![]() |
Komu kibicować ma kibic Wisły?
Któremu klubowi polskiej Ekstraklasy ma kibicować kibic Wisły? Tak, wiem, Wiśle. Ale co dalej? Co po Wiśle, Śląsku i Lechii? Mój typ to bielskie Podbeskidzie, w końcu to klub z szeroko rozumianego regionu.
|
Zdecydowanie Legii. Kiedyś była zgoda, może powróci ta piękna przyjaźń? Pięknie by było.
|
(zapomniałem zupełnie o Jagielonii, oni też się oczywiście nie liczą)
|
Ja po Wiśle całym sercem jestem za Cracovią, dlatego, że mam blisko.
Zamknijcie ten temat bo to tylko marna prowokacja... |
Widzę, że na forum sezon wakacyjny w pełni-kibicujemy zgodom, kos nienawidzimy i tyle w temacie. Można się czasem zastanowić czy kibicować polskim klubom grającym w europejskich pucharach ale jak rok temu grał w pucharach Lech byłem całym sercem przeciwko niemu. Trudno by było mi trzymać kciuki za klub, na którego stadionie obraża się Wisłę.
|
Życie jest walką za Widzew!
|
Garbarni jak już nie wiecie co z czasem zrobić
|
Zadziwia mnie to, że niektórzy oddali głos na Cracovie :shock:
A potem się dziwić, że Osiedla tracimy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba było upublicznić kto na co głosował i wywalić wszystkich którzy się zdobyli na ten haniebny czyn ;-) |
Menopauzie Kraków.
|
Cytat:
A że temat debilny, tak samą debilną odpowiedź zaznaczyłem (czyt.cracovia) ;) |
głosy za Kaufland`em Kraków to żenada na forum Wisły, temat do wycięcia!
|
A może po prostu obrzezani logują się na naszym forum węszą, sprawdzają i tu po prostu to wyszło. Od zawsze wiadomo, że oni nie mogą żyć bez Wisły, ich życie bez Wisły nie miało by sensu.
|
|
Co was dziwi,że w ankiecie głosy na pejsów oddane ?przecież nie jest tajemnicą,że na tym forum przesiaduje kilkunastu pejsiastych prowokatorów zakamuflowanych.
|
Cytat:
|
Ja pier*dole! Popłaczcie jeszcze? Nie dość łez wylanych wczoraj (bez powodu)?
Debilna, idiotyczna, niedo*dupcona ankieta, więc takie same odpowiedzi. Same kosy, byli lub obecni zgodowicze kos + Górnik, ŁKS i Widzew. Z jakiego powodu miałbym im kibicować !? Kibic WISŁY kibicuje WIŚLE, Lechii, Unii i Śląskowi! A każdy, kto węszy w tym ukrytych pasiastych cwelów na naszym forum lub co gorsza nazywa kogoś przerzutem czy odnosi się o sytuacji na krakowskich osiedlach jest jeszcze bardziej niedorozwinięty niż ten, który ten temat wymyślił. Wakacje, znów są wakacje.... |
Cytat:
Temat bez sensu. Kibic Wisły ma kibicować Wiśle. Są sympatie zgodowe, a reszta to już sprawa indywidualnych preferencji i każdy będzie sympatyzował z kim chce, bez względu na "badanie" przeprowadzone w tym temacie / ankiecie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl