|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy próbowałeś kiedykolwiek tabaki? | |||
| Tak |
|
231 | 73,33% |
| Nie |
|
90 | 28,57% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 315. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
takiego tematu jeszcze niema a pewnie część z nas jest uzależniona od tabaki
![]() a więc co bierzecie w jakich ilościach i ile razy dziennie? Ja osobiście uważam ze red bull jest najlepszy ps. Jeżeli któryś z modów będzie uważał temat za zbędny niech zrobi co potrzeba ale skoro było tematy o piwie i innych używkach, o autach i ciuchach piłkarzy, o polityce to czemu miało by nie byc o tabace? dlatego prosze o nie zamykanie.
Ostatnio edytowane przez Wisła Piastów : 13.06.2008 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jaka marka najlepsza to nie wiem ;d bo wlasnie tylko pare razy wciagALEM red bulla mentolowego czy jakiegos innego
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
TSman, nie gadaj pierdół. Sama miałam zamiar założyć temat o tabace.
Co tu dużo gadać - zacny pyłek. Co do częstotliwości, to nie niucham zbyt często, bo wtedy to sprawia znacznie mniejszą przyjemność, a poza tym może się "źle skończyć". Bywa, że 3 razy dziennie, a bywa, że nie otwieram tabaki przez 2 tygodnie - zależy od okoliczności. Moja ulubiona to zdecydowanie wiśniowa OZONA. Bardzo delikatna i mooocno aromatyczna. Zapach wiśni przez parę godzin się czuje. Dla mocniejszego efektu polecam pomieszać intensywnie pachnącą wiśniową z mocnym redbullem. Mieszanka ma i sporą moc, i jest miła, bo redbull ma bardzo słaby mentholowy zapach. Fajna sprawa to też President (mój "imiennik" ) - mentholowy. Nie wiem czy w Polsce jest, bo kupowałam w Włoszech, ale jak znajde to nie odpuszczę. A od niedawna noszę się z zamiarem kupienia seryjki Trzej muszkieterowie. Każdy - Atos, Portos i Aramis - maj inny aromacik. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A próbowałaś gawitka banana?
![]() najdziwniejsza tabaka jaka wogóle istnieje... przez pierwsze kilka sekund chce sie smarkać a potem miły aromacik sie odczuwa ![]() Co do trzech muszkieterów to próbowałem artosa i powiem że całkiem całkiem ![]() Zna ktoś jakieś może jakieś dobre tanie sklepy z tabaką? bo na rynku red bull 8 zeta, Apricot 10 - tosz to samobójstwo! Edit: a codo Wiśniowej ozona to rzeczywiście świetna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tabakiera koło bagateli...teraz nie wiem jak, ale dawniej było w miarę tanio.
![]()
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.
O moja Wisełko nie zdradzę Cię O moja Wisełko nie zdradzę Cię Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS! |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja mam tabake miodowa i apricota gawith.Ci ktorzy niebrali niech zaluja! nieszkodzi zdrowiu a jest bardzo dobra i czuje sie aromat danego smaku w nosie!Polcecam
![]() ![]() ![]()
Szacunek dla Guliego za to co robi!
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Gawitha morelowego to chyba każdy próbował
A bananowego nie niuchałam, ale opis działania jakoś mnie nie dziwi. Zazwyczaj tak mam No chyba, że się wącha dla kopa a nie dla smaku, to co innego. Kichacie po tabaca? Bo ja nigdy... ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja czasem kicham
niewiem dlaczego ... moze dlatego ze jestem alergikiem! No a tego ozona chery to gdzie zakupilas?![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
jak sie nazywaja takie okrągłe w srebrnym pudełku z zółtą etykietka i czarnymi napisami?
po najmocniejszej pusciłem farbe z nosa ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
Nazywają się dziadostwo A tak na serio to nie wiem, o której dokładnie mówisz, natomiast nie lubie tabaki z okrągłych, otwieranych pudełek. Takie jakieś nie tego są. To coś jak rower z tescoAle słyszałąm o małych krwotokach, po nadmiernej ilości, chociaz mi osobiscie sie to nigdy nie zdazylo. Jedyne dolegliwosci po za duzej dawce to ból brzucha i głowy,ale nigdy farba z nosa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
rzygnąć też sie da,zwłaszcza jak sie miesza z alko ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
mi też raz poleciala farba - za dużo red bulla a co do kichania to tylko czasem. Ale naprawde rzadko... Tak Samuely Gawithy sa w okrągłym odkęcanym u góry pudełku
Ostatnio edytowane przez Wisła Piastów : 13.06.2008 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
A rzeczywiście. Nigdy tego nie próbowałam. Ale, jak pisałam, nie lubie tabaki z takich pudełek
Wisła Piastów - jakkolwiek dziwne by to nie było, to jeszcze NIGDY nie kupiłam tabaki w Polsce Z 6 jakie mam teraz - 1 odkupiłam od koleżanki, 1 dostałam, a 4 pozostałe kupowałam we Włoszech i na Słowacji |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Hmmm pewnie mialeś samuela gawith ! ale jaki smak to juz ci niepowiem
![]() ![]()
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Gawith w takim pudełku
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak ale nie od poshl tabak tylko samuel gawith zobacz sobie na stronie http://www.otabace.pl/ tam zobaczysz
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A polskie tabaki? próbowaliście kiedyś kaszubskiej albo mazurskiej? podobno strasznie rzadko spotykane - a szkoda! z miłą chęcią spróbowałbym sobie
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jeżeli już mowa o dużych ilościach to oglądajcie mojego kolegę
![]() http://youtube.com/watch?v=5eGUlX7V_8E |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
south napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Wisła Piastów : 14.06.2008 o godz. 08:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.
O moja Wisełko nie zdradzę Cię O moja Wisełko nie zdradzę Cię Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
najgorzej jak podejdzie za wysoko do nosa i zjedzie do gardła
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
E tam fajka wodna jest lepsza
![]() tak wogóle nigdy nie mialem z tym doczynienia jak to działa ? ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
hyhy ,za temat o fajce wodnej by nas ukamieniowali
![]() btw tabake znam tylko z mlodzienczej knigi - chlopcy z placu broni
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 14.06.2008 o godz. 04:26.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Heh bawiłem się w to w liceum. Kiedyż to było! Wtedy jeszcze za tabakę płaciło się góra 5 złotych. Ale nie było takiego wyboru smaków. Już właściwie o tym zupełnie zapomniałem... muszę sobie przypomnieć przy najbliższej okazji.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
hm... a co jest zabawnego w tabace? jeżeli ktoś wciąga 2-3g celem "porobienia się" to w mojej opinii ma dobrze beret poryty. osobiście mam w domu 25g pudełko medicated snuffa, którego używam tylko gdy na katar nie działa nic innego.
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|||
|
wislak-pawel napisał(a):
![]() South napisał(a):
![]() Jay-Z napisał(a):
medyk napisał(a):
A jak działa? Zależy od ilości. |
||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Jeśli weźmiesz niedużą kupkę z ręki to bedziesz po prostu czuł zapach i przeczyści Ci nosj
Jeśli wciągasz ścieżynkę przez słomkę to bedziesz przez kilka minut czuł lekką fazę. U każdego chyb asię ona objawia inaczej. Ja czuje się rozleniwiona i zrelaksowana, a inni czasami są pobudzeni, wiec roznie to bywa |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A ja polecam tabake ALPINA 10g,w ciemnozielonym pudełeczku.Jest to najnowszy produkt,jaki się pojawił na polskim rynku tabaczanym.
Z ciekawych tabak jeszcze polecam tabake Chapman Vanilla.Bardzo przyjemny aromat wanilii za bardzo przystępną cene.W sklepach znajdziecie ją za ok 4zł. Tabaki owocowe Samuella Gawitha są powoli wycofywane,gdyż się nie przyjeły,głównie z powodu ceny... Najbardziej popularne:Red Bull,oraz Gawith Apricot ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|