Wyświetl pojedynczy post
wojteqs80
Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2010, 13:48
Według mnie na dzień dzisiejszy najlepsza 11 wygląda tak:
Pawełek - o dziwo w ostatnich meczach broni na prawdę spowodowane jest to tym, że w końcu ma dobrego zmiennika i musi obawiać się o miejsce w składzie , podobnie było jak w klubie był Dolha
Cikos - zdecydowanie bardziej mnie przekonuje niż Branco
Bunoza - z jednym zastrzeżeniem zakazać mu wykonywania rzutów wolnych , jeszcze ani razu nie trafił w bramkę!!! W obronie coraz pewniejszy myślę, że będą z niego ludzie
Cleber - mimo swoich wad jest chyba pewniejszy od Chaveza choć z tym drugim wciąż wiążę jakies nadzieje
Paljić - objawienie na obronie dużo lepszy od Piotrka B.
Sobol - wiadomo nie trzeba nic pisac choć Wilk pokazuje spore umiejętności i w niedługim czasie obecność Sobola w pierwszym składzie nie musi być taka oczywista
Garguła - rozgrywa się z meczu na mecz , będzie tylko lepiej przynajmniej taka mam nadzieje
Bukhari - nie do końca mnie przekonuje ale nie widze alternatywy
Małecki - coraz lepszy jeden z niewielu zawodników w całej naszej lidze o takim dryblingu jakby jeszcze popracował nad strzałem z dystansu to może długo u nas nie pograć, widać , że współpraca z Maaskantem mu służy
Kirm - w końcu zaczyna grać tak jak wszyscy oczekuja oby tak dalej!!!
Brożek - w tej chwili nie ma lepszego napastnika , Rios mimo początkowych zachwytów na razie nie spełnia oczekiwań
Odpowiedz cytując