Wyświetl pojedynczy post
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2010, 16:56
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Alergia na J.K. widoczna nie tylko u mnie , pisalem o rankingach niepopularnosci w Polsce , wiesz kto wsrod politykow wygrywa ?Zreszta było juz o tym w tym topicu wczesniej..
A co to jest? Miss Polonia? Taniec z gwiazdami? Jeśli według Ciebie polityk to osoba która wygrywa w rankingach popularności, to gratuluje poczucia humoru.Następnym razem zagłosuj na pudziana. Skuteczny polityk, to taki, który potrafi wdrożyć w działanie plan, w który wierzy, vide Bush czy ś.p. Lech, pomimo tego że 90 % społeczeństwa (w tym ty i reszta tuskomatołków) nie jest w stanie tego planu zrozumieć i w związku z tym się go boi. Na tym przegrywają wszyscy naprawdę wielcy mężowie stanu, nie potrafią zaprzedać własnych ideałów, na rzecz tej tandety w którą trzeba się przebrać, żeby trafić do takich matołków jak ty.
Kończąc już. Życzę Ci żebyś mógł kiedyś wyjechać za granicę, porozmawiać z ludźmi, dowiedzieć się, kto za granicą był bardziej ceniony i zrozumieć swój błąd. To naprawdę nie twoja wina żeś ślepy, uwierz mi ja rozumiem.