|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Myślę, że taki temat się przyda.
Niekiedy pojawiają się pytania "za co iksiński dostał bana", "nie robił nic złego" itp. tutaj modowie niechaj po zbanowaniu KAŻDEGO forumowicza podadzą KTO został zbanowany i konkretnie ZA CO. Aby troszke odciążyć temat "Pytania do moderatorów..." . Mam nadzieje że temat przejdzie, a wpisy w nim będą sporadyczne. |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
chyba banici a nie banity
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeden ciul...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
użytkownik który dostaje bana wie za co, dostaje priva
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Użytkownik wie, my nie wiemy - pojawiają sie pytania w "pytaniach do modów".
Na innych forach taki pokój funkcjonuje. |
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam inne zdanie. Zbanowany uzyskuje (zazwyczaj) informacje za co odpoczywa. I najlepszym źródłem tej wiedzy powinien być on sam, jeśli interesuje to kogoś innego. ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|