|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Katarczycy to tam się wogóle nie prezentują
Wczoraj Polacy zagrali chwilami b.słabo, ale gdyby nie sędziowie to byłby finał dla naszych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
a ja powiem tak... to nie był dobry mecz w naszym wykonaniu, obrona była chyba najsłąbsza w całym turnieju ale w ataku było ok ( zwłąszcze imponujaco wyglądały szybkie bramki w ost minutach)> Przegralismy 2 bramkami a ogladajac mecz mam wrazenie ze sedziowie dali Katarczykom wiecej niż 2 bramki. Podejrzewam ze gdyby nie był by to mecz z gospodarzem to nizenacznie bysmy wygrali, co nie zmienia faktu ze po pierwszym meczu z Niemcami nasza gra w pOŁfinale jest i tak swietnym rezultatem. Jedyne co martwi na przyszłość to brak młodych zawodników ( Daszek, Syprzak, Szyba) i w sumie to tyle iec czeka nas w niedługim czasie, pewnie po Rio spore przetasowanie w kadrze...
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jestem pewien na 99% ze 1 miejsce zajmie Katar (potrafia kupic mundial,szczypiornistow do repry, nawet kibicow zeby za nich dopingowali to dlaczego mistrzostwa by sobie mieli nie kupic) i 4 pozycja do naszch(z taka obrona Esp nas obije dosc powaznie (choc mam wielka nadzieje ze bedzie inaczej)
Ostatnio edytowane przez Glazik : 31.01.2015 o godz. 14:22.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Teksty o słabej obronie* mnie nomen omen osłabiają.
* jako winie Polaków Dodatkowo uważam, że Biegler powinien zostać. Właśnie ze względu na grę w obronie, dodać do tego kilka schematów w ataku i będzie miód.
Ostatnio edytowane przez filemon : 31.01.2015 o godz. 14:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dokładnie. Wszyscy tak odchodzą, że trzon kadry Wenty wciąż ten sam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wierzę
co za mecz ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak z Realem Saragossa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo panowie!
Dziękuję za te mistrzostwa. Szkoda, że sędziowie nie pozwolili nam na więcej, ale dla mnie jesteście złoci. A teraz czas na melisę, bo pod względem ładunku emocjonalnego to spotkanie przebiło pamiętny mecz z Norwegią i rzut Siódmiaka. Brawo! Brawo! Brawo! Do zobaczenia za rok na Mistrzostwach Europy i wtedy czekamy na więcej !PS. Jak nie lubię Iwańskiego, to tak tu komentowanie w stylu latynowskim przypadło mi do gustu. Michał Szyba! Michał Szyba! Michał Szyba! Michał Szyba! Michał Szyba! Michał Szyba! Michał Szyba! Michał Szyba! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wielki Mecz! długo będę go wspominał,
Gratulacje należą się też dla cichego bohatera tego spotkania, czyli GRABARCZYKA co ten facet wyczyniał z atakującymi Hiszpanami, był jak ściana, rzucał się na nich jak wściekły pies! Dzięki Jurecki, Dzięki Szmal, Dzięki SZYBA, Dzięki cała drużyna! takie momenty sprawiają, że człowiek jest dumny z bycia Polakiem! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo! Miazga. Dziś rozwaliliśmy system
PS. Serek dziś Wichary dopisany jako trzeci bramkarz do kadry, czyli Biegler czyta forum ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten brąz to jak złoto
Piękny turniej, dzięki za wielkie emocje i walkę do ostatnich sekund - muszę się przyznać, że kilka razy zwątpiłem w tą drużynę (wystarczy tylko spojrzeć na mój post, którym zakładałem ten temat).![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Prawie się poryczałem.
(Szkoda, że Szyba nie grał z Katarem). ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kosmos. Niesamowite
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rojewski - kontuzja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie szkodzi
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
jakby nie patrzył wygrały Araby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szkoda tego przekrętu z Katarem bo byłoby co najmniej srebro ale i tak jest pięknie. Dla mnie są złoci. Coś niesamowitego te mecze na tym turnieju w wykonaniu Polaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Mam nadzieję, że odszczekasz swoje .......amento. Pod względem charakteru - ta drużyna jest jeszcze lepsza niż "Wenta 2007". Dziś podnieśli się w nieprawdopodobny sposób. Bo ja przy bodaj 18:22 straciłem wiarę. Widocznie tak miało być, widocznie ten brąz był nam przeznaczony właśnie tak, a nie inaczej, po przekręcie w półfinale. Dlatego zawsze bardziej cieszy brąz niż srebro - bo turniej kończy się zwycięsko. Nie umiem tego logicznie wyrazić, jestem przeszczęśliwy! Wielkie gratulacje, oby za rok było jeszcze piękniej! Straciłem przez te dwa tygodnie kilka lat życia, tego jestem pewien, ale myślę że było warto! ![]() Ps. W 2007 dostaliśmy bęcki od... Francji w drugiej fazie grupowej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Takie emocje to tylko Polska kadra moze dac kibicom
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Nie mówcie, że szkoda srebrnego medalu, bo byłby większy niedosyt i niezadowolenie niż teraz ta ogromna radość, którą się czuje po tym brązie. Szczerze powiedziawszy też przed turniejem nie zakładałem medalu, ale pokazali serce i walkę i zostało to nagrodzone.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zresztą piszesz, ze pod względem charakteru ta drużyna jest lepsza ale pod względem umiejętnosci już na pewno nie.W całej euforii nie zapominajmy o tych fragmentach meczu kiedy dzisiaj Bielecki, Jurkiewicz czy Jurecki walili bez sensu w hiszpański mur bo nie było żadnego pomysłu na grę w ataku. Dzisiaj się udało ale czy uda się za rok w ME 2016 ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Tego, czy to co dziś wystarczyło na brąz, również za rok wystarczy na medal zwyczajnie nie wiem. Jednego dnia słabiej gra Jurecki - innego gorzej zagra Rojewski. Na tym polega sport drużynowy, że odpowiedzialność za wynik za każdym razem bierze ktoś inny. Dziś wziął ją Szyba i genialny Szmal. Ostatnio z Katarem ten słaby dziś Jurecki strzelił 8 goli. Nie widzę powodu, aby nie być w euforii - mieliśmy rewelacyjną obronę (lepszą niż na wszystkich innych turniejach) i szarpany atak. Poprawienie tego drugiego elementu może sprawić, że za rok z Francuzami powalczymy o złoto. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
nie kumam tych sportów halowych
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Szkoda, bo w finale powalczylibyśmy z Francją. Ale coś jest w słowach, że lepszy brąz niż srebro bo nie ma goryczy porażki. W meczu z katarem ewidentny wałek. Dobrze, ze finał był sędziowany na dobrym poziomie. Nie było ewidentnych wałków jak w kilku meczach z reprezentacją świata.
Za rok jest duża szansa na medal. U siebie nasi będą bardzo mocni. Napewno nie można porównywać Wenta 2007 z Biegler 2015 To są dwa różne światy. Obie drużyny są niepowtarzalne. Handball zmienił się na przestrzeni lat i nie ma najmniejszej możliwości porównań. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|