|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Temat się nie przyjął.
Ostatnio edytowane przez gigant : 13.07.2009 o godz. 21:05.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A kto jedzie tramwajem numer 8, albo trojelbusem z gdańska na dworzec bo siem sam boje:(?
ŻenżenŻenuA. Powód: bo trolejbusy som w gdyni:(
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 13.07.2009 o godz. 20:54.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
chłopie otrząsnij sie !!!!! nietylko WIŚLACY śledza to forum na takie info czeka wiele fagasów ze śląskich klubów no chyba że chcesz stracic barwy itd to napisz na którym siedzeniu w ktorym wagonie bedziesz jechał pozdrTS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nieno kolejny... stracić barwy w pociągu pełnym kibiców Wisły. Skąd tacy kosmici się biorą?
![]()
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
bardzo potrzebny temat. Jak w czwartek rano wstaniesz z bólem głowy to będziesz mógł wejść na forum i przypomnieć sobie którym jechałeś pociągiem ! genialne !
Ja jade 1wszym... albo nie drugim. Nie ! pierwszym ablo? dobra pierwszym jednak. Nie ok, jade drugim, albo nie bo później przyjade i miejsca nie zajme na stadionie, jade pierwszym ! ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ale Wy ciemni jesteście
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja se jednak pojade tramwajem wodnym
Nobo przecież: Czy ciemno czy jasno Wisła płynie przez miasto. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zieniu a skąd masz pewnosc ze kawaler pojedzie z WiŚlakami? moze sie przypali na miejsce na stadionie itd a ja chce tylko podac przykład ww Gdańsku na stronce ten sam temat podjarka itd efekt? wpadł im Ruch z Żydzewem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo ja jode pierwszym, a pierwszy sie nigdzie nie zatrzymuje hahahaxD
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a widzisz a jednak mam racje ale słuchaj wsiadajcie do pierwszego wagonu bo on szybciej jedzie to wczesniej bedziecie
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jednak proszę zamknąć temat.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|