|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Na początku przepraszam że zakładam nowy wątek aby zadać pytanie ale wytłumaczę o co chodzi. Pochodzę z Biłgoraja(woj Lubelskie) i studiuję na AGH. Często chodzę na mecze Wisły ale mniejsza z tym. Mianowicie chodzi mi o to że moja siostra jest nauczycielką w Biłgoraju klasy liceum i planuje w jakimś czasie zrobić swoim licealistom wycieczkę do Krakowa. Pomyślałem że fajnie jakby przy okazji zabrać ich na mecz. Moim zdaniem mogłaby to być przy okazji dobra promocja dla młodzieży z moich stron aby zaciekawić się Wisłą, Krakowem i kto wie może ktoś się wybierze na studia i będzie i kibicować Wiśle. Jak sądzicie czy dla takiej grupy osób są możliwe jakieś zniżki itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest tyle tematów w których to mogłeś napisać że głowa boli...
Napisz do klubu to się dowiesz czy jakieś zniżki są w stanie zaproponować, napisz do SKWK to może ci coś fajnego doradzą. Dwa maile, dwa telefony i będziesz wszystko wiedział. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
jakie sa tytuly utworów puszczanych w przerwie meczu ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jakie sektory teraz są "spokojne". W sensie na jakim nikt się krzywo nie popatrzy że badziewnie dopinguje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
D i E. Na F wiekszość dopinguje. Na G powinni wszyscy dopingować.
Nie mówię o ostatnim meczu, który miejmy nadzieję był wyjatkiem. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
a co do wyjatku, to oczywiscie, że był. Poza tym to nie jest wina nikogo z nas ![]() na swoich błędach trzeba sie uczyc i ich nie powtarzac, jestsmy lepsi i silniejsi od tego problemu ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Gdzie można zostawić auto blisko rynku w krakowie?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Parkowanie "blisko rynku" podczas fety to kiepska opcja... nie dosc ze bedziesz musial placic za parking to jeszcze mozesz miec problemy z wyjazdem najlepiej zaparkuj gdzies dalej od rynku poza strefa C
tu masz mapke http://www.zikit.krakow.pl/images/st...refa/kraw.html pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
pod sukiennicami zaparkuj, blizej rynku juz sie nie da...
Powód: 4. Jeżeli NIE masz nic interesującego do powiedzenia - NIE pisz posta.
Ostatnio edytowane przez TWSD Guard : 23.05.2011 o godz. 00:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czemu poza strefą C? w okolicach starego kleparza, Filipa,Warszawska. przeważnie tam parkuje jak udaję się na rynek i jest Ok. trzeba tylko uważać na zakazy bo często straż miejska grasuje...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Bo w strefie C płaci sie za parkowanie a poza strefa nie
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Mądrale. Tyle że mecz jest w niedzielę a w ten dzień nie pobiera się opłat.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mam pytanie dlaczgo od pewnego niema już zakładki ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY?
![]()
,,Qui rogat, non errat" – kto pyta nie błądzi
,,a kto wybrał drużyny do superpucharu?" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A jaj mam pytanie co myślicie o Wypowiedzi Pawła Drumlaka na weszło? Kłamie czy mówi prawdę....bo ja mu chyba wierzę w to co mówi ale pytam Was bo wiem że macie większą wiedze na ten temat
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy zaczyna się sezon koszykówki kobiet na Wiśle? Chociaż miesiąc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w poprzednim sezonie mecz pokazowy był 23 września, a pierwszy mecz w lidze 3 dni później.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ok. Dokładnie o to mi chodziło. Wielkie dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Po co tu pisać, skoro już jest temat ,,Mam pytanie", po co robić następny? Myślę, że ten jest do zamknięcia.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Hm jest może gdzieś koło stadionu jakiś punkt depozytowy, żeby zostawić np. plecak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
W ubieglym sezonie taki punkt byl w kontenerze przed wejsciami na sektor F.(naroznik od blon)
![]()
Zawsze wierni i oddani z Nowej Huty Wisły Fani!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z reguły przeszukują plecak i pozwalają go wnieść, jeśli nie w nim nic "złego"
Edit: nie dublujcie tematu!
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 19.07.2011 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Koledzy, gdzie w ścisłym centrum można dobrze zjeść za niewygórowaną cenę?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie odnośnie G , w chwili obecnej jest to już "zwykła" trybuna ? Bo ostatnio tam stworzył się jako taki doping . Chodzi mi o to czy tam są pikniki czy "druga strona młyna" oczywiście w dużej przenośni.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Hej, pisze tutaj, żeby niepotrzebnie nie spamować.
Jestem zapalonym kibicem Wisły od jakichs dobrych 10 lat. Niestety mój problem polega na tym że jestem z WLKP. ( konkretnie z Pozka, wiem co sobie niektorzy myśla, ale nic z tych rzeczy !! ;-) ) Chcialbym spełnić swoje marzenie i wybrac sie na jakiś mecz Wisełki na nowym stadionie. Doradzcie mi prosze, nie bedzie wielkich zgrzytów jak np pojde sobie wyrobic karte kibica i inne takie?;] W ogole moze jakies cenne porady dla nietutejszych? Czego sie wystrzegoac, na co zwrocic uwage? Z gory wielkie dzieki. Odpisujac przyczyniacie sie do spelnienia marzenia;p |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
co do reszty to jeżeli to twój pierwszy mecz to najlepiej na G albo E jeśli nie to też te sektory są najlepiej i jak wszyscy śpiewają to ty też powinnienem |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
wiesz, zgrzyty w sensie , ze dziwnie sie beda ludzie patrzec, ze poznaniak, a kibicuje Wiśle, takie tam glupie teksty
Po za tym, jak sie poruszac po miescie? To co media podaja jest wyolbrzymione ? Mozna bezproblemowo w koszulce Wisly poruszac sie po centrum krakowa, nie badac nigdzie zaczepionym? Jestem swiezakiem jesli choodzi o Krakow wiec prosze o jakies trafne porady ![]() ![]()
Wiiiiiiiiiiiiiiiiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeełkaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jakby ubrał bluze to by mógł przejśc ,BTW. Ostatnio po rynku zapieprzał jakiś Francuz w podkoszulce Wisełki, ni grzyba nie szło się z nim dogadac, bo tłumaczył się,że jest przecież w Krakowie. Próbowaliśmy go przekonac gestami,żeby zdjął podkoszulke i nie tracił naszych barwy, to zrozumiał ,zę jesteśmy obrzeżańcami i chciał nam oddać podkoszulke, ostatecznie, schował barwy do plecakai zapierniczał po rynku z gołą klata ![]() |
|
|