|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mój syn zawiadomił mnie, że znalazł w internecie artykuł na temat historii klubu Wisła Kraków i zapytał czy to jest prawda. Po zaznajomieniu się z tym tekstem myślałem,że mnie szlag trafi. Jak można zamieścić tak nienawistny, szkalujący tekst o jakimkolwiek polskim klubie? Ile błota trzeba mieć w głowie, żeby go świadomie zamieszczać w internecie aby dotarł do największej liczby zwłaszcza młodych ludzi mieszając im w głowach i szerząc nienawiść? Niepokojące jest to, że tekst ten pojawił się ponownie na onet.pl 2.07.2009
(brak podpisu autora). Ja podaję link do tego tekstu z forum iGol z dnia 28.02.2009 : http://forum.igol.pl/index.php?showtopic=3186 Napiszcie co o tym sądzicie? Gdzie są granice tolerancji,wolności i odpowiedzialności za słowa? Ewa |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ot, jakiś post jakiegoś frustrata na jakimś forum. Nie widzę powodu, aby nobilitować go osobnym tematem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|