|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Paweł Brożek powinien zostać powołany do Reprezentacji Polski? | |||
| TAK |
|
99 | 80,49% |
| NIE |
|
24 | 19,51% |
| Głosujących: 123. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli ktoś z Was oglądał niedzielną Ligę plus na Canale, to widział jakie noty zbiera nasz Paweł Brożek.
W ostatnich kilku meczach prezentuje świetną formę, nie wykonuje na boisku żadnych niepotrzebnych ruchów, jest skuteczny, wykorzystuje dobre sytuacje i strzela gole. Jest napastnikiem klasy international, jak to mówi Beenhaker. Jest nalepszym strzelcem w Polsce, król strzelców, najlepszy obecnie snajper w tym sezonie. Więc czym sobie zasłużył na niechęć naszego selekcjonera? W kadrze powinno być miejsce dla najlepszych. Napewno Pazdan i Zahorski nie prezentują połowy tego co ma Paweł. Moze zadziornym charakterem? Potraktujmy tą ankietę jako mały swoisty apel kibiców Wisły o powołanie Pawła Brożka do kadry. Cytat:
Dlaczego Beenhakker nie liczy goli Brożka http://www.youtube.com/watch?v=wbhM2_eWWg8 Czy meczem z USA zaprzepaścił swoją szansę... ? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wg mnie Paweł jest obecnie świetny, i dalej się uczy i rozwija. Powinien mieć swoje miejsce w reprezentacji !! Widać, ze selekcjoner wciąż szuka nowych graczy, ale to nie to prezentuje nasz zawodnik.
Napewno Leo ma coś personalnego do Pawła. Zahorskiego, to beztalencie, zabrał na Mistrzostwa Europy , a naszemu Pawłowi dałtylko jeden mecz? Bez jaj. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Można gdzieś obejrzeć ten ostatni odcinek Ligi Plus?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przepraszam za to co powiem ale po co ten temat? Debate chcecie sobie zrobić? Ja rozumiem, że go wspieracie i każdy kibic Wisły to robi ale o powołaniu decyduje Beenhakker. Więc co da k*rwa wymienianie jego zalet na necie?Bez napinki i odbioru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie kazdy.
Ja jestem na nie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jako kibic reprezentacji i Wisły bardzo bym chciał Pawła Brożka w naszej kadrze, ale szczerze mówiąc nie wiem czy ma to jakikolwiek sens pod wodzą Leo Benhakkera. Dla przykładu, gdyby Paweł wczoraj zagrał zamiast Ireneusza Jelenia, znowu nie dostałby żadnego podania z którego mógłby cos zrobić i Leo miałby wymówkę, że to nie jest gracz 'International Level'
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nic nie da. Były już forumowe petycje, lalala. Co my możemy.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Robert, nie żadną debatę, wyrazić swoje zdanie, i poparcie dla Pawła. Może brakuje Beenhekkerowi tego wyraźnego zdania kibiców, a Pawłowi wsparcia kibiców. Choć On wie ze go kochamy na dobre i na złe !!
Brożek jest oczywiście najlepszym polskim napastnikiem, któremu miejsce w kadrze należy się jako pierwszemu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
1. Paweł ma nasze poparcie-na każdym meczu skandujemy jego imię. 2.Kadrą kieruje Beenhakker czy kibice? wiec co to da? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
potrzeba poparcia dla udzialu w meczach reprezentacji, moze tez mu skrzydła urosną przed oczami Leo Leo jak każdy selekcjoner, sugeruje sie opinią publiczną oraz faktami, bramkami, oraz dobrą formą... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a **** z tą kadrą, jeszcze by się jakiejś kontuzji nabawił,
a bez niego Panowie to ja czarno widzę atak naszej Wisełki co nam dobrego wyszło z powołań Leo? natłukł jedynie głupot do łba i Dudce i Kokoszce, się chłopakom wydaje, że wielcy z nich piłkarze i o Wiśle to już słyszeć nie chcą ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Otoz to. Poza tym Siwy laski robic nie bedzie. Brozek to nr1. I ma grac tylko dla Wisly. Repra nic mu dobrego nie przyniesie. A dwa to ze tam nie ma z kim grac, wiec niepotrzebnie by sie meczyl i jeszcze jakiejs kontuzji by sie nabawil w meczu z ogorkami o nic. PS: A Siwy dobrze wie ze Brozek to numer jeden w Polsce.
Ostatnio edytowane przez e : 21.08.2008 o godz. 13:44.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
SIWY WIŚLAKOM ŁASKI NIE BĘDZIE ROBIŁ! Jest Pawłowski z 2. ligi, jest Pazdan i Zahorski, jest nawet Kokoszka, który nie może grać w oficjalnych meczach... Czy widzicie wśród tych graczy miejsce dla Pawła? Nie ta liga... Owszem, jeśli ślepy Leo ocknie się - ok. Ale jeśli dalej będzie brnął w swoją logikę przy powołaniach - czemu nie. W końcu nie chcemy Brożka przemieszczającego się pomiędzy stojącą zgrają nieudaczników w koszulkach z Orłem na piersi... ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Przede wszystkim wykorzystać przy tym główne podpory naszej kadry i wokól nich zescalać jedenastkę. Mamy szkielet, w tym rola selekcjonera, a nie złowrogiego Leo, jak stary nauczyciel WF, który nie bierze zdolnego ucznia, aczkolwiek huligana na mecze miedzyszkolne, karząc go w ten sposób. Obrazanie sie i glupie wymowki to nie na tym poziomie.. miedzynarodowym panie Leo.
Ostatnio edytowane przez kiju.ts : 21.08.2008 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Niech gra na poziomie international, zostanie dobrze zauważony w Europie, wtedy jego cena wzrośnie i jak już będzie znudzony Krakowem, sprzedamy go za bezcen. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast ja tutaj prezentuję egoistyczne stanowisko kibica Wisły. Kibica, który gdyby miał do wyboru Mistrzostwo Europy naszej kadry lub Puchar UEFA dla Wisełki, zdecydowanie wybrałby to drugie. ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Myślę, że mogłoby się to opłacic i Wiśle i kadrze jeśli Paweł zaprezentował swoje umiejętności w kadrze. Nie można tak egoistycznie patrzeć, bo tym stanowiskiem po czesci szkodzisz tez swojemu klubowi. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Leo powinien postawić na Pawła przynajmniej z braku innych opcji...Paweł pokazuje że jest najlepszy i bardzo mnie to cieszy, oby tak dalej w lidze i europejskich pucharach... Jego słowa o tym iż nie wie czy poradził by sobie na obecnym etapie kariery w Nancy dla mnie są jak najbardziej trafne... Wtedy nie był tak pewny siebie , teraz wie na co go stać i widać u niego pewność siebie. U mnie za te słowa ma plus bo jest szczery i nie jest jakąś gwiazdką jak inni polscy piłkarze którzy wyjechali za granice mówiąc że zawojują świat bo są wyśmienitymi grajkami... Trzymam kciuki za Pawła, oby długo grał w naszej kochanej Wiśle chociaż na pewno w przyszłości pojedzie w świat za chlebem
Co do szansy z USA to nawet szansa nie była, cała drużyna dała dupy a Paweł się miał pokazać i strzelać gole![]()
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A może ktoś z Was zna odpowiedź na pytanie dlaczego Leo nie chce powołać najlepszego napastnika w kraju?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Obecnie dla mnie nie ulega wątpliwości, że teraz Brożka powoła. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Czy tego Leo popieściło? A co to ma do rzeczy, że chemii nie ma ?!?! Gość jest najlepszy, bramkostrzelny, ma charakter boiskowy i nosa do bramek !! Trzeba go powołać, króla strzelców, najlepszego strzelca w tym sezonie... Pomóc mu się aklimatyzować dobrac pomocnimów, a nie zwalac na Chemię... To ma być dla dobra naszgo kraju a nie samopoczucia siwego zarozumialca... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze że go nie powołuje. Paweł wypromowałby się i nastałyby ataki klubów w celu jego zakupienia. Nabawi się kontuzji i będziemy mieć go z głowy. Może to i lepiej?
Chociaż uważam, że Paweł jest obok Jelenia najlepszy polskim napastnikiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
jestem na tak dla Pawła Brożka. Tak samo jak byłem za Ireneuszem Jeleniem. W takim kraj jak Polska nie może pozwalać sobie na odrzucanie zawodnika, który po prostu gra świetnie. Nie jesteśmy Hiszpanią, gdzie trener ma z 6 równorzędnych zawodników do ataku. My niestety nie mamy takiego bogactwa. Nie rozumiem Leo. Być może nie lubi on, jak mu się narzuca zawodników? Tak samo było swego czasu z Frankowskim i Janasem
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja za Pawla nie bede decydowal, on sam wie co dobre dla niego.
ja tylko wyrazilem swoje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzac. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
@noonelikeus: Jak go mamy sprzedać za "bezcen" to może niech go już lepiej nie powołują
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Jeśli pomoże Polakom dostać się do Mistrzostw Świata, strzeli kilka ładnych brameczek, to porszę bardzo wszyscy będą szczęśliwi. A kontuzje to można złapać na każdym sparingu... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Po co nam Brożek w kadrze...
Podam kilka minusów jakie może to pociągnąć: 1. Reprezentacja będzie grała kiche jak zawsze i znów się będą z niego wyśmiewać że gówno zagrał... A ja się pytam jak napastnik ma grać bez podań... 2. Jak ktoś już tu mówił może się nabawić kontuzji i po co nam to... 3. Powołania będą powodowały wybicia z treningów z resztą drużyny, a z tego co widać na Brożka powołania nie działają jak kiedyś na Zahorskiego, że po powrocie ze zgrupowania wali bramkę za bramką... Choć i to było tylko chwilowe 4. Nie daj Bóg się nam chłopak wypromuje, będzie dobra oferta kupna, sprzedadzą go i po naszym ataku, bo chyba nikt nie ma złudzeń, że jak go sprzedadzą to kupią kogoś równie dobrego P.S.: I pomyśleć że jeszcze nie tak dawno był tu na forum temat Brożek do rezerw... Ale obawiam się, że pare słabszych meczów w wykonaniu Pawła i nagle ktoś go odnajdzie i znów stanie się aktualny... Ale cóż taka już jest niewdzięczna rola piłkarza... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
A co do pomocników, to o asysty Kuby Błaszczykowskiego oraz Radosława Majewskiego jestem spokojny. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|