Wyświetl pojedynczy post
Leniwiec
Junior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2010, 12:36
sambo napisał(a):Wyświetl post
wydaje mi sie, że się mylisz - o tyle o ile wskazujesz na partie.

Papierkiem lakmusowym przyczyn tego mordu była wiadmość o pochówku Kaczora na Wawelu. Przypomnij sobie jaka piana z pyska ciekła co poniektórym. I wcale nie byli to politycy i wcale nie trzeba było wypowiedzi kogokolwiek.

Wsystarczył nius tak jak u Pawłowa psu wystarczył dzwonek aby efekt był podobny.

I jeśli całe to zachowanie skonfrontujesz z naszą historia, to okazę się, że i rozbiory w Polsce maja swoje wytłumaczenie i powstania. Klęska 39 i łatwość stosunkowa z jaką komuna przejeła władzę w 48r. i kontynuowałą ją po 89r. w demokratycznych ramach
Przepraszam sięgnąłem pamięcią poza 10.04.2010.....tak od wyborów w 2005 roku myślę ze zaczęła się prawdziwa degrengolada polityki w tym państwie.

Myślę ze to właśnie wtedy język polityki spadł do poziomu rynsztoka...

Nie mam na myśli afer czy zagarniania majatku panstwa bo to jest temat rzeka,tylko o języku jakim posługują się obie partie.
Nie widzę sensownej rozmowy na temat stanu państwa tylko od 5 Lat nie kończący się PR z obu stron.....

Według mnie oni nie chcą naprawiać tego Kraju tylko próbują za wszelka możliwą cena udowodnić że to druga strona się myli.

I tak od 5 lat przerzucając się inwektywami a teraz to samo zaczyna pojawiać się na tym Forum