|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Do założenia tego tematu natknął mnie podpis użytkownika Romano, na którym przeczytałem "Porażka Obywatelska". Zastanawiające jest jak takim niewinnym podpisem można ściągnąć na siebie antypatię innych. To samo Tyczy się podpisu " To nie jest mój prezydent", pisząc coś takiego w jakiś sposób obrażamy zwolenników tych ludzi . Zakładając ten wątek mam w głowie również sytuację z Ostrowca, gdzie śpiewaliśmy, że pier dolimy Legię i warszawiaków, a większość tych ludzi widzieliśmy pierwszy raz na oczy. Zastanawialiście się czasem, po kiego buca robimy sobie tak pod górkę nawzajem?
PS. Jeśli moje wywody okazą się zbyt płytkie, jak na to forum - proszę o zamknięcie tematu. ![]()
KOPER
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W Bełchatowie i w Ostrowcu Legia się dużo lepiej od nas pokazała więc może dlatego im "ciśniemy"......kompleksy?////
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No pewnie! Ogólnie to przed finałem PP i PE mieliśmy bardzo dobre stosunki z Legią i dopiero kiedy "pokazali się lepiej od nas" zaczęliśmy im cisnąć. Jasne, że kompleksy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ten temat to jakies jaja czy Ty tak na serio?
Ostatnio edytowane przez e : 24.07.2008 o godz. 19:05.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co to za jakas teczowa alternatywa?
Wolnosc slowa jest min. od tego, zeby uderzac w to co sie postrzega jako glupote innych... ![]()
Per aspera ad astra.
BKS JAGIELLONIA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, to forumowa bojowka stowarzyszenia Nigdy Wiecej, oddzial Krakow.
Czasem z przykroscia stwierdzam, ze ludzie najpierw pisza, pozniej mysla, ewentualnie nie mysla wcale. ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po co to sie siedzisz i sie meczysz..
przerzuc sie na, http://cyberhate.org.pl/ i po klopocie, moze i nawet modem zostaniesz
Ostatnio edytowane przez e : 24.07.2008 o godz. 19:29.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
żałuje tych śpiewów na Legia którą przecież nas tak bardzo kocha i pewnie źle słyszałem przy bramkach gts,gts... było nasz ts ! i bo Wisełka mistrzem jest a nie to co wydawało mi sie że słyszałem !
"...bo w nienawiści tak wychowano, wychowano nas ..." może i bluzgów później było trochę za dużo ,ale nie róbmy z siebie sierot , warszawiacy nigdy sie nie lubili z krakowiakami a tą nienawiść potęgują jeszcze 2 rywalizujące o najwyższe cele kluby,tak było jest i będzie,nie zmienisz tego ,Cracovie też mamy pokochać ? tfu
Ostatnio edytowane przez South : 24.07.2008 o godz. 19:37.
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nie ma we mnie nienawisci. Moge wyzywac kogos ale robie to w danej chwili i danej sytuacji. Nigdy sam pierwszy nie wyzywam, chyba ze ktos mnie wyzwie - mowie tutaj o swiecie kibicow. Szanuje wszystkich w lidze ktorzy na to zasluguja ( pomijam Polonie Warszawa ale to dluzsza historia ) a reszte lubie, mniej lubie lub mi wisi zupelnie. Okazuje szacunek Wisle, Widzewowi ale nie palam do nich miloscia. Jesli graja w Pucharach - kibicuje.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
każdy o zdrowych zmysłach wyzywając Legię lub Warszawiaków wie, że robi to tylko na potrzeby dopingu, a w rzeczywistości nic do nich jako jednostek, ludzi.. nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
? Głupia argumentacja . Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mareq : 24.07.2008 o godz. 19:51.
![]()
|
||
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Kazdy mieszka gdzie chce/musi. Ja mieszkam w Wawie bo tam mieszkala moja rodzina od pokolen, bo kocham to miasto, jego historie,magiczne miejsca. Uwielbiam tez Krakow bo ma taki niepowtazalny specyficzny klimat i tylko tutaj czuje sie prawdziwego ducha kabaretu,sztuki,poezji. Lubie w Krakowie wypoczywac jak nie mam czasu na zagraniczne wycieczki...udaje sie do Krakowa bo Warszawa zwyczajnie nie nadaje sie do niczego wiecej niz do zycia nocnego...a to za malo...mam tego na tonu w roku.
Badzmy tolerancyjni w granicach takich samych w jakich nie jestesmy w stosunku do "wrogich" klubow. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Można to też analizować teoretycznie czy filozoficznie ,a więc każde uczucie czy myśl wpływa na człowieka i potrafi się uzewnętrzniać . --- Staram się walczyć ze złymi emocjami ,ale powiem szczerze że Legia wywołuje u mnie skrajne emocje . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Piosenka "jestem kibicem Wiselki Krakow..." spiewana jest u nas od wielu lat i mozna ja nazwac w pewien sposob tradycyjna. Zreszta kiedys juz sie wypowiadalem na temat robienia teatru ze stadionu... Nie pozwolmy s.......ic klimatu kibicowskiego na stadionach w Polsce.Bo niedlugo dojdzie do tego,ze mecz bedzie sie ogladac w ciszy i skupieniu (dokladnie tak,jak w Anglii). A chyba nie o to chodzi w tym wszystkim,nie?
Ostatnio edytowane przez Paparapa : 24.07.2008 o godz. 19:59.
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Porażające. A pomyśl sobie, co śpiewają tym biednym starszym panom z PZPN-u po każdym meczu... No, skandal! Jakby jakiś inny mod chciał to "coś" zamknąć, to proszę się nie krepować ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
____ Troche dziwna sprawa bo watek kretyński jak i wpis załozyciela, a inne wpisy w nim interesujące.. ale zamknac trza. ps. nienawidze... ..poniedziałków ;p ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|