|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Po meczu z GKS-em spodziewam się: | |||
| Ciężkiego meczu, zakończonego naszym zwycięstwem |
|
62 | 43,97% |
| Remis będzie sukcesem. |
|
27 | 19,15% |
| Z taką grą jak z Zagłebiem Sosnowiec, śmierdzi porażką. |
|
52 | 36,88% |
| Głosujących: 141. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O matko.
My i Bełchatów to ten sam poziom. Gdyby pozamieniać koszulki, to nikt by nawet nie zwrócił uwagi. Grozi nam spadek już w tym sezonie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Póki co daję cztery kalarepy w pięciokalarepowej skali biedy. Strata bramki jest kwestią czasu, nasi nie mają jej nawet z czego strzelić. Kosowski, Małecki, Iliev - w szczytowych momentach kariery każdego z nich ten tercet wessałby dupą całą ligę, teraz mogliby co najwyżej rozwozić kiełbasy z Piechną albo zarządzać wysypiskiem z Bartoszkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
To jest już koniec nie ma już nic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To jest katastrofa.
Skład składem, ale tu nie ma kompletnie żadnej myśli, żadnego pomysłu na grę . Futbol z ery kamienia łupanego, mimo tego, ze "trener" przepracował okres przygotowawczy, tak jak chciał. MVP: Iliew, usiłujący w każdej akcji minąć 8 osób i podający na aut. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gorsze jest jeszcze to, że u nas nie widać żadnej myśli taktycznej....
Po 45 minutach ja za bardzo nie wiem co Kula chce , żeby oni grali ... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jestem pozytywnie zaskoczony.
1. Podjęliśmy rękawicę i próbujemy ukąsić Bełchatów jedną z szybko rozprowadzonych kontr. 2. Nie przegrywamy. 3. Zachowaliśmy czyste konto. 4. Skrzydła śmigają. 5. Czarek Wilk nareszcie nauczył się uderzać z dystansu, co od dawna było jego mankamentem. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Kulawik patrzy na to wszystko z miną małpy, która pierwszy raz w życiu zobaczyła samochód.
Wymagacie od niego jakieś myśli taktycznej? Proszę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbastuj trochę, bo nie piszesz o swoim koleżce z osiedla.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W drużynie 6 środkowych obrońców, a gra tam Sobol. Ja pierd... co się stało z tym klubem... poziom paranoi sięgnął zenitu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wiem, kto po tym meczu pójdzie na stadion oglądać Wisłę. To drużyna emerytów bez perspektyw. Jedynym piłkarzem, który może potencjalnie dać jakość tej drużynie w przyszłości jest Michał Chrapek. Dlaczego Stolarski nie gra od pierwszej minuty? Kamiński, Szewczyk, Uryga, Buras? Gdzie oni są? Chyba jest to oczywiste, że w tym roku ligi nie zwojujemy, rozumiem - będziemy bronić się przed spadkiem, ale wypadałoby stawiać na młodych - zaryzykować, by w przyszłym roku pojawiła się jakość.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ten styl to dziadostwo Cupiala, mudzie się żeby Bogusław sprzedał klub i to jak najszybciej .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Druzyna póki co bez ładu i składu....yy jaka drużyna. 11 chłopów na czerwono, z czego kazdy ma swoj film. Jak atakujemy to w dwóch, jak bronimy to w pięciu - a gdzie ....a pozostała reszta ? Jedyny pomysł to na udo - udo sie albo nie udo. Taktyka - na lage. Treningu bez piłek i przeciwników efektów nie przyniosły, a Bełchatów póki co jeszcze sobie sam nie strzelił. Nasi zaskoczeni. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ogladajac gre Wisly mozna popasc w alkoholizmm.
Po zobaczeniu czegos co oni nazywaja gre w pilke nalezy zapić i zapomieć. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grają pyte, można się było spodziewać.
Jedno mnie wk.... Te nieroby mają jedne z najlepszych kontraktów w lidze. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
nie moge patrzec na ten mecz. B klasa jest ciekawsza...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chrapek to przy Boguskim Profesor ....
Mecz dno dna ....
Ostatnio edytowane przez Savik : 24.02.2013 o godz. 16:22.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja .......e, co za dno. Po takim gniocie z ostatnią drużyną ligi trudno kogoś ocenić pozytywnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Była jedna ładna akcja: wrzucał Jovanović, strzelał Sobolewski.
Reszta bez komentarza. EDIT: Autentycznie boję się meczu z Podbeskidziem. Zagłębie Sosnowiec to nie był przypadek... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Które nie są wypłacane, co jeszcze wczoraj potwierdził Wilk w wywiadzie. Można truć w gazecie, że podczas meczu nie myślą o pensjach tylko grają, ale nie oszukujmy się. Przebudowa drużyny powinna się zacząć od wypłacenia wszystkim należności, bo nie płacić kopaczom a potem wielce jeździć do Turcji to i nawet ja bym potrafił.
Kablarz jeździł na obóz i jeździł do Tallina, jeździł jeden ch.uj gięty wie gdzie jeszcze, ale zanim pojmie co odpier.dala z tym klubem to chyba miną ze dwa pontyfikaty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Będzie ciężko w następnych meczach jeśli nie możemy wygrać z młodzieżą GKS B.
![]()
.
. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czym się tak martwicie, w lecie przecież Cupiał ma odbudować Wielką Wisłę i sypnąć 10 mln euro
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kulawik podaj się do dymisji, czym szybciej tym lepiej. Bełchatów przeprowadził więcej składnych akcji a piłkarzy nie ma lepszych. Małecki i Sikorski to powinni zejść z boiska po pierwszej połowie i trafić co najwyżej do Młodej ekstraklasy na dłuższy czas. To było symulowanie gry przez cały czas jak przebywali na boisku.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kompromitacja.
Pomijając już to, że ta drużyna nie potrafi grać w chwili obecnej w piłkę nożną, to tacy gracze jak Sikorski oraz Wilk byli dzisiaj w nic nie graniu wybitni. Czysty sabotaż tych dwóch panów. Iliev czy Małecki zresztą również. Paradoksalnie, Głowacki zagrał całkiem niezły mecz. Czerwona kartka taka +/- na granicy, nie mniej do tej 84 minuty był najlepszy na boisku (co prawda to cień dawnego Głowy, ale nie w tym rzecz). Szkoda tylko, że środkowy obrońca jest najlepszy w drużynie przeciwko... outsiderowi ligi. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Całe szczęście, że Sobolewski tego nie strzelił, bo bardzo byśmy w ten sposób skrzywdzili Bełchatów, który gra za darmo... Powiem więcej, ja myślę, że nie zasłużyliśmy nawet na ten 1 pkt.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Ja.......e brak słów... Kulawik powinien jak najszybciej odejść 0 pomysłu na gre...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Skoro tak zagralismy z ostatnio druzyna ciekawe co bedzie dalej .Gra fatalna w przodzie zero zrozumienia w grze z przodu fatalna gra w obronie zero odbioru pilki w drugiej lini zero przemyslanych zmian zadnej organizacji gry
potrafilismy rozegrac klepe z rzutu roznego pod wlasne pole karne z taka gra jak dzis to niewiem czy nie byli nysmy w dole ale 1 ligi |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Co za nędza. Gorzej już być chyba nie może.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kulawik po meczu-"Absencja Garguły i czerwona kartka dla Głowackiego pokrzyżowała nam szyki.Graliśmy bardzo dobrze,piłka chodziła jak po sznurku,mieliśmy bardzo dużo sytuacji,zabrakło tylko kropki nad "i".Mam nadzieje ,że napastnicy się odblokują już w czwartek.Jak pokazał ten mecz fizycznie jesteśmy przygotowani wspaniale."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Graliśmy ze zbieraniną młodych chłopaków z Bełchatowa, który już de facto spadł z ligi. Kosa i Iliev cooooś tam grali...reszta sabotowała.
Przyłączam się do prośby. T. Kulawik jeśli czytasz to forum podaj się do dymisji. To kpina, że jesteś trenerem Wisły |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|