|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
1906_ podziękowania były za walke, w derbach dali dupy na całego i tu pełna zgoda, ale po tym meczu należą się brawa za walkę.
Zim zum - chodzi pewnie o to żeby za bardzo w piórka nie urusł po tym meczu, być może Jovic nie bedzie mógł zagrać w kolejnych meczach i Bartosz wystąpi za niego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Wstydu nie było.
Wstydzić to się powinien właściciel za swoje podeście. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Tak, byłem na meczu. No spoko, wszedł młody i się pokazał z dobrej strony. Tylko chyba nie rozumiesz mojego postu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dobrze rozumiem o co CI chodzi, tylko zrozum, że za to jak zaprezentowali się w derby usłyszeli w końcu parę mocnych słów (tak szkoda, ze nie od razu po meczu), ale za dzisiejszy mecz należą im się brawa za walkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Pod względem czysto piłkarskim mieliśmy do czynienia z pokazem kopaniny z obu stron i jednym z 2-3 najsłabszych meczów Wisły w tym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() Ja dziś jednak widziałem dużo większe chęci niż na derbach- niestety |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A skończcie .......ić, bo po każdym meczu biadolicie. Coś się zmieni od waszego biadolenia? Każdy wie najlepiej, każdy umie kierować klubem, drużyną, wie kiedy robić zmiany, jak inwestować w młodzież i kiedy ją wprowadzać. Wiecie również najwięcej o cudzym zaangażowaniu, ambicji, podejściu mimo, że nie jesteście członkiem drużyny i nie znacie jej od środka. Te wasze narzekanie to wszystko na co was stać i co możecie dać Wiśle?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Paradoksalnie w naszym wykonaniu też była to jedna z największych kopanin w sezonie, ale tego akurat mogliśmy się spodziewać po ostatnich kontuzjach, kartkach i posunięciach właściciela. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Co do meczu, to napiszę tylko tyle, że piłka jest bardzo niesprawiedliwa. Boli to, że zespół lepszy w dzisiejszym meczu nie zdobył nawet punktu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przy okazji warto się zastanowić, na którym miejscu w tabeli byłaby dziś Legia, gdyby zamiast Nikolicia zakontraktowała Boguskiego, Brożka lub Jankowskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
k...wa odwalcie się od tego Crivelaro! Chłop pierwszy raz zagrał "prawie" na swojej pozycji i całkiem dobrze mu to wychodziło... a do dnia dzisiejszego ma tyle samo bramek na koncie co Brożek a grał możę z 15 minut przez cały sezon. Sami k...wa znawcy, super trenerzy, niemal czołowi menadżerowie Europy... już się k...wa czytać tego tego nie chce... Jović słaby? Cywka dziś słaby? ja pier...lę co za naród...
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ostatnich pięć meczów u siebie to zero zwycięstw, trzy remisy, dwie porażki. Jeden zdobyty gol. Zwycięstwo oglądaliśmy pod koniec sierpnia. Cud że na trybunach są jeszcze dwucyfrowe wyniki. Jak tak dalej pójdzie na wiosnę będziemy pewnie gonili Śląsk i w tabeli i we frekwencji. A jeśli chodzi o sytuację w klubie żadnego światełka w tunelu.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Zależy tylko dorzucić, że Bartosz wcale nie jest wyróżniającym się juniorem (przynajmniej w rezerwach)a taki Marszalik czy Handzlik tak. Kto wie, może czas dać chwilę wytchnienia chociażby Guzmicsowi, który wyraźnie obniżył ostatnio loty dając szansę Kujawie/Żemle (choć akurat on ma problemy zdrowotne :/)? Zawsze można go wprowadzić z powrotem na 2 połowę. Ogólnie Ryśkowi przydałby się odpoczynek, bo ostatnio kiks za kiksem...
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Wytrzymać jeszcze te dwie kolejki i na wiosnę - mam nadzieje, wrócimy silniejsi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
wytrzymać pewnie wytrzymamy ,ale pasowałoby jeszcze jakieś punkty ugrać
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A jak tak wygląda całkiem dobry występ OFENSYWNEGO POMOCNIKA to ja nie mam pytać. To już po zagraniach Bartosza było groźniej pod bramką Legii. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja pouczałem trenera? ha ha ha... jasne... chyba w tym jak się pisze podanie o dymisję. I tak nie posłuchał...
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z kim proszę? I nie chodzi mi tu o wyzywanie ich, ale to określenie powinno być nieakceptowalne na Wislackim forum, bo nie znam kibica sąsiadki, który nazwał by nas Biała Gwiazda.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dzis bylo ok.Walczyli ile potrafili do 85 minuty byli lepsi.
Dopisali kibice ,doping dobry ,oprawa tez. A najweikszym wstydem to bylo dla mnie to ze ktokolwiek odpowiedzialny za decyzje transferowe w tym klubie dzis ogladał mecz i żądał choćby remisu. Patrzcie i ogladajcie coscie w tym klubie nagnoili,i nie wymagajcie wyników. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przynajmniej oprawa sie udała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Oprawa kot. Nie mogę się napatrzyć. Kibicowski TOP!
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Miałem obawy o tą oprawę do ostatniej chwili. Myślałem, że będzie sporo "pustych" kartonów.
Jednak wyszło zajebiście. Wrzucajcie więcej zdjęć bo jest na co popatrzeć. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dzięki za walke i poświęcenie. Zagraliście na maksa tego co można.
Cywka - w połówce meczu Mariusz Jop rugał go za mase popełnianych błędów (których zwykłe oko nie widzi- złe trzymanei linii, złe ustawianie się itd itd.) To ze wyglądał jako tako to zasługa chyba fatalnei grającej Legii, chociaż tak naprawde Oni zagrali kupę tylko dzięki temu że My tak chcielismy, bo widac było dosc mocno zmiane ustawiania i zachowań niektórych piłkarzy. Najlepszy do gola Głowacki i Uryga. Krzywejajo przynajmniej poda dokładnie, nie każdy w tym klubie to potrafi. Boguskiego jebał nie bede, bo on jak to on biegał na kilku pozycjach, przewracając sie plątając, ale jednak biegał i walczył, nie to co Donald któremu czasem po prostu odcina mózg i sie smieje do słońca zamiast zapierdalac po stracie piłki. Jankes jest dnem, z nim w ataku to w III lidze bysmy sztycha nie zrobili. Ogólnie wszystko było na miejscu, przewazalismy, prowadzilismy grę i dostalismy ....e z dupy. Ja tam bym gwizdnał spalonego tylko i wyłacznei z racji absorbowania Cierzniaka przez Prijovica. Co z tego ze piłki nie dotknął jak zrobił krok co skutkowało np. popatrzeniem Cierzniaka w jego strone, a to juz jest absorbiowanie. No ale gola jest, wiec nic nam płacz nie da. Szkoda Bojana. Dostał idealnie by poszły więzadła. Róznica w miedzy Bartoszem a Bobanem widoczna dosc mocno z racji tego ze Nasi bali sie grać na poczatku z młodym, ale przyznać mu trzeba ze wrzutke ma i z autu fajnie harata. I teraz po takim meczu Cupiał przyjdzie do klubu i powie tak : A po chu* wam transfery jak jest młodzież na ławce ![]() źle nie było. w meczu. w zyciu jest ogolnie mówiac fatalnie, równia pochyła, musimy mieć tą ósemke. Musimy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wiązadła raczej nie poszły. Mimo wszystko mógł chodzić, nawet coś tam truchtal.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
U nas jak zwykle dawać młodych dawać. Nie pier..cie że Bartosz zagrał super mecz. Zagrał dobrze wytrzymał presję ale większość piłek wywalał w aut. Dobrze że tak bo nie prokurował niebezpiecznych sytuacji ale do poziomu Bobana jeszcze trochę mu brakuje.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Młody zrobił to, co do niego należało... miejmy nadzieję, że jeszcze kilka razy go zobaczymy w akcji w tym sezonie. Przy obecnej bidzie w kasie, tylko takimi ludźmi pewnie będziemy grali przez najbliższe kilkanaście miesięcy. Oby pożytek z tego mieli młodzi zawodnicy i klub... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Co by nie mówić o Crivellaro to w końcu widziałem wczoraj dobrze wykonywane rzuty rożne. Za każdym razem (lub prawie) było zagrożenie bramki Kuciaka. Widzieliście bezpośrednie kropnięcie z rogu w bramkę? Co szczególnie było widać z narożnika gdzie stałem.
Ostatnio edytowane przez Kaan : 07.12.2015 o godz. 10:05.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=Fb-sHDVLX3M tak dla przypomnienia oprawa
|
|
|