|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Niestety z pewnych powodów, nie udało mi się zrobić meczowego tematu.
Mimo wszystko zapraszam do dyskusji i może ktoś ma pod ręką jakieś statystki, niech wrzuci. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
pożartowaliśmy w poniedziałek, dość tego i teraz jest następny klient do obicia.
szkoda że nie będzie Małego, ale może Donald da radę. Popovica mi nie żal. Są Mąka, Brlek... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przeczuwam bramkowy remis, przyjezdnym ciezko gra sie w Kielcach a i Korona woli remisowac niz wygrywac
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Barziej wydaje mi się, że od pierwszej minuty wybiegnie Brlek, Mąka na pewno nie jest gotowy na cały mecz. No ale zobaczymy co tam Wdowczyk wymysli.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mnie osobiście Brelok nie przekonuje narazie. W meczach za Broniszewskiego gubił piłki. W meczu z Termaliką podawał do tyłu ... nie wiem czy już nie wolę Alana ... :/
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
On gra, jakby się bał. Straszny brak pewności siebie od niego bije. Może mi sie wydaje, ale to nie jest kwestia umiejątności, ale jakiegoś strachu w głowie. Liczę na to, że gość potrzebuje czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy paradoksalnie cieszę z absencji naszych 2 podstawowych graczy.
Wdowczyk teraz musi dać szanse innym, na pokazanie swoich umiejętności i przydatności pod kątem przyszłego sezonu. Gramy tak naprawdę już o pietruchę a powiew świeżości w wyjściowej 11 powinien wpłynąć również na zaangażowanie. Kiedy jak nie teraz dać szanse zmiennikom? Kiedy jak nie teraz dać szanse wychowankom? ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cabrera pewnie nam załaduje 1 bramkę, dlatego liczę, że nasza ofensywa sprosta "wyzwaniu" i strzeli 2-3 bramki.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Wiadomo o której jest konferencja? Niema co ukrywać że oczekiwania względem Brleka były większe tym bardziej za taką cene. Pamietam jak wszyscy się cieszyli (ja też ) gdy było oficjalne info że przychodzi, ale jest bardzo mało widoczny wręcz skryty póki co. Mam nadzieje że jeszcze się pokaże. Co do kadry to wreszcie fajnie wygląda bo jest w kim wybierać. Na przyszły sezon pozbyć się Cywki, Crivelaro i Sarkiego bo obciążają budżet a mieli wiele okazji pokazania się i zawsze zawodzili (Sarki wiecznie kontuzjowany)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do Brelka to żeby nie skończyło drugim Tomasem Jirsakiem... Wydawało się, że będzie z niego pociecha a tu lipa... ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Brlek to inny typ piłkarza niż Jirsak. Ja tam o Brleka jestem spokojny. Jedyne pytanie to czy pokaże jeszcze coś w tym sezonie czy dopiero odpali w przyszłym sezonie. Także trochę spokoju, na razie gość musi się oswoić z naszą grą jak Popović.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja bym się bardziej zastanowił czy odpali w ogóle? na razie jest tak jak przypuszczałem gra tak jak jego statystyki z Chorwacji czyli słabo (albo wcale)
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Transfer młodego perspektywicznego zagranicznego zawodnika za spore pieniądze jak na naszą ligę. Natomiast oczywiście go nie przekreślam, mam nadzieję, że jesień będzie należeć do niego jak i Całej Wisły. ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A Popovic dalej gra piach i nie prezentuje tego co prezentowal w 1 lidze. No chyba ze zostal zatrudniony do biegania w kólku i podawania wszystkim do okola, by tylko nie miec pilki przy nodze - ok. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Popovic wg mnie gra dobrze. Nie bardzo dobrze ale dobrze. Nowa pozycja mu służy. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Za jego sprowadzanie odpowiada Tadzio ? bo to chyba on był zwolennikiem jego zatrudnienia ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Cytat:
Co do samego meczu - gramy już tylko o kasę z C+ za 9. miejsce, więc powinno być zwycięstwo bez spiny i matematyczne zapewnienie sobie utrzymania. |
|
|
|
Guest
|
|
|
jak patrzę na mecz żaboli ze śląskiem (piszę w przerwie) to zaczyna mi jutro pachnieć remisem
obyśmy jednak wygrali... z pewnością mamy dużo większy potencjał od kk |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ok ale Popović przyszedł z Grudziądza a nie z Chorwacji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Her Dariook pisał o Brleku,
Tak jak pisał przedmówce i słusznie. Brlek na pewno jeszcze coś konkretnego pokaże, ale na jesieni. W dzisiejszym meczu raczej na '6' zagra Mąka. Minuty na boisku są mu potrzebne jak rybie woda. A jak będzie się prezentował fatalnie to sądzę, że i tak Wdowiec szybko go zmieni właśnie za Brleka. Fajnie byłoby zobaczyć Bałaszowa w dłuższym występie. Facet wydaje się być w gazie, tylko szkoda, że nie wykorzystujemy jego potencjału. Jak na to, że w Kielcach mamy najczęściej do czynienia z typowymi meczami walki to obstawiam, że wygramy 1-3 po dobrej grze. |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Popovic jest z slaby na Wisle no chyba ze na lawke sie nadaje na koncowki meczow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Popović gra piach?
Proponuje czasem mecz na trzeźwo obejrzeć. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Była gdzieś podawana kadra meczowa, a konkretnie czy znalazł się w niej Bałaszow?
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Oficjalna podała skład:
Miśkiewicz Sadlok-Guzmics-Głowacki-Jovic Brlek-Mączyński Wolski Guerrier- Bałaszow Ondraszek |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Pozwole sobie zacytowac samego siebie sprzed meczu z Leczna
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 30.04.2016 o godz. 21:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Miśkiewicz + cała linia obrony = dno i 100 metrów mułu.
A sędzia to stara kvrwa ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pozytyw? Wejście Pawła Brożka. Bardzo się cieszę, że Brozio strzelił te dwie bramki.
A reszta? Ech, zasłużona porażka. Widać, że jak nie ma Małeckiego, który jeździ na dupie, to nikomu się nie chce. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|