The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2023, 21:38. 27 kolejka, Wisła Kraków - Stal Rzeszów, 14 kwietnia 2023, 20:30
Nadchodząca kolejka*

Aktualna tabela*

*grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek
Odpowiedz cytując
Marek96
Member

Od: 09.2019

Stary 11.04.2023, 21:52
Trzeba wrócić na dobre tory. Tylko wygrana . Tutaj już nie będzie wymówek że boisko skopane albo za wąskie. Stal wyjazdy ma tragiczne plus ostatnio się wystrzelali więc mam nadzieję na spokojne 2:0 i oby bez kartek i kontuzji przed Ruchem.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.04.2023, 23:22
Użyje dla odmiany górnolotnych słów: dajmy sobie szansę na przyjemny weekend i patrzmy na czołówkę z góry. Fajnie że mecz w piątek bo po Puszczy jak najszybszy reset jest wskazany.

Tylko zwycięstwo
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 11.04.2023, 23:23
dość często mamy piątkowe mecze i powiem szczerze że lubie te piątkowe wieczory , spokojnie w domku sobie to obejrze na polsacie , a potem caly weekend wolny
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.04.2023, 09:01
Jeśli Rodado nie siadzie od początku meczu na ławce, to ja już nie mam słów. Jako piłkarz Soból miał jaja, jako trener....
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.04.2023, 11:56
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Rodado nie siadzie od początku meczu na ławce, to ja już nie mam słów. Jako piłkarz Soból miał jaja, jako trener....
Akurat w Niepołomickim gnojowniku to wszyscy Hiszpanie stracili atuty (po to w końcu wieśniaki z Puszczy ryły jak dziki murawę). Nie miałbym nic przeciwko Żyro od pierwszej minuty ale pewnie ucierpiałaby na tym gra i wymienność pozycji.
Rodado jest ważnym elementem bo dobrze wymienia się z Fernandezem i skrzydłowymi pozycjami.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.04.2023, 12:29
Bardzo trudny mecz z rywalem, który gra na luzie: nie grozi im spadek a baraże byłby miłym ale niewymaganym bonusem.
Szybko grająca Stal sprawi nam sporo problemów, jeżeli będą skuteczni to obawiam się, że ten mecz przegramy.
Nasza gra obronna pozostawia wiele do życzenia, jeżeli dojdą do tego niewymuszone straty to Stal stworzy sporo sytuacji.
Kolejne mecze pokazują, że nasza ławka rezerwowych nie daje praktycznie żadnej jakości, gramy gołą jedenastką.
Ogólnie: przeczuwam niemiły wieczór przy R22.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.04.2023, 14:13
Cytat:
Akurat w Niepołomickim gnojowniku to wszyscy Hiszpanie stracili atuty (po to w końcu wieśniaki z Puszczy ryły jak dziki murawę).
Weź już przestań w każdym poście gdzie piszesz o Puszczy mówić, ze to wieśniaki bo sam wychodzisz na największego wieśniaka.
Przestań z szacunku do siebie, do nich, z szacunku do kibiców Wisły, którzy są z wiosek i z szacunku do Krakowa, który przy Warszawie czy tym bardziej Londynach, Moskwach itp jest malutkim miastem - także nie wywyższaj się bo z największego miasta świata nie jesteś. A później tacy jak ty najwięcej mówią na taką Legię, ze warszawka wiesniaki bo się panoszą skąd to oni nie są...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 12.04.2023, 16:29
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Weź już przestań w każdym poście gdzie piszesz o Puszczy mówić, ze to wieśniaki bo sam wychodzisz na największego wieśniaka.
Przestań z szacunku do siebie, do nich, z szacunku do kibiców Wisły, którzy są z wiosek i z szacunku do Krakowa, który przy Warszawie czy tym bardziej Londynach, Moskwach itp jest malutkim miastem - także nie wywyższaj się bo z największego miasta świata nie jesteś. A później tacy jak ty najwięcej mówią na taką Legię, ze warszawka wiesniaki bo się panoszą skąd to oni nie są...
o jak Ty mi teraz zaimponowałeś. Brak szacunku i krzty kultury ostatnio wygląda strasznie.. buraczanie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.04.2023, 16:35
Strasznie wkurzające to jest. Nie wiem czy to ma kogoś poniżyć, że jest ze wsi? Jeszcze żeby bez kitu Kraków to było największe miasto na świecie albo jakieś najbogatsze. Kompleksy z niektórych wychodzą.
A będąc kibicem, to już w ogóle po chuju, bo każdy klub ma z połowę fanów, fan cluby itd na wioskach albo w małych mieścinach.

I co najlepsze taka wieś nas jebie piłkarsko albo walczymy z taką Puszczą i TBB o awans, bo sami spadliśmy do poziomu wiejskiej piłki w I lidze. To już lepiej by było mówić, ze Puszcza itp kozaki, a my z takimi kozakami gramy i będziemy od nich lepsi.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 12.04.2023, 16:46
W sumie to zawsze myślałem, że Puszcza to w jakimś tam sensie nasz zaprzyjaźniony klub...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.04.2023, 16:59
Sam ze wsi pochodzę, ale niekoniecznie słoma mi z butów wychodzi. A że chłopki z Niepołomic odwaliły co odwaliły to nie mam zamiaru ich za to głaskać. Takie przypadki należy bezwzględnie wyszydzać
Nie liczy się wielkość ośrodka tylko normy cywilizacyjne. Puszcza jest jescze w głębokim PRLu jak widać, podobnie jak część rodzimej piłki i działaczy. Zadali szyku orając swoje boisko na stulecie. Ja znam podobne klimaty ale niekoniecznie widzę dla nich miejsce na szczeblu centralnym. Tobie jak widać podobne "kozaki" imponują, mnie bardziej jednak piłka interesuje. Każdemu wedle potrzeb.

@MalK - wymiękam, kolejna zgoda? Znaczy - prochami z Rekinami dilowali, trawkę obok ziemniaków na boisku sadzili, na policji się spruli czy teraz zmieniono kryteria? A może chodzi o to że najlepszy obornik po boisku na mecz znami rozrzucili?
Po bratersku nas przyjęli, zabrakło tylko wilczych dołów.
Jak już się gubię w tych przyjaźniach ale szczerze mówiąc wolę już Cracovię od takich "zaprzyjaźnionych" klubów. Przynajmniej sobie piłkarze nóg nie połamią.

P.S. Jak ich po meczu u nas autentycznie szanowałem, tak po tym cyrku mogę z nich tylko drwić.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.04.2023 o godz. 18:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 12.04.2023, 17:34
wolfy napisał(a):Wyświetl post
@MalK - wymiękam, kolejna zgoda?
Zgody między kibolami mnie nie interesują. Chodziło mi raczej o przyjazne relacje między samymi klubami i kibicami. Ale oczywiście mogę się mylić.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.04.2023, 18:34
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Zgody między kibolami mnie nie interesują. Chodziło mi raczej o przyjazne relacje między samymi klubami i kibicami. Ale oczywiście mogę się mylić.
Ja też, dlatego pytam.

Na szczęście w piątek mecz z niezaprzyjaźnioną Stalą. Może i relacje między klubami i kibicami żadne, ale z tego co kojarzę grają w piłkę. W poprzedniej rundzie rozpykali naszych nie zostawiając wątpliwości kto jest lepszy. Teraz zapowiada się ciekawy mecz. Wygramy czy nie - jest nadzieja że będzie się to dało oglądać jako mecz piłkarski a nie kolejny odcinek "Piątej Ligi Mistrzów".
Podejrzewam że może być trudno i tym razem Sobolewski:
A) Jednak przygotuje zespół do meczu. Wiem że jesteśmy zajebiści, ale jednak.
B) Nie będzie próbował wygrać z handicapem w postaci naszych młodych diamentów.
C) Na wypadek W przeprowadzi zmiany kierując się nie sprawiedliwością społeczną a przydatnością dla druźyny i da zmienianym więcej niż 5 minut regulaminowego czasu gry.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.04.2023 o godz. 19:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.04.2023, 11:26
wolfy napisał(a):
Na szczęście w piątek mecz z niezaprzyjaźnioną Stalą. Może i relacje między klubami i kibicami żadne, ale z tego co kojarzę grają w piłkę. W poprzedniej rundzie rozpykali naszych nie zostawiając wątpliwości kto jest lepszy. Teraz zapowiada się ciekawy mecz..
To mnie ciekawi w tym meczu. O ile większość naszych jesiennych wtop to były jakieś kurioza, to akurat mecz ze Stalą to był absolutnie zasłużony w........ Nawet za niski wynik był jak pamiętam.

Może być dobry mecz jutro, oby zwycięski. Wymęczone 1-0 biorę w ciemno, liczą się tylko 3 punkty.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.04.2023, 12:53
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
To mnie ciekawi w tym meczu. O ile większość naszych jesiennych wtop to były jakieś kurioza, to akurat mecz ze Stalą to był absolutnie zasłużony w........ Nawet za niski wynik był jak pamiętam.

Może być dobry mecz jutro, oby zwycięski. Wymęczone 1-0 biorę w ciemno, liczą się tylko 3 punkty.
No tak. Rozwalili nas jak gnój po polu. To był pierwszy wyraźny sygnał że dla naszych młodych pierwsza liga to za wysoki poziom. Dlatego czekam na ten mecz, dużo powinien wyjaśnić.

My mamy lepszy skład indywidualnie, oni mają trenera.

Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Przy transferze Wachowiaka trzeba było negocjować, że ma on obowiązkowo z nami zagrać 90 minut na lewej obronie. Miki Villar miałby tam autostradę.
Z jednej strony może i tak, z drugiej że go w ogóle ktoś KUPIŁ to już jest spory sukces. Gra tam coś po tym jak w 2 minuty po wejściu zawalił bramkę?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.04.2023 o godz. 12:58.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.04.2023, 19:25
Bez wygranej w tym meczu może się zacząć robić naprawdę nerwowo, bo czuć w klubie ciśnienie na awans bezpośredni. Baraże to zawsze loteria i chcą tego za wszelką cenę uniknąć.

Ja osobiście obstawiam jakieś skromne zwycięstwo 2-1 bądź 1-0, trzy punkty w perspektywie meczu z Ruchem za tydzień to absolutny mus.
Z racji wygranej Termalici z Niepołomicami ponownie wszystko zależy od nas, także do boju Wisełko!

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 12.04.2023, 19:53
Co to za ponure nastroje? Ja jestem pewny, że wyjdziemy podwójnie zmobilizowani i zagramy dobry mecz pewnie wygrywając. Nie liczę na czyste konto, ale będzie optymistycznie.

4:1
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.04.2023, 20:01
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Co to za ponure nastroje? Ja jestem pewny, że wyjdziemy podwójnie zmobilizowani i zagramy dobry mecz pewnie wygrywając. Nie liczę na czyste konto, ale będzie optymistycznie.

4:1
Byłeś też pewny że pojedziemy Puszczę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 12.04.2023, 20:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Byłeś też pewny że pojedziemy Puszczę.
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli przed meczem w Niepołomicach nie wypuszczą na boisko kultywatora to nie mają z nami szans. Przed pierwszym meczem pisałem, że celem powinien być bezpośredni awans[...]

Postawiłem jednak zastrzeżenie. Bo spodziewałem się "wszelkich możliwych sposobów". I to by nie wystarczyło gdyby nie k... z gwizdkiem dlatego jego też przypilnowali i gwizdnął karnego z kapelusza. Gdyby nie to, to nie mieliby szans, nawet na tym gnojowisku z gry byli bez sztycha.

Teraz gramy u siebie, podrażnieni. Niestety postawa rozjemców po tym co pokazał ten buc ostatnio to niewiadoma, druga to nasza bramka. Dlatego nie liczę na czyste konto.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 12.04.2023, 23:28
@MalK

Chyba Cię pogięło, Niepołomice podobnie jak Wieliczka są podzielone pomiędzy nas i starozakonnych, a Puszcza nigdy nie była naszym zaprzyjaźnionym klubem w jakikolwiek sposób
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 13.04.2023, 08:30
Delgado napisał(a):Wyświetl post
@MalK

Chyba Cię pogięło, Niepołomice podobnie jak Wieliczka są podzielone pomiędzy nas i starozakonnych, a Puszcza nigdy nie była naszym zaprzyjaźnionym klubem w jakikolwiek sposób
Przecież piszę, że nie chodzi mi o jakiekolwiek zgody, układy i inne pier*oły, które - jak już zostało podkreślone nie przeze mnie - mają znaczenie głównie dla ludzi mających jakieś szemrane interesy okołonarkotykowe, co przeciętny kibic ma w głębokim poważaniu.

Na poziomie klubowym z Puszczą grywamy regularnie sparingi od lat, praktycznie w każdym okresie przygotowawczym (ostatni dopiero co, w przerwie reprezentacyjnej), wypożyczamy tam zawodników (np. Drzazga), w Puszczy swobodnie odnajdują się byli piłkarze Wisły (Boguś, Cikos), a do soboty nie spotkałem się z jakimikolwiek nieprzychylnymi komentarzami ze strony kibiców Wisły w kierunku Puszczy i vice versa. Taki tam, ubogi krewny z perspektywy kibicowskiej, a zaprzyjaźniony klub z perspektywy współpracy międzyklubowej.

Kłócił się nie będę, ale jakoś nie mogę się zgodzić, że klub, z którym gramy non-stop sparingi nie był w jakikolwiek sposób zaprzyjaźniony.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.04.2023, 08:46
Do meczu z Puszczą nasza sytuacja wyglądała kapitalnie, porażka z pastuchami sprawiła że czołówka nas dogoniła. Wygrana ze Stalą jest bardzo istotna jeśli chodzi o awans z miejsca premiowanego awansem. Odpuścimy sobie go i raczej będziemy oglądać plecy Termaliki bo w Ruch nie wierzę.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.04.2023, 09:54
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Do meczu z Puszczą nasza sytuacja wyglądała kapitalnie, porażka z pastuchami sprawiła że czołówka nas dogoniła. Wygrana ze Stalą jest bardzo istotna jeśli chodzi o awans z miejsca premiowanego awansem. Odpuścimy sobie go i raczej będziemy oglądać plecy Termaliki bo w Ruch nie wierzę.
Już nie przesadzajmy. Jak czołówka nas dogoniła? Sytuacja zmieniła się niewiele. Zaległego meczu TBB- Puszcza nie ma co liczyć bo on i tak miał się odbyć czy przegrali byśmy z Puszcza czy nie.

Kolejka 26:
My 0 pkt
ŁKS 1 pkt
TBB 1 pkt
Arka 1 pkt
Ruch 1 pkt
Puszcza 3 pkt
PBB 1 pkt
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.04.2023, 09:58
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
No dogoniła nas w .....Przypominam tylko,że cała praktycznie czołówka w 26 kolejce zremisowała swoje mecze.Doskoczyła tylko Puszcza choć należy pamiętać,że po rundzie jesiennej miała nad nami 10 pkt przewagi.To my się zatrzymaliśmy.Jeśli szukać pozytywów to kolejka idealna.Jakieś wielkie straty nie nastąpiły a statystycy mają potwierdzenie, że nie uda się wygrać wszystkiego.Nic tylko rozpocząć kolejną serię która powinna dać nam awans
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 13.04.2023, 11:46
Przed nami w opór ważny mecz bo Stal raczej nie będzie się bronić. Mają silną ofensywę, jeśli Moltenis będzie prezentował takie babole jak w zeszłym tygodniu to musle ze na luzie zapakują nam co najmniej jedną bramkę. No i mecz ultra ważny z perspektywy walki o cokolwiek, jeśli skończy się przegraną to raczej będzie sobie można odpuścić myślenie o bezpośrednim awansie.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.04.2023, 20:54
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Przed nami w opór ważny mecz bo Stal raczej nie będzie się bronić. Mają silną ofensywę, jeśli Moltenis będzie prezentował takie babole jak w zeszłym tygodniu to musle ze na luzie zapakują nam co najmniej jedną bramkę. No i mecz ultra ważny z perspektywy walki o cokolwiek, jeśli skończy się przegraną to raczej będzie sobie można odpuścić myślenie o bezpośrednim awansie.

Ale nam na ręke zeby zespoł nie bronił sie w 11 jak takie Tychy w całym meczu ,tylko wyszedł troche przed siebie.

1 połowa ze Skrą Czestochowa gdzie Skra zagrała wrecz zdumiewajaco bez respektu i naciskała w 6-7 na naszej połowce pokazała ze nigdy nie mozesz niedocenic rywala.

Ale jako ze ufam ze grajkowie są na "głodzie" gry i 3 punktów ,wierze ze jutro po ładniej grze bedzie kolejne zwyciestwo.
tak.... zagrac na normalnym boisku wow ale kuzwa kosmos .........,wymagamy tylko tyle i az tyle.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 13.04.2023 o godz. 20:57.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.04.2023, 12:24
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ale nam na ręke zeby zespoł nie bronił sie w 11 jak takie Tychy w całym meczu ,tylko wyszedł troche przed siebie.

1 połowa ze Skrą Czestochowa gdzie Skra zagrała wrecz zdumiewajaco bez respektu i naciskała w 6-7 na naszej połowce pokazała ze nigdy nie mozesz niedocenic rywala.

Ale jako ze ufam ze grajkowie są na "głodzie" gry i 3 punktów ,wierze ze jutro po ładniej grze bedzie kolejne zwyciestwo.
tak.... zagrac na normalnym boisku wow ale kuzwa kosmos .........,wymagamy tylko tyle i az tyle.
Strasznie to żenujące, podobnie jak bronienie tego co zrobiła Puszcza. Coś co powinno być standardem okazuje się atutem - że boisko nie będzie wyglądało jak zryte pługiem i można będzie grać po ziemi...
Dno, ale jak widać sporo osób się w nim wygodnie urządziło.

Ja jeszcze rozumiem dziennikarzy i działaczy, ale żeby kibice tego bronili...

Dzisiejszy mecz, bez względu na wynik będzie przynajmniej przypominał piłkę nożną. Mniej lub bardziej.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.04.2023, 11:51
Pierwszy raz w tej rundzie, jestem tak pewny zwycięstwa Wisły. Przecież oni po tej kompromitacji w Niepołomicach rozszarpią Stal.
Karcz i inni dziennikarzy przekazywali, że piłkarze Wisły byli tak wkur.wieni, że nawet nie chcieli się przebierać, tylko tuż po meczu z Puszczą rozegrać kolejny mecz ligowy. Żeby udowodnić, że takich lamusów jak Puszcza czy Stal to mają na liścia. I dobrze, że musieli czekać aż do piątku - wk.urwienie znacznie wzrosło. Do tego mecz na własnym boisku (murawa jaką chcecie). Także tylko zwycięstwo.

@

Dostęp do wideo transmisji z meczu Wisła vs Stal Rzeszów można wykupić pod linkiem:

https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4508385

Połowa kasy leci do budżetu Wisły (trzeba dokonać transakcji poprzez wejście w powyższy link).

PS. Mecz w Polsacie Sport Extra (piątek, godz. 20:30)
Ostatnio edytowane przez aNouc : 13.04.2023 o godz. 12:07.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 14.04.2023, 20:26
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Pierwszy raz w tej rundzie, jestem tak pewny zwycięstwa Wisły. Przecież oni po tej kompromitacji w Niepołomicach rozszarpią Stal.
Easy.. zgodnie z przewidywaniami. A przecież to najniższy wymiar kary. Byle tylko w II połowie nie odjebać jakiegoś flopa.

Skrót & bramki z meczu będą do obejrzenia po meczu na Wislackim YouTube pod adresem; www.youtube.com/wislakrakowsa , zostaw subskrypcję i bądź na bieżąco.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów