![]() |
Co z transmisjami meczów eliminacji LM?
Witam, możliwe że taki temat istnieje, ale próbuję ożywić niestety bolącą sprawę informacji jakoby żadna ze stacji nie była zainteresowana transmisjami. Mieszkam niecałe 300km od Krakowa i nie jest możliwe dla mnie być na każdym meczu stąd jestem ciekaw jak będzie wyglądała sytuacja z meczami w TV. Proszę o jakiekolwiek informacje na czym to wszystko stanęło.
Pozdrawiam |
Podobno tylko Polsat jest troszeczkę zainteresowany pokazaniem meczów Wisły ( tych eliminacyjnych), podobno Polsat negocjuję z Wisłą, a ostateczna decyzja ma być podjęta do 10 lipca
|
Cytat:
skad to wiesz? |
Cytat:
Niestety tylko stąd, a jak widać nie jest to oficjalne info, dlatego pisałem, że podobno. |
Kurde oby :D później może pokażą a jak nie to zostaje N... w fazie grupowej :D
|
Najpierw chciałbym zobaczyć tą drogę do fazy grupowej. Chyba jak każdy, w tym roku mam ogromne przeczucia, że wreszcie tam zagramy. Mamy silny zespół, któremu brakuje już tak niewielu wzmocnień. Dobrze by było zobaczyć nowe nazwiska w akcji.
|
:-/ to jest w ogole jakas paranoja żeby nie było transmisji czy to Ligi Mistrzów czy to Ligi Europeńskiej gdy grają Polskie zespoły. Jak TVP miala prawa do europeńskich pucharów to eliminacje były transmitowane.
|
Jeżeli Wisła awansuje do fazy grupowej to jej mecze będą w Polsacie a nie N. Najpierw to trzeba tam awansować. Wogóle z tym brakiem transmisji to jakaś porażka. Zawsze do tej pory były pokazywane wszystkie mecze a teraz taką łaske robią.
|
Przypominam kto wygrał prawa do fazy grupowej: http://www.sport.pl/GW/1,75693,66262..._Mistrzow.html
1. N (wszystkie mecze w kodowanej) 2.Polsat (dwa mecze w tyg. w niekodowanej) I prawa do Ligi Europejskiej: http://satkurier.pl/news/47140/polsa...opejskiej.html Wszystkie mecze dla Polsatu |
a jak widać Polsat ma gdzies droge Polskich zespołów do Europeńskich pucharów :/
|
Nażekamy na tvp to teraz dopiero mamy. Ale lepiej pokazać powtórki głupich seriali
żal;/ Bo co jak co ale wiem, że są głupie, bo zdarza się że po szkole jedząc obiad oglądam tv i najczęściej lecą te seriale, ale dłużej niż 10 min nie dam rady oglądać. Szlag mnie trafia;/ Najpierw LM przegrała z M jak Mroczek a teraz...;/ |
Cytat:
Co do meczów Wisły, to Polsatowi powinno zależeć na ich pokazaniu, bo w przypadku awansu do LM to oni pokażą nasze mecze. TVP miała tę przewagę, że dysponowała dwoma kanałami, a Polsat jak nie puści meczu na głównym, to na TV4 już mu się nie opłaca. |
Ja myślę, że teraz nie powinniśmy podawać zaporowych cen za prawa i myślę, że 200 tys zł za 2 rundę powinno być ok. Jednak istnieje możliwość, że dopiero Wisłę w TV obejrzymy w 4 rundzie(o ile tam dojdziemy)
|
jedziemy do Sosnowca i Tallina dlatego :)
|
A w ogóle jakaś stacja pokaże mecz w Sosnowcu i w Tallinie ?
|
Podobno tylko Polsat jest zainteresowany, decyzja zapadnie 10 lipca.
|
Cytat:
|
Zamykam temat i zapraszam do innych gdzie już trwa dyskusja na ten temat
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl