![]() |
Nic
Temat się nie przyjął.
|
A kto jedzie tramwajem numer 8, albo trojelbusem z gdańska na dworzec bo siem sam boje:(?
ŻenżenŻenuA. |
chłopie otrząsnij sie !!!!! nietylko WIŚLACY śledza to forum na takie info czeka wiele fagasów ze śląskich klubów no chyba że chcesz stracic barwy itd to napisz na którym siedzeniu w ktorym wagonie bedziesz jechał pozdrTS
|
bardzo potrzebny temat. Jak w czwartek rano wstaniesz z bólem głowy to będziesz mógł wejść na forum i przypomnieć sobie którym jechałeś pociągiem ! genialne !
Ja jade 1wszym... albo nie drugim. Nie ! pierwszym ablo? dobra pierwszym jednak. Nie ok, jade drugim, albo nie bo później przyjade i miejsca nie zajme na stadionie, jade pierwszym ! |
Cytat:
|
Ale Wy ciemni jesteście :rotfl:
|
A ja se jednak pojade tramwajem wodnym:D
Nobo przecież: Czy ciemno czy jasno Wisła płynie przez miasto. |
Zieniu a skąd masz pewnosc ze kawaler pojedzie z WiŚlakami? moze sie przypali na miejsce na stadionie itd a ja chce tylko podac przykład ww Gdańsku na stronce ten sam temat podjarka itd efekt? wpadł im Ruch z Żydzewem
|
Cytat:
|
a widzisz a jednak mam racje ale słuchaj wsiadajcie do pierwszego wagonu bo on szybciej jedzie to wczesniej bedziecie;)
|
Jednak proszę zamknąć temat.
|
hwdp
Ja Ide Z Buta... Haha
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl