|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Guest
|
|
|
To za nieco ponad tydzień, a tu tak cicho...
Nie trzeba być faszystą, żeby otwarcie sprzeciwiać się hasłom głoszonym przez pederastów, lesby, pedofili, transwestytów i innych tego rodzaju zboczeńców. Nie zrobią nam tu drugiej Holandii. Nie będą mi wmawiać, że małżeństwa między dwoma osobnikami tej samej płci są normalne. Nie będą mi wmawiać, że adoptowanie dzieci przez dwóch chłopów jest normalne. Bo nie jest. Nie doprowadzą do tego, że dzieci nie będą mogły mówić do swoich rodziców 'mamo', 'tato', bo dyskryminuje to mniejszości seksualne. I w końcu nie będą mi wmawiać, że zapinanie się w kakao dwóch chłopów jest normalne. Niech sobie w domu robią co chcą, ale jak wychodzą na ulicę i się z tym obnoszą, to potęgują we mnie nienawiść w najczystszym i największym możliwym stopniu. Będzie pewnie kilka tysięcy zboczeńców plus kilkuset w mundurach. Fajnie byłoby nie wpuścić ich na rynek, ale z roku na rok jest coraz ciężej. W każdym bądź razie ja idę symbolicznie podzielić się nieugotowanym jajeczkiem. I mam nadzieję, że będzie nas tam sporo - po tej jedynej słusznej stronie barykady. Zakaz pedalowania! |
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
dzieki twojemu jajeczku będą też za rok.
To że tu jest o nich cicho działa tylko na ich niekorzyśc, wyglada wiec na to, że jesteś sprzymierzeńcem biedroniowatych. współczuję. edit a i jeszcze jedno: dałes się tez zmanipulowac tym personom i używasz słowa tolerancja wg ich definicji. Jesteś świetnych przykładem na sukces ich chorych akcji. edit2 Norek, rpzeciwdziałac należy, ale moze nie tak jak IM jest to na rękę? Proszę nie rozpetujcie nastepnej wojny o to dążące do samozagłady plemię. nie warto a pozatym już BYŁO 1234 razy ![]()
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 08.05.2009 o godz. 12:05.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() I tak wiadomo, że będzie kontrmanifestacja. I jeszcze jedno panie_premierze jest sytuacja. Impreza, sobota wieczór. idziesz sobie na ryneczek, a tam przed knajpą 2 gejów sie trzyma za ręce, obściskuje i całuje. co robisz? w ryj dać mogę dać? czy jednak nie? Brak reakcji Reakcja słowna lub ostrzejsza? Nastęnym razem zastanowi się zanim publicznie zacznie swoja orientację okazywać. Powie swoim ziomkom po osranym drągu, że tutaj tak się bawic nie wolno. nie jest tak
Ostatnio edytowane przez Malvivente : 08.05.2009 o godz. 12:10.
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
Mówiąc krótko, do zobaczenia na miejscu. Nie wypowiadam sie już. ![]()
©
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no widzisz a ja twierdze że potrzebuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
wtrącę się do dyskusji, nie moją sprawą jest jak siedzą sobie w domu ,ale skoro chcą to pokazać na krakowskim rynku ,miejscu publicznym to ja sobie tego nie życzę
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
OK to w takim razie odnieś się procesji kościelnych ,które sie obnoszą ze swoją religijnością.Nie mogą sie obnosić we własnych domach ,tylko łaża po ulicach , spiewają itd.?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A nie można po prostu szanować drugiego człowieka? krzywda się Tobie nie dzieje... więc nie rozumiem tej agresji... Moim skromnym zdaniem temat nadaje się do zamknięcia, bo namawianie do agresji i nietolerancji wcale fajne nie jest... I Panowie ostrożnie z takimi sądami, czasem los bywa złośliwy... i co będzie jak Wam się dziecko gej albo lesbijka urodzi? bedziecie jajkami w nie rzucać? wyrzucicie z domu? przecież to Wasze geny, Wasza krew będzie... ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
TWSD FOTO
Offline |
|
PS. miałem się już nie wypowiadać. Przepraszam, ale musiałem ![]() ![]()
©
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Spytaj kazdego sexuologa to ci powie ,ze homoseksualizm to nie wybór,tylko przypadłość . |
|
|
|
Guest
|
|
Odpowiedziałem jej 'oddam ci go w adopcję 'Wiem, że dyskusja z kobietami na ten temat prowadzi do nikąd. Nie, nie można szanować drugiego człowieka. Nie można, jeśli obnosi się ze swoim pedalstwem na ulicy i jest dumny z zapinania partnera w kakao i jeszcze domaga się adopcji dzieci. AS82, brak mi słów po prostu. Oni mi będą mówić co mam robić w moim mieście Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań. A ludzie bez przekonań, bez idei dla mnie są nikim. |
|
|
TWSD FOTO
Offline |
|
|
Brak przeciwdziałaniu tego typu dewiacji społecznych oznacza ich akceptacje. Dlatego walczyć z nimi trzeba, a nie przyjmować, że wyciszenie coś temu pomoże. Nie pomoże, bo i tak będą o nich mówić w wiadomościach i pisać w gazetach. Zdecydowana reakcja pokazuje ludziom, nazwijmy to, nautralnym, że coś takiego jak marsz tolerancji nie jest w Polsce powszechnie akceptowalne.
![]()
©
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bylem rok temu bede i teraz. Ja czegos takiego nie toleruje, bo skoro mysla, ze sa normalni to dlaczego to pokazuja? My tez jestesmy normalni wiec mozemy sami zrobic parade.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
geje i lesby nie mają żadnych praw!! tępić ich na każdym kroku, bo nie wmówi nikt normalnej osobie, że dwie osoby tej samej płci to coś normalnego
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak ma się nie wtrącać jak na jego oczach dokonuje się akt pedalstwa
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zamknijcie ten temat najlepiej......
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ale procesja mnie nie obrzydza ,a tęczowi tak
poza tym chrześcijaństwo jak inne religie uważam za coś normalnego ,a związki homoseksualne nie ,a jak są nienormalni to po co się z tym reklamują ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Dlaczego ty masz decydowac czy cos jest normalne czy nie ? Masz od tego Konstytucje ,ktora jest napisana w miare obiektywny sposob i z ktorej wynika ,że jest wolnosc sexualna i wolnosc religijna ,wiec aby byc w porzadku z Konstytucja to radze ci miec wyjebane na calujacych sie pedalow ,a ja bede mial wyjebane na procesje ,czyli mowiac w skrocie tolerancja |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Państwo broni małżenstwo jako związek kobiety i meżczyzny... co za tym idzie, taki "twór" uznaje za rodzinę i nad nim sprawuje opiekę. Zatem wszelkie gejki trzymające transparenty, że ich związki są normalne są krótko mówiąc nie na miejscu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
AS82 to mam pomysł,Ty lej procesje kościelne ,a nam zostaw pedałów
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No tak ale jak wy chcecie lać pedałów, to ja w ramach rewanzu powinienem z bejsbolem zaatakować babcie z procesji ,bo naprzyklad uwazam ,że Allah jest jedynym Bogiem i oni mnie obrazaja ,czyli wg was geje obrazaja hetero,bo hetero to jedyna droga
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba jasno wynika z mojej wypowiedzi ,że nikt Ci oprócz prawa (tak samo jak i nam) nie zabrania lać babć w procesji.Jak jesteś tak za Allahem to po co Ci kij baseballowy potrzebny- lepszy pas z dynamitem
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Ale to nie będzie parada albatrosów tylko "ludzi". Więc może daruj sobie ten przykład. Tak jak pisał ktoś wyżej. Niech sobie w miejscu nie publicznym robią co chcą. Ale pokazując się na rynku muszą sie liczyć z tym że ktoś ich w morde strzeli. I oby to sie nigdy nie zmieniło. ![]() WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Związkowcy ponoc jada do nas. Ciekawe bedzie starcie-Geje,Zwiazkowcy,Donek i My
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Już 5 razy przyjdzie stanąć naprzeciw temu zbiegowisku. Sami nie podajmy przesadzonych danych... Jak ich marsz będzie liczył 1000 osób to będzie w nim może z 50 zboczeńców... reszta to różnej maści działacze lewackich partii czy ludzie źle pojmujący znaczenie słowa "tolerancja".
Niestety oby nie skończyło się jak na drugim marszu podczas, którego hołota chciała szturmować nasz królewski Wawel... w sczególności, że miejsce ich zbiórki ( plac Wolnica ) i miejsce docelowe ( Rynek ) wytyczają trase o Wawel zawadzającą. Działania prewencji z roku na rok są skuteczniejsze i niestety bez dużej mobilizacji, wizja Rynku z powiewającymi tęczowymi flagami może okazać się bardzo realna. Polecam posłuchać sobie piosenke Leszka Czajkowskiego - "Tęczowa Piosenka" ( reszte też ): http://www.sw.org.pl/czajkowski.html |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Malzenstwo to umowa cywilno prawna miedzy mezczyzna i kobieta wg Konstytucji ,wiec nie wiem co ma do tego para gejów która nie moze wg prawa zawrzec ze soba malzenstwa.
Geje uprawiajacy sex na ulicy Sadze ze w publicznym miejscu uprawianie sexu w dowolnej konfiguracji jest zabronione ,wiec i hetero i geje nie moga |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Malvi - widzisz... wcale nie jest tak że jestem zajebiście tolerancyjna, że z przyjemnością patrzę na dwóch całujących się facetów - bo tak nie jest...
chodzi mi o namawianie do rzucania jajkami, do agresji i nietolerancji ... to mi w tym temacie przeszkadza... edyta: a Kolegom, którzy piszą o tym że nikt nie rodzi się gejem.. polecam literaturę naukową na ten temat, bo lepiej jest wiedzieć zanim się człowiek zacznie wypowiadać w jakimś temacie... homoseksualizm to nie jest choroba - nie da się go wyleczyć...
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 08.05.2009 o godz. 13:01.
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|