|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Z racji tego, że na stronie głównej nie działa czat chodź jest taka opcja na stronie już od kilku lat postanowiłem wyjść z inicjatywą stworzenia chatu gdzie można by było pogadać o Wiśle i powymieniać się multimediami wiślackimi np. mecze czy mp3. Można to zrobić w sieci irc jeśli będą chętni to mogę się tym zają.
Piszcie swoje propozycje. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jjjjuuuchu !!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja jestem jak najbardziej za ale tylko w czasie meczów, wylaczac na ten czas forum (przynajmniej czesc sportowa) i wlaczyc czat..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chat Rzecz Święta
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja proponuję do tego dorzucić nasza-Wisła.pl, fotka-na-Wiśle.pl oraz wiślacka-sympatia.pl.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pomysł nie jest zły ale wystarczył by shoutbox
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kolego z chatem spozniles sie dobre kilka lat. To juz troche inne czasy heh.
ale nasza-wisla.pl, czemu nie? ![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
a coś dla panów? gorące-wiślaczki.pl
![]() ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie chodzi mi o czat typu onet.pl. Miałem bardziej na myśli chat na którym można sie powymieniać wiślackimi multimediami , pogadać po meczu czy przed meczem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na to to nawet ja się piszę!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
siedzę czasami na ircu i w sumie wiślacki kanał to nie najgorszy pomysł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja już kiedyś mówiłam że siedzi to się na dupsku
aaa i dla dopytujących - tak jestem zainteresowana gorącymi zdjeciami wiślaczek ![]()
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 04.08.2009 o godz. 00:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrobiłem aby Wam pokazać jak to mniej więcej może wyglądać nieoficjalny chat dla kibiców Wisły w sieci IRC.
server : ircnet.com #wislakrakow dla zainteresowanych moge napisac jak zrobic aby wejsc i jaki program trzeba. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Taki chat w trakcie meczu to bardzo dobry pomysł, jak najbardziej za.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W trakcie meczu to się dopinguje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Te zdjecia z goracymi Wislaczkami byly by zaje***te
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
najlepszym rozwiazaniem byłoby stworzenie kanału na Ircu ale pewnie duzej czesci userow forum nie chcialoby sie ogarniac tego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nawet dobry pomysł z tym irc tylko zależy ilu zwolenników i userów by się znalazło.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co do wymiany multimediami miałem na myśli stronę www albo nawet jakiegoś bloga gdzie były by posegregowane mecze Wisły z różnych sezonów i można było je ściągnąć poprzez rapidshare czy inne serwisy oferujące taką możliwość. W miarę czasu użytkownicy przesyłali by mecze, mp3 i ktoś dodawał by je na stronę. I tak można zrobić wirtualną bibliotekę. Oczywiście wszystko za darmo bez reklam itp.
Ściąganie z irca raczej odpada bo dla zwykłego użytkownika to raczej czarna magia. A czat najlepiej zrobić w sieci irc. Nie jest trudne ogarnięcie tematu irc przez tych, którzy nigdy z tego nie korzystali. Można to zrobić tak : dać linka do programu obsługującego irc(opera ma wbudowany klient,mozilla też). Dać następnie linka po którym program automatycznie łączy się z danym serwerem i wchodzi na kanał. W praktyce wygląda to tak : 1.Pobierasz program 2.Naciskasz na link 3.Wchodzisz na dany kanał-chat 4.Rozmawiasz. ![]() |
|
|