![]() |
Wiślacki Serwer Counter Strike !
Weeeerwqewqeq
|
a jak ktoś gra bardzo słabo, tzn gra kilka tygodni dopiero to może się przyłączyć? :)
|
Jedyny Warunek :D ! Być kibicem Wisły - Lechii - Śląska - Unii :D !
|
W Cs'a nie grałem z 2 lata, ale teraz muszę zobaczyć ten server;]
|
Też nie grałem w cs'a hohoho... Dajcie jakieś linki gdzie mogę ściągnąć nosteama, bo nawet nigdy nie grałem w ten sposób, miałem konto, albo grałem w 1.5 :P
|
ma ktos oprocz mnie cs'a XTCS?:>
dawajcie jakies fajne serwy ;> mogą byc z modami:) |
Cytat:
A servera nie polecam niestety... Jak nie jakiś palant który zabija swoich, to cheater z aimem i sh, niestety nie mozna pograć, a adminów w grze nie ma. |
Dokladnie podzielam zdanie pabla.A i hosting fatalny wszystko rwie jak... nie powiem co.
|
No jak pisze ... Serwer się rozkręca ! Nic prawie nie jest gotowe :|
|
no, ale admini to by sie sprzydali :o
żeby mieć adma trzeba ogarniać steam czy nie?:) |
Cytat:
Suszanin: Im tu nie chodzi o to czy cos jest gotowe czy nie tylko o to, ze graja/graly tam jakies boty które nie ogarniaja i czituja:) pozdr |
Gotowe - w sensie , brak adminów ... Niedokończone itd.
Wiślacka brać pomoże żeby same Pro grały ? :D |
Nie chodzi o granie "pro" tylko o uczciwość i przyjemność z gry, a jak na razie na tym serverze jest to niemożliwe.
|
Pisze cały czas , że brak adminów ... Bez adminów nic nie osiągne ...
|
a ja sie pytam czy jak nie mam steama, mam szanse na adma?:o
|
Świetny serwer, grałem wczoraj niecałą godzinkę. Jeden gość po tym, jak dostał head'a 5 raz pod rząd to się rozłączył i wszedł za 3 min. znowu, tym razem z włączonymi wspomagaczami :rotfl:
|
Ja mam Steama już 10 lat :) i chętnie po sprawuje funkcje admina, doświadczenia w grze też mi nie brakuje ;) pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry ;) Sin*
|
Cytat:
|
wystarczyło 15 minut gry,zeby mnie zniechecić do servera, raz ,ze wysoki ping,2 jakies niepotrzebne pluginy które bardzo obciążają server,3,koniecznie zmiana MC, i długośc trwania mapy z takim MC,nie będziesz miał full server,0 ogarnietych adminów ,hostig serva tragivczny ping powyżej ~50.. reszte napisze na Waszym forum :)
Pozdro. |
Kilka zmian które bym wprowadził:
1 wywalił dźwięki 2 wywalił niepotrzebne pluginy 3 wgrał plugin który wymusza interp 0.01 4 zmniejszył czas trwania mapy 5 wywalił z amx (jak jest) takie mapy typu de_storm 6 jak jest możliwość zmiana hostingu servera.Wiadomo ze np Gamesnet to za duzy wydatek ale np gametec czy jakaś pukawka byłaby lepsza. |
Właśnie dużo osób pisze żebym dodał Muzyczki - Pluginy - Mapy ...
Ale co dokładnie usunąć ? |
Suszanin jakbyś potrzebował jakieś pomocy czy coś to uderzaj z pytaniami na http://forum.gamemaniak.pl/
Jest to Forum/Portal(juz niedługo) powstałe z inicjatywy połączenia Krakowskiego serwera LeDsplej i Wrocławskiego "Wratislavia" :) |
Ja ze swojej strony (nie mam tu zamiaru robić reklamy) polecam gamesol.pl. Mamy ze znajomymi ostawiony u nich serwer i powiem, że wszystko w najlepszym porządku, a ceny również zachęcają ;)
Myślę, że moglibyście to rozważyć. |
No niestety zmiana hostingu nie wchodzi w gre ...
Mam nadzieje że znajdą się jacyś garcze :| |
Macie może sprawdzony link do CS 1.6 non steam? Strone www gdzie można pobrać, bądź link do rapidshara...?
|
Cytat:
|
Na peb.pl jest wiele osób od których śmiało można pobrać sprawdzonego cs:ns ;)
chociaż lepiej kupić steama (np na Allegro) za kilkanaście złotych i mieć cały problem ''z głowy'' ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl