|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Weeeerwqewqeq
Powód: Spam, spam, spam
Ostatnio edytowane przez Suszanin : 19.12.2010 o godz. 19:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a jak ktoś gra bardzo słabo, tzn gra kilka tygodni dopiero to może się przyłączyć?
![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedyny Warunek
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W Cs'a nie grałem z 2 lata, ale teraz muszę zobaczyć ten server;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Też nie grałem w cs'a hohoho... Dajcie jakieś linki gdzie mogę ściągnąć nosteama, bo nawet nigdy nie grałem w ten sposób, miałem konto, albo grałem w 1.5
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A servera nie polecam niestety... Jak nie jakiś palant który zabija swoich, to cheater z aimem i sh, niestety nie mozna pograć, a adminów w grze nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
ma ktos oprocz mnie cs'a XTCS?
![]() dawajcie jakies fajne serwy ;> mogą byc z modami ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dokladnie podzielam zdanie pabla.A i hosting fatalny wszystko rwie jak... nie powiem co.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jak pisze ... Serwer się rozkręca ! Nic prawie nie jest gotowe :|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no, ale admini to by sie sprzydali :o
żeby mieć adma trzeba ogarniać steam czy nie? ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Suszanin: Im tu nie chodzi o to czy cos jest gotowe czy nie tylko o to, ze graja/graly tam jakies boty które nie ogarniaja i czituja pozdr |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gotowe - w sensie , brak adminów ... Niedokończone itd.
Wiślacka brać pomoże żeby same Pro grały ? ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chodzi o granie "pro" tylko o uczciwość i przyjemność z gry, a jak na razie na tym serverze jest to niemożliwe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisze cały czas , że brak adminów ... Bez adminów nic nie osiągne ...
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja sie pytam czy jak nie mam steama, mam szanse na adma?:o
![]() FORZA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Świetny serwer, grałem wczoraj niecałą godzinkę. Jeden gość po tym, jak dostał head'a 5 raz pod rząd to się rozłączył i wszedł za 3 min. znowu, tym razem z włączonymi wspomagaczami
![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę że niektórzy niemogą pojąć co pisze w poprzednich postach !
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja mam Steama już 10 lat
i chętnie po sprawuje funkcje admina, doświadczenia w grze też mi nie brakuje pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry Sin* |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
wystarczyło 15 minut gry,zeby mnie zniechecić do servera, raz ,ze wysoki ping,2 jakies niepotrzebne pluginy które bardzo obciążają server,3,koniecznie zmiana MC, i długośc trwania mapy z takim MC,nie będziesz miał full server,0 ogarnietych adminów ,hostig serva tragivczny ping powyżej ~50.. reszte napisze na Waszym forum
![]() Pozdro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kilka zmian które bym wprowadził:
1 wywalił dźwięki 2 wywalił niepotrzebne pluginy 3 wgrał plugin który wymusza interp 0.01 4 zmniejszył czas trwania mapy 5 wywalił z amx (jak jest) takie mapy typu de_storm 6 jak jest możliwość zmiana hostingu servera.Wiadomo ze np Gamesnet to za duzy wydatek ale np gametec czy jakaś pukawka byłaby lepsza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie dużo osób pisze żebym dodał Muzyczki - Pluginy - Mapy ...
Ale co dokładnie usunąć ? ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Suszanin jakbyś potrzebował jakieś pomocy czy coś to uderzaj z pytaniami na http://forum.gamemaniak.pl/
Jest to Forum/Portal(juz niedługo) powstałe z inicjatywy połączenia Krakowskiego serwera LeDsplej i Wrocławskiego "Wratislavia" ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja ze swojej strony (nie mam tu zamiaru robić reklamy) polecam gamesol.pl. Mamy ze znajomymi ostawiony u nich serwer i powiem, że wszystko w najlepszym porządku, a ceny również zachęcają
![]() Myślę, że moglibyście to rozważyć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No niestety zmiana hostingu nie wchodzi w gre ...
Mam nadzieje że znajdą się jacyś garcze :| ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Macie może sprawdzony link do CS 1.6 non steam? Strone www gdzie można pobrać, bądź link do rapidshara...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
podbijaj pytanie rowniez szukam sprawdzonego linku z nonsteam bo z wielu sciagam ale servery nie czytaja mi :(
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Na peb.pl jest wiele osób od których śmiało można pobrać sprawdzonego cs:ns
![]() chociaż lepiej kupić steama (np na Allegro) za kilkanaście złotych i mieć cały problem ''z głowy'' ![]() ![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|