|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
Żeby sprawa byłą jasna
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 12.06.2010 o godz. 12:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
najgorzej byłoby trafic na cypryjską Anorthosis Famagusta i duński Fc Randers.Czycha też i Dynamo Tibilisi.Może mały rewanż po latach ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Anorthosis i Randers są rozstawione więc ich nie możemy wylosować.. Dokładna rozpiska tutaj http://uclpredictions.ucoz.com/0910/el1011.pdf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Najlepiej słaby aby Kasperczak miał więcej czasu na zgranie zespołu z nowymi zawodnikami(jeśli będą, oby). Zobaczymy. A i mam nadzieje że wylosujemy drużynę znajdującą się dosyć blisko. Ale to wszystko gdybanie, poczekamy zobaczymy. W poniedziałek po losowaniu forum będzie oblegane heheh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
czy ja dobrze widzę na uefa.com? "Nasi" znajomi Levadia - Debrecen znowu przeciwko sobie?
Co do Poznaniaków - faktycznie, długa czeka ich droga. Nie wiem, jak im się ułoży się pojedynek z drużyną z tego regionu. Czy spokojnie wygrają, czy też będzie powtórka z Tereka czy innego Tiraspola.... A jeśli chodzi o Wisełkę, łudzę się, że na początek wylosują jakiegoś łatwiejszego rywala, co pozwoli uniknąć powtórki z Levadii. Niestety, ale po zeszłorocznym "wyskoku" trzeba być umiarkowanym optymistą. Powód: Aktualizacja
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 21.06.2010 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
losowanie o 14;15
blagam o pierwszy mecz na wyjezdzie.. z punktu sportowego (przewaga psychiczna) z punktu stadionu (wiecej dni na ogarniecie go) i przede wszystkim z punktu kibicowskiego (nie zna sie wyniku z pierwszego meczu przez co wiecej osob jedzie, a widzac niekorzystny wynik moze sie nie zdecydowac tym bardziej ze taka wyprawa moze pochlonac kilkadziesiat km i sporo pieniedzy.. Ruchowi i Amice sie poszczescilo ze maja wpierw wyjazdy.. my, znajac nasze szczescie.. 1 pewnie u siebie
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.06.2010 o godz. 12:37.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
UEFA zalicza Polskę do krajów wschodniej Europy. Dlatego możemy trafić na Kazachów itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mi się marzy rywal z Estonii dlaczego pisać nie muszę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No to mamy rywala z Litwy. Nie ma co sie oszukiwac, ze to słaby zespol. Tylko awans.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ich bramki i skroty z meczow
http://www.youtube.com/user/fcsiauliai#g/u oficjalna strona http://www.fcsiauliai.lt i stadionik na ledwo nieco ponad 2 tys miejsc.. ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Jakby ktoś miał takowy filmik, niech wrzuci. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://fcsiauliai.lt/lt/foto/lt_145
http://fcsiauliai.lt/lt/foto/lt_173 http://fcsiauliai.lt/lt/foto/lt_169 http://fcsiauliai.lt/lt/foto/lt_169 jest tam pare fot.. ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w kadrze chyba sami nieznani Litwini. miejsce w drugiej połowie słabej Litwińskiej Ekstraklasy.
nie oszukujmy się - trzeba ich rozjechać kilkoma bramkami i zrobić sobie rozgrzewkę przed następnymi rundami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kolejny raz losowanie jest dla nas przyjazne. Nie musimy jechać do Kazachstanu, Azerbejdżanu itp. Rywal przeciętny ale nie należy go lekceważyć. Uważam, że w takim składzie spokojnie możemy awansować do 3 rundy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
rozumiem, że przejdziemy ich z marszu, a szczyt formy trzeba szykowac na koniec sierpnia
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
oni przegrali 0:1 z drugoligowcem polskim Wigrami Suwałki.
więc śmiesznie by było polegnąć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie można ich zlekceważyć, już w tamtym roku zlekceważyli Levadie, trzeba zagrac z pelna mobilizacja, strzelic w pierwszej polowie 3 bramki i dalej grac swoje pokazac sile a nie po 45 minutach juz olac druga polowe
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Rywal w zasięgu! Może uda się przejść do kolejnej rundy! Ciężko będzie ale jest szansa na III rundę el. LE.
![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Z naszą pół amatorską formacją ofensywną nie możemy pozwolić sobie na lekceważenie, staną w 10 na obronie zrobią jedną kontrę, jeden stały fragment gry i scenariusz z przed roku gotowy.
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wyjazd będzie przyjemny. Jak to w LE jest z kibicami gości? Ile % dostaje się miejsc?
Co do ekipy litewskiej jak nawet nie wygramy tam, bo to wszystko możliwe, to u siebie miejmy nadzieję na R22 to samą atmosferą wygramy mecz. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
o czym tu gadka ? Jestem przekonany ze blędu z przed roku nie popełnimy już nigdy,mam nadzieje ze tamten mecz nauczył naszych ze przeciwnika nie należy lekceważyć. 2:0 i 3:0 u nas!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Przeciwnik wydaje się łatwy, ale nasze grajki już pokazywały, że potrafią odpaść z takimi właśnie drużynami. Wierzę w nasze zwycięstwo, tak samo, jak wierzyłem rok temu, i tak samo jak wierzyłem w dwumeczach z Vaalerengą i Dinamem.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze jest to ze nie wiadomo czy zagramy na Reymonta.. dzis 21 czerwca a roboty jeszcze sporo (mowa oczywiscie o chociaz jednej trybunce, chociaz obiecywali 3).. moga sie nie wyrobic i wtedy moze sie powtorzyc druga Levadia
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Klasa rywala z pewnością porównywalna do Levadii, czyli spokojnie do przejścia... gdyby nie fakt że znowu rywale będą w 100% dyspozycji a my dopiero w fazie przygotowań do sezonu.
Także pudła i błędy z naszej strony nieuniknione, jeśli rywal to wykorzysta to możemy skończyć jak rok temu. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja jestem optymistą, stawiam na 3:0 na Litwie i 2:1 w Krakowie. Myślę, że dwa razy Wisła tych samych błędów nie popełni i przejdą do kolejnej rundy
. Henio, nie może popełnić błedów eMeSa i musi przygotować zespół na lipiec.Tak na dobrą sprawę czy wogóle wyobrażacie sobie porażkę z tym zespołem? |
|
|
|
Guest
|
|
|
Robic te transfery bo znow sie wyglupimy...
Zreszta przy kazdym przeciwniku bym tak napisal znajac nasze "mozliwosci" |
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Hehehe...widzę że sami optymiści.
Ja wiem że życie nauczyło nas pokory(levadia),no ale bez jaj Panowie... Toć to ogóreczki takie że masakra.Faktycznie jak z nimi nie pojedziemy to ja już nie wiem co będzie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|