Leniwiec napisał(a):

Myślę że już pora coś wam uświadomić........
Wszyscy którzy wypowiadają się w tym temacie zachowują się dokładnie tak samo jak PO-PIS ;((
Nie odbiegacie standardami ani na milimetr.........
Jedyne co potraficie robić to się kłócić i przerzucac winą nawzajem...
Uświadomcie sobie jedna bardzo ważna rzecz Obie Partie mam na myśli PIS i PO są siebie warte
Obie nie maja żadnego Pojęcia o rządzeniu (Jak pamiętacie Zarówno Jarek jak i Donald mieli szanse się wykazać)
Niestety jedyne co pozostaje co czekać na zmianę pokoleniową choć ta szybko nie nastanie.....
jeśli się wam nie podoba moje zdanie to usuńcie ale na litość boska szanujcie się wzajemnie bo czyta sie to forum jak jakiegoś oneta czy inne szmatławce...
Dziękuje za uwagę
|
wydaje mi sie, że się mylisz - o tyle o ile wskazujesz na partie.
Papierkiem lakmusowym przyczyn tego mordu była wiadmość o pochówku Kaczora na Wawelu. Przypomnij sobie jaka piana z pyska ciekła co poniektórym. I wcale nie byli to politycy i wcale nie trzeba było wypowiedzi kogokolwiek.
Wsystarczył nius tak jak u Pawłowa psu wystarczył dzwonek aby efekt był podobny.
I jeśli całe to zachowanie skonfrontujesz z naszą historia, to okazę się, że i rozbiory w Polsce maja swoje wytłumaczenie i powstania. Klęska 39 i łatwość stosunkowa z jaką komuna przejeła władzę w 48r. i kontynuowałą ją po 89r. w demokratycznych ramach
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43