|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Komu ma kibicować kibic Wisły? | |||
| GKS Bełchatów |
|
6 | 17,65% |
| Górnik Zabrze |
|
1 | 2,94% |
| Cracovia |
|
11 | 32,35% |
| Amika |
|
1 | 2,94% |
| ŁKS |
|
2 | 5,88% |
| Widzew |
|
4 | 11,76% |
| Polonia |
|
0 | 0% |
| Zagłębie |
|
2 | 5,88% |
| Legia |
|
7 | 20,59% |
| Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Któremu klubowi polskiej Ekstraklasy ma kibicować kibic Wisły? Tak, wiem, Wiśle. Ale co dalej? Co po Wiśle, Śląsku i Lechii? Mój typ to bielskie Podbeskidzie, w końcu to klub z szeroko rozumianego regionu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zdecydowanie Legii. Kiedyś była zgoda, może powróci ta piękna przyjaźń? Pięknie by było.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
(zapomniałem zupełnie o Jagielonii, oni też się oczywiście nie liczą)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja po Wiśle całym sercem jestem za Cracovią, dlatego, że mam blisko.
Zamknijcie ten temat bo to tylko marna prowokacja... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Widzę, że na forum sezon wakacyjny w pełni-kibicujemy zgodom, kos nienawidzimy i tyle w temacie. Można się czasem zastanowić czy kibicować polskim klubom grającym w europejskich pucharach ale jak rok temu grał w pucharach Lech byłem całym sercem przeciwko niemu. Trudno by było mi trzymać kciuki za klub, na którego stadionie obraża się Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Życie jest walką za Widzew!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Garbarni jak już nie wiecie co z czasem zrobić
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zadziwia mnie to, że niektórzy oddali głos na Cracovie
A potem się dziwić, że Osiedla tracimy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
nie wiem jak ludzie mogą być takimi przerzutami ... ;/ Tylko Wisła !
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Trzeba było upublicznić kto na co głosował i wywalić wszystkich którzy się zdobyli na ten haniebny czyn ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
A że temat debilny, tak samą debilną odpowiedź zaznaczyłem (czyt.cracovia) ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Menopauzie Kraków.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
głosy za Kaufland`em Kraków to żenada na forum Wisły, temat do wycięcia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A może po prostu obrzezani logują się na naszym forum węszą, sprawdzają i tu po prostu to wyszło. Od zawsze wiadomo, że oni nie mogą żyć bez Wisły, ich życie bez Wisły nie miało by sensu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zgodowe śpioszki już są
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Co was dziwi,że w ankiecie głosy na pejsów oddane ?przecież nie jest tajemnicą,że na tym forum przesiaduje kilkunastu pejsiastych prowokatorów zakamuflowanych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Temat bez sensu. Kibic Wisły ma kibicować Wiśle. Są sympatie zgodowe, a reszta to już sprawa indywidualnych preferencji i każdy będzie sympatyzował z kim chce, bez względu na "badanie" przeprowadzone w tym temacie / ankiecie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja pier*dole! Popłaczcie jeszcze? Nie dość łez wylanych wczoraj (bez powodu)?
Debilna, idiotyczna, niedo*dupcona ankieta, więc takie same odpowiedzi. Same kosy, byli lub obecni zgodowicze kos + Górnik, ŁKS i Widzew. Z jakiego powodu miałbym im kibicować !? Kibic WISŁY kibicuje WIŚLE, Lechii, Unii i Śląskowi! A każdy, kto węszy w tym ukrytych pasiastych cwelów na naszym forum lub co gorsza nazywa kogoś przerzutem czy odnosi się o sytuacji na krakowskich osiedlach jest jeszcze bardziej niedorozwinięty niż ten, który ten temat wymyślił. Wakacje, znów są wakacje.... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|