|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Witam, możliwe że taki temat istnieje, ale próbuję ożywić niestety bolącą sprawę informacji jakoby żadna ze stacji nie była zainteresowana transmisjami. Mieszkam niecałe 300km od Krakowa i nie jest możliwe dla mnie być na każdym meczu stąd jestem ciekaw jak będzie wyglądała sytuacja z meczami w TV. Proszę o jakiekolwiek informacje na czym to wszystko stanęło.
Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podobno tylko Polsat jest troszeczkę zainteresowany pokazaniem meczów Wisły ( tych eliminacyjnych), podobno Polsat negocjuję z Wisłą, a ostateczna decyzja ma być podjęta do 10 lipca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://tsw.com.pl/index.php?dzial=news&id=5157
Niestety tylko stąd, a jak widać nie jest to oficjalne info, dlatego pisałem, że podobno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kurde oby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Najpierw chciałbym zobaczyć tą drogę do fazy grupowej. Chyba jak każdy, w tym roku mam ogromne przeczucia, że wreszcie tam zagramy. Mamy silny zespół, któremu brakuje już tak niewielu wzmocnień. Dobrze by było zobaczyć nowe nazwiska w akcji.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
to jest w ogole jakas paranoja żeby nie było transmisji czy to Ligi Mistrzów czy to Ligi Europeńskiej gdy grają Polskie zespoły. Jak TVP miala prawa do europeńskich pucharów to eliminacje były transmitowane.Powód: Czym to się je ?
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 03.07.2009 o godz. 11:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jeżeli Wisła awansuje do fazy grupowej to jej mecze będą w Polsacie a nie N. Najpierw to trzeba tam awansować. Wogóle z tym brakiem transmisji to jakaś porażka. Zawsze do tej pory były pokazywane wszystkie mecze a teraz taką łaske robią.
Ostatnio edytowane przez PAC : 03.07.2009 o godz. 11:00.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Przypominam kto wygrał prawa do fazy grupowej: http://www.sport.pl/GW/1,75693,66262..._Mistrzow.html
1. N (wszystkie mecze w kodowanej) 2.Polsat (dwa mecze w tyg. w niekodowanej) I prawa do Ligi Europejskiej: http://satkurier.pl/news/47140/polsa...opejskiej.html Wszystkie mecze dla Polsatu
Ostatnio edytowane przez KoPer : 03.07.2009 o godz. 11:11.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ostatnie ustalenia mówiły o jednym meczu w Polsacie + magazyn LM.
Co do meczów Wisły, to Polsatowi powinno zależeć na ich pokazaniu, bo w przypadku awansu do LM to oni pokażą nasze mecze. TVP miała tę przewagę, że dysponowała dwoma kanałami, a Polsat jak nie puści meczu na głównym, to na TV4 już mu się nie opłaca.
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 03.07.2009 o godz. 11:54.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a jak widać Polsat ma gdzies droge Polskich zespołów do Europeńskich pucharów :/
Powód: można bardziej po naszemu poprosić ?!
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 03.07.2009 o godz. 11:24.
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nażekamy na tvp to teraz dopiero mamy. Ale lepiej pokazać powtórki głupich seriali
żal;/ Bo co jak co ale wiem, że są głupie, bo zdarza się że po szkole jedząc obiad oglądam tv i najczęściej lecą te seriale, ale dłużej niż 10 min nie dam rady oglądać. Szlag mnie trafia;/ Najpierw LM przegrała z M jak Mroczek a teraz...;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja myślę, że teraz nie powinniśmy podawać zaporowych cen za prawa i myślę, że 200 tys zł za 2 rundę powinno być ok. Jednak istnieje możliwość, że dopiero Wisłę w TV obejrzymy w 4 rundzie(o ile tam dojdziemy)
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wszystko ładnie pieknie tylko podobno ja bedziemy grac w Sosnowcu to bez kibiców !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jedziemy do Sosnowca i Tallina dlatego
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A w ogóle jakaś stacja pokaże mecz w Sosnowcu i w Tallinie ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Podobno tylko Polsat jest zainteresowany, decyzja zapadnie 10 lipca.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zamykam temat i zapraszam do innych gdzie już trwa dyskusja na ten temat
|
|