|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Kto uratuje Wisłę? | |||
| Marcin Brosz |
|
2 | 11,11% |
| Kazimierz Moskal |
|
9 | 50,00% |
| Adam Nawałka |
|
1 | 5,56% |
| Marek Papszun |
|
5 | 27,78% |
| Maciej Skorża |
|
1 | 5,56% |
| Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Moje typy:
1.Maciej Skorża. 2.Marek Papszun. 3.Adam Nawałka. 4.Marcin Brosz. 5.Kazimierz Moskal. Eksperyment z kolegą z Kostaryki nie uda się, bo jak wiemy został sprowadzony przez znajomości z Kikusiem, a nie w wyniku kłamliwej propagandy o wykorzystaniu sztucznej inteligencji w wyborze trenera. Pytanie będzie wówczas brzmiało: Czy nasz Wszechwiedzący Wizjoner, który chce zmieniać świat (z Wisłą mu się nic nie udaje) pójdzie po rozum do głowy i zatrudni poważnego trenera z wyżej wymienionej listy, czy będzie dalej upierał się w coś co nie uda się. Od tego może nawet zależeć przyszłość Wisły. Ta runda może być kluczowa dla dalszego istnienia Wisły. W przypadku braku awansu dochodzą do nas informacje o planowanej upadłości klubu, bo wbrew propagandzie sukcesu sytuacja jest zła i z pewnością gorsza niż podczas tzw. odnowienia i dużo gorsza niż po przejęciu władzy przez szeroko rozumiane środowiska kibicowskie w 2016 roku. Z pewnością upadek Wisły może być kuszący. Filipiak niedawno umarł, Majchrowski szykuje się do emerytury, więc nie będzie na kogo zrzucić winy dla naiwnych. Wisła wyborem turysty z Kostaryki została po raz kolejny ośmieszona. Sytuacja z ostatnich miesięcy w polityce w Polsce pokazała, że wszystko może się zmienić. Partia, która przez osiem lat praktycznie wszystko zawłaszczyła, której przywódcy sądzili, że będą rządzić na wieki wieków przegrała wybory. Dla przypomnienia: Przywódcy tej partii wielokrotnie byli wielbieni na Wiśle. Nie mogą pogodzić się z utratą władzy, urządzają liczne protesty w obronie milionowych pensji propagandzistów z TVP, którzy teraz przeszli do Republiki i w obronie bandytów, którzy wreszcie trafili do więzienia za wszelkie zło, które wyrządzili Polsce i Polakom. Wierzymy głęboko, że Wisła wróci do Ekstraklasy i zostanie dokonana opóźniona o już kilka lat prawdziwa rewolucja, a zamiast upadku będzie dominacja w lidze z sukcesami w pucharach - jak w pamiętnym sezonie 2002/2003. A za niedługo najlepsze drużyny w Europie pokroju Realu Madryt znów zagrają na stadionie Wisły. A pierwszym krokiem do odbudowy Wisły będzie wybór poważnego trenera, bo kabareciarzy mamy dosyć. Wielu już takowych było: Meresiński, Vanna Ly, Brzęczek, Dawid, Ramirez z Rude, itp. Maciej Skorża na trenera Wisły. Im szybciej to nastąpi, tym wiara w odbudowę Wisły będzie mocniejsza, a sukcesy będą tylko kwestią czasu.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 15.01.2024 o godz. 00:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Koalik i jaro jakiśtam który płacze na forum
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dla uczciwości Rude powinien w ankiecie być uwzgledniony
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jose Mourinho jest już wolny, ale ja bym się spieszył, bo nie wiadomo jak długo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
Dobre wychowanie i odrobina kultury nie pozwala na szydzenie z chorych. Miej wiec Wasc litosc nad koalikiem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Tylko Donald "DerMcDonald" T. !!!!!!
Nawet jak nie awansujemy, to poprzez "rozumienie prawa tak jak go rozumiemy", mocą uchwały sejmowej, ustali, że awansuje przykładowo z 9 miejsca z tabeli. A jak będzie trzeba to, "silni ludzie" wytłumaczą takiej Arce, że należy "zrzec" się awansu na rzecz naszej Wisełki! A taka Ela Bieńkowska pogoni złowrogiego Obajtka i zapewni nam wsparcie na poziomie 100 mln zł rocznie! ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak by to określił jaroo1. Nie wyszło mu w kolejnym klubie i go pogonili.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
od wczoraj klopp jest dostępny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ma pewności czy potrafi odpowiednio korzystać z algorytmów. Z drugiej strony, można byłoby sprzedać koszulki z gegenpressingiem, jeśli jakieś zostały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak kochać to księżniczki, jak kraść to miliony.
Oczywiście, że Papszun. Jak tylko Klopp nie wypali znaczy się. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Xaviego trzeba spróbować przejąć od lata, czuję, że w Wiśle mógłby się odbudować.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 28.01.2024 o godz. 20:18.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Otwieram ponownie temat.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mariusz Jop. Obstawiam ż po porażkach z Widzewem w Opolu i w Gdyni. Oby nie było za późno i było co ratować.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tu nie ma wątpliwości że przegrywając z Odrą i Arka to Rude poleci szybciej niż tu przyleciał.
Wisła obiektywnie powinna mieć 0 pkt po 2 meczach na wiosnę. PS. Weźmie drużynę Jop, ale esa nie wywalczy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Scenariusz zmian wszyscy raczej znamy, pytanie ile jeszcze szans na blamaż otrzyma Rude. Myślę, ze maksymalnie w grę wchodzą porażki w 3 kolejnych meczach. Problem jest taki, że po takim w.......u drużyna psychiczne uderzy o dno i przegramy baraże niezależnie z kim je zagramy.
Jop to o tyle dobra opcja, że drużynę zna na wylot i istnieje cień szansy, że ich na szybko poukłada, tak jak to miało miejsce po odejściu Radka. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wprawdzie w innej zabawie na forum typowałem,że Rude wytrwa 10 kolejek ale pisałem to w formie żartu.Na prawdę wierzycie w to,że Zaskroniec przyzna się do błędu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Rude sam stąd ucieknie i on na pewno nie będzie czekał na dezercję tyle co Wuja czy Sobol
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
No mam nadzieje,że wytrzyma do 10 meczu żebym wygrał twój konkurs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Który trener uratuje Wiśle sezon i awansuje do Ekstraklasy?
Żaden, skończymy sezon z Jopem ale będzię już za poźno i nie będzie z kogo sklecić 11 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Oby to nie była wizja prorocza Koali spowodowana halucynacjami z przedawkowania opiatów.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie ma trenera ktory to pociagnie. Ten zespol jest symbolem porazek. Kazdy mecz o cos konczy sie blamazem, niszczy ich presja. Zaden trener nie pomoze. Pora postawic na mlodych ambitnych polakow ktorzy rzeczywiscie beda chcieli bardziej awansowac niz odcinac kupony w 1 lidze nie zwazajac jakie wyniki robia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
.......enie o młodych, ambitnych Polakach zostawmy koneserom III ligi.
Gdyby to było takie proste, to zespoły Ekstraklasy miałyby średnią wieku w okolicach 20 lat, bo przecież braki techniczno-fizyczne da się na luzie nadrobić ambicją i młodzieńczym polotem? Tutaj po prostu potrzeba trenera, który zmieni naszą zjebaną taktykę polegającą na posiadaniu piłki i bezsensownych podaniach wszerz/do tyłu, które tylko nabijają statystyki. Każdy zespół I ligi wie jak z nami grać, oddają nam piłkę i czekają, aż potkniemy się o własne nogi i po prostu kontratakują. Do tego trzeba kogoś z jajami, kto wy.......i do rezerw piłkarzy pokroju Sapały. Ja osobiście na jego grę na od....... się nie mogę patrzeć. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tia... w sensie JK przyznaje się do błędu, mimo iż statystyki (oprócz punktowych) się zgadzają?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Koniec końców eksperymenty JK mogą się skończyć tak że i stadion będzie pusty, i loże będą puste i w końcu klubowa kasa też będzie pusta. Czy chce czy nie musi brać to pod uwagę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Więc JK się w końcu musi obudzić bo to pkt decydują o awansie, a nie xg, groźne ataki itp. bzdury. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Żaden trener. Przecież nie w trenerze jest problem. Gdyby tak było to pomiędzy trzema trenerami z ostatnich 2 sezonów widzielibyśmy przynajmniej choć trochę odmienny styl gry a jest on niezmienny od spadku.
Myślę, że jeszcze trochę to potrwa zanim ogół kibiców to zauważy. Natomiast martwi mnie to, że nie widzą tego w klubie. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie miałem racji?
Miałem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie miałeś. Żaden z wymienionych nie wjechał na białym koniu i nie uratował Wiśle sezonu. Nie awansowaliśmy. Serio.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|