznicy w tym co zrobil Mijajlovic, a tym jak potraktowany zostal Wasilewski. Przeciez to jest chore ! Wyobrazcie sobie, ze trafilby go w krtan... To cud, ze mu nie zlamal szczeki. To nie byla walka bark w bark, wyskok do glowki lokciem jakich wiele w meczu. Ten idiota na pelnym impecie wjechal lokciem w glowe, nie patrzac nawet gdzie dokladnie, rownie rozpedzonemu Lobodzinskiemu. Dla mnie to powinna byc dyskwalifikacja co najmniej do konca tej rundy.
Ostatnio edytowane przez nesta : 31.10.2009 o godz. 00:35.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.10.2009, 00:34
Ja nie wiem, komentarze jakbyśmy przegrali :O
Przed meczem większość pisała, że nigdy w Kielcach nie wygraliśmy blablabla, remis bierzecie w ciemno a może jakimś fartem wygramy 1:0. A jak to teraz wygląda?
Pragnę jeszcze zauważyć, że nie grało sześciu podstawowych zawodników(włączając Boguskiego i Gargułę bo oni na razie wchodzą właściwie tylko pobiegać) w tym nie grał kapitan i pierwszy bramkarz.
A po 11. wyjazdach mamy bilans 9-1-1. Kto przed sezonem nie wziąłby takiego bilansu w ciemno?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów