|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Temat meczowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
2013/2014
Podbeskidzie Bielsko Biała 0-0 Wisła Kraków Wisła Kraków 0-1 Podbeskidzie Bielsko Biała (Miśkiewicz samobójcza 1', 70' Garguła nie strzelił karnego) 2012/2013 Podbeskidzie Bielsko Biała 1-1 Wisła Kraków (Demjan 17' - Burliga 45') Wisła Kraków 0-0 Podbeskidzie Bielsko Biała 2011/2012 Wisła Kraków 0-1 Podbeskidzie Bielsko Biała (Dancik 26') Podbeskidzie Bielsko Biała 1-3 Wisła Kraków (Cohen 84' - Jirsak 76' , Kirm 81', Genkov 87') Od wejścia Górali do ekstraklasy: 1 zwycięstwo Wisły 3 remisy 2 zwycięstwa Podbeskidzia bramki 4-4 Jak widać z Góralami nam nie po drodze. Na 6 meczów jedno zwycięstwo. Na 3 mecze u siebie 2 remisy i porażka. Trzeba się spodziewać ciężkiego meczu i wyciągnąć wnioski z dotychczasowych spotkań z nimi, w każdym z nich byliśmy faworytem a ogólnie byliśmy po meczu na debecie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mamy cos im do udowodnienia, na pewno czeka Nas ciezkie spotkanie ale takie samo czekało w Zabrzu a jakos sobie poradzilismy. Dobre jest granie Uryga i Dudka w pierwszym składzie bo taki Gornik srodkiem nie mogł nic zrobic. Jedynie co mnie denerwuje to znowu ta zasrana 20:30 w piatek i przez to znowu nie mam jak jechac na mecz. NC+ tak jakby specjalnie to robiła jak mecz ze Slaskiem mial byc w TVP a TVP zrezygnowała z pokazywania go to Oni od razu na 20:30 przesuneli, dla mnie to nie jest normalne a juz na pewno jest w....iajace zreszta pewnie nie tylko ja jestem w takiej sytuacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
7 punktów minimum, 7egia cała w kontuzjach dodatkowo 6 meczów w tym czasie co my mamy 3, pyknąć PBB, zgwałcić kadrowiczowi Ryszardowi multikulturalną armię, pyknąć remis ze Śląskiem i przelewam 1000zł na akademię
dziękuję |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Boje się, że TSP strzeli jakąś bramkę z dupy tak jak miało to miejsce już kilka razy w meczu z nami i przegramy znowu 0-1
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
kuwa jak mi dziewczyna napisała, że jest 0-1 i jak bramka padła to miałem ochotę położyć się na ziemi i już nie wstawać |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Akurat wypadla mi druga zmiana i tez dziewczyne zmusilem zeby esy przysylala po 2 bramce myslalem i znowu dupa ale wyszlo genialnie![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
będzie ciężko, ale wygramy. Ojrzyński ustawi ich na walkę i defensywką, choć PBB to nie jest format Jagi w defensywie, więc może jak będzie szczęście dopisywać to ich napoczniemy szybko, wtedy będzie dobrze.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
przy tak niekorzystnym bilansie spotkań zaryzykowałbym 442 lub nawet 433 nie ma co podejmować walki trzeba ich atakować
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy Ty WhiteDoctor oglądasz mecze Wisły Kraków w sezonie 14/15? Wystawienie tej pary murzynów to granie w dziewiątkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Jeden jak najbardziej, popatrz na dynamikę Górali - same wolne klocki. Wybierasz tego szybszego, wrzucasz na skrzydło i po 20-25 minutach schodzi z kontuzją, ale za to z kilkoma kartkami u zawodników Podbeskidzia
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
jak w ten sposób to wystawiłbym Sarkiego z/lub Stepinskim w ataku i rzucał długie piły na dobieg zza podwójnej gardy, a po przerwie jak w zabrzu Brożek na boisko i dożynamy gang ol...Ojrzyńskiego.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Mam nadzieję, że nasze orły zmażą wiosenną kompromitację i darowiznę..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
film naprawdę dobrze zrobiony, jestem pod wrażeniem. Tylko dlaczego został tak późno zrobiony ? Powinien od 2 tygodni (albo minimum od poniedziałku) być promowany w mediach, mediach społecznościowych, puszczany w MPK, na mieście, itp.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 23.10.2014 o godz. 11:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Nikt za darmoszkę nie wyemituje czegoś takiego nawet w bus.tv. ![]() W każdym razie - zrobiony świetnie. Znacznie lepiej niż przed meczem z Legią, gdy Garguła był w roli głównej. Wszyscy, ....a, na stadion! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Marzeniem byłyby takie filmiki i każdej maści akcje marketingowe w Krk, ale takie rzeczy kosztują niestety. Z resztą, kiedy mieliśmy kasę to czegoś takiego nie było.
Wracając do meczu to rywal do ogrania. Jesteśmy po dobrym meczu w Zabrzu, który po wcześniejszej serii musiał nieźle nakręcić naszych piłkarzy. Łatwo nie będzie, ale są duże szanse na komplet punktów przy R22. Do zobaczenia na meczu ! ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głowa nie zagra, na obronę wraca Dudka, na DP zagra Boguś, czyli jednak znów na 2 DP (bo raczej Franek Urygę ceni wyżej od Bogusia). Do tego Łukasz G. zamiast murzynka i dostajemy skład bardzo podobny jak na żydków, czyli... no ....a defensywny. Z Podbeskidziem. Jeżeli faktycznie tak będzie to Franz sporo u mnie straci :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
@ABGwislakABG No to masz Uryge, a 50/50 właśnie Boguskiego. Przecież BB stanie na 30m i trzeba będzie rozgrywać, a nie bronić się całym zespołem przed ich atakami.
Ostatnio edytowane przez art : 23.10.2014 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
1- OT robicie masakryczny.
2- niepotrzebny. W końcu mamy specjalistów z marketingu. zaUFAjcie im 3- pier*dolicie w nim głupoty. Boguski na defensywnym? Na pozycji, gdzie musisz mieć twardego byka, walczaka? Prawdziwego mężczyznę sikającego pod wiatr? You've made my day.Ja jedynie mogę mieć nadzieję, że po tym tygodniu wpie*rdolów Franz naprawdę nauczył się dobierać taktykę pod przeciwnika. W Zabrzu mu wyszło znakomicie. Niech utrzyma formę. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
A kogo ma wystawiać bez Głowy, Stępińskiego i Jankowskiego?
Buchalik - Burliga, Guzmics, ?, Sadlok - Uryga - Boguski, Stilic, ?,? - Brożek. Na 3 niewypełnione pozycje zostają Dudka, Garguła i dwa mudżiny. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dudka, Garguła i Stępiński. Mudżiny won.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Też uważam że Boguski na środku pomocy to dobry pomysł. Rafał dużo biega, walczy i nie odpuszcza w obronie. Ma też niezły przegląd pola. Za to pod bramką przeciwnika się gubi (problemy z przyjęciem, dryblingiem czy z celnością strzałów). Myślę że środek Uryga-Boguski powinien zatrybić. Wolę taki środek niż Uryga-Garguła.
Tak czy owak jutro czeka nas mecz walki i do tego potrzebnych jest 2 pomocników do walki w środku. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nam trzeba szybkiego/szybkich skrzydłowego/skrzydłowych i silnego napastnika, środek pola za to kreatywny. Dwóch w środku to idealna taktyka, ale dla PBB. Mają wtedy większy luz w swoim autobusie. Traba kogoś od wiatru na skrzydle, żeby mieli na kim żółte kartki nabijać i Brożka w ataku - zastawić się umie, a na PBB to wystarczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie, tylko nie Sarki i nie Guerrier. Oni mają w sumie razem boiskowe IQ 80. Do tego jeden nie pracuje w obronie w ogóle, a drugi to duża ilość rzutów wolnych w okolicach pola karnego, a może nawet jedenastka się zdarzyć.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osobiście miałem na myśli Stępińskiego, ew. wspartego Zającem. Murzynów nie chcę w tym klubie widzieć, jednemu szajba odbija totalnie, drugi albo ma przekręcony licznik, albo w dupie treningi i zespół.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|