|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Nadchodząca kolejka*
![]() Aktualna tabela* ![]() ![]() *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chciałbym zeby tabela nie powodowała po kolejnej kolejce palpitacji, tylko tyle i aż tyle.
I żeby nie szukać alibi na utrzymanie sztabu po golu samobójczym dupą w 97 minucie. W zasadzie oba te zdarzenia są równie mało prawdopodobne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
spokojnie, jestesmy bezpieczni, w najgorszym razie wyprzedzi nas tylko Nieciecza i bedziemy mieć spory 1 punktowy zapas nad strefa spadkowa
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To chyba jedna z ostatnich już szans, żeby dobrze zarobić na Wiśle u buka.
3,5 na Arkę to promocja, patrząc na to, co dzieje się u nas. Ekipa totalnie rozbita, każdy idzie swoją drogą. Czerwona kartka Sapały pokazała, że piłkarze maja cel do osiągnięcia i będą go realizować do skutku. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Jestem na 99% pewny, że oni grają na zwolnienie Sobolewskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Easy money....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak zapał do gry i ustawienie taktyczne będą na tym samym poziomie, co z Odrą i Tychami, to wpi*****l jest murowany.
Wynik jest chyba pierwszy raz dla mnie sprawą drugorzędną - jeśli zostanie nam zaserwowany taki sam paździerz, jak w ostatnich dwóch spotkaniach, to Sobol powinien wylecieć jeszcze przed Miedzią, razem z całym sztabem. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mnie w tym meczu najbardziej interesuje obsada bramki.
Jeśli Sobolewski (częściowo) miał jaja, żeby usadzić na ławie Łasickiego, to nieusadzenie Ratona chyba zacznie mi śmierdzieć jakimiś dziwnymi układami/zapisami/oczekiwaniami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czas na Brodę. Tylko nie Biegański.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problem w tym, że my nie widzimy formy Brody z treningów. Nie zdziwię się, jeśli zagra na takim samym poziome co Raton.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli Broda zagra i pokaże się z lepszej strony niż Raton - gitara gra, będę za niego ściskać kciuki w następnych spotkaniach. Jeśli zagra jak junior, niech spada na trybuny, na jego miejsce jest w kolejce 3 innych. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie po to tak trudzili się, aby zwolnić Sobolewskiego, który rzeczywiście zasługuje na to od dawien dawna, by teraz nie przegrali z Arką.
Najbardziej ciekawi mnie, czy nasz najnowszy piłkarz-widmo Carbo w końcu zagra, czy dalej będzie trzymany nie wiedzieć dlaczego w głębokiej rezerwie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie zdziwię się jak Jaro czyta forum i wpadnie na świetny pomysł, żeby Raton zapuścił Bro... brodę i wyszedł z nią na mecz. Będzie i wilk syty i owca cała.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sędziuje Lasyk. menda z Bytomia, która raczej nie jest nam przychylna. Mam nadzieję że to ostatni mecz naszego pseudo trenera mimo iż wygramy 1-0 po jakimś mega farcie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lasyk... to jest jakieś fatum. Ja bym mu meczu na orliku nie dał sędziować, co dopiero w profesjonalnej piłce.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jaroo1,
tak, odklejony czyta forum. Trzeci mecz z rzędu będę grać na przegraną Wisły. Drugi raz reinwest. Jeśli Wisła przegra to na tych 3 meczach zarobie 5 cyfrową kwotę... Może o to tutaj chodzi? W myśl zasady "kto miał wiedzieć, ten wie"? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przegramy , bo pilkarze graja na zwolnienie Sobolenki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Obawiam się że z tym graniem na zwolnienie trenera to sami się oszukujecie...
Raczej w......., ale miłośnicy młodego polskiego drewna będą zachwyceni.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.08.2023 o godz. 08:38.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
a jakby nie grali na zwolnienie to by pewnie wygrywali
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ci, którzy domagają się odsunięcia Hiszpanów i wpuszczenia zamiast nich do gry przykładowo takich Talarów, Młyńskich i Żyr, czy obcokrajowców takich jak Colley czy Basha, pokazują, że mają pamięć ameby i źle życzą Wiśle.
Bo jak pięknie oni grają pokazała już np. runda jesienna poprzedniego sezonu. Dodatkowo nawet ostatnia kolejka pokazała jaką wspaniałą grę zapewnia wiślacki polski renomowany ligowiec typu Sapały. Ten "nie Hiszpan" błysnął, prawda? Jaroch, Łasicki, Szot, Sobczak, Duda, Gogół również błyszczą i dają cudowną grę, no nie? Tylko ci wstrętni Hiszpanie im plątają nogi, psiahmać... ![]() Nie Hiszpanie są dziś problemem Wisły, tylko beznadziejnie słaby sztab szkoleniowy, który nawet z Messiego zrobiłby piłkarskiego inwalidę.
Ostatnio edytowane przez Markus : 26.08.2023 o godz. 08:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wygramy bo już bardzo dawno nie wygraliśmy u siebie. Biegański jest i tak słabszy niż Raton.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Biegański z kolei wydaje sobie radzić z presją, ale pewnego muru umiejętności i tak nie przebije. Jakbym był trenerem to bym stawia na Brodę, ma najmniej ograniczeń i najmniejszy bagaż porażek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cholera wie, niby powinniśmy dostać znowu 1-3, ale coś mi mówi, że te nasze asy wyciągną fartem remis.
1-1 ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
coś widać że nie za bardzo jest wiara w pseudo trenera i Jego filozofię gry. biletów sprzedanych aż 9600 na teraz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wiara w trenera raczej nie ma tu nic do rzeczy. Predzej miejsce w tabeli i wyniki. Tak czy siak pewnie sie zakreci kolo 14k sprzedanych biletow/karnetow.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W następnej rundzie 9000 może być sukcesem. Osobiście rozmawiałem z kilkoma osobami, które na mecz już nie pójdą, bo lubią piłkę, a tego oglądać na prawdę się nie da. Szkoda tylko że w naszym Towarzystwie Sportowym kwestie sportowe już trochę temu zeszły na dalszy plan. Liczy się Wierność.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|