AS82 napisał(a):

Nie no ty wiesz ,co myśli 96 rodzin , pewnie 95 z nich tak jak ty i Kaczyński co nie ?
Nie łap mnie ,jak to macie niektórzy w zwyczaju, za słówka,cytaty, żródła itd Czytam co piszesz i to komentuje, jak miałeś cośinnego na myśli to tosprostuj i mnie wyprowadź z błędu a nie udawaj polityka z programu telewizyjnego ,cwanego ,sprytnego itd. 
Alergia na J.K. widoczna nie tylko u mnie , pisalem o rankingach niepopularnosci w Polsce , wiesz kto wsrod politykow wygrywa ?Zreszta było juz o tym w tym topicu wczesniej..
TVN,GW,Palikot ? To jakies rebusy ?
Kaczyński,Rydzyk,wstyd dla Polaków - oto mój rebus
|
Napisałem jakie były prawdopodobne przyczyny katastrofy - na podstawie tego co wiemy .Ty coś bredziłeś że pisze o zamachu.Gdzie mam cie wyprowadzać z błędu? Powiedz gdzie piszę nieprawdę.Proste jak budowa cepa.
Wątek2.a co ten Kaczyński takiego złego zrobił że jest wstydem dla ciebie?Krótkie porównanie:
Wypowiedzi:
Lech powiedzial spieprzaj dziadu, czy Jarek stoją tam gdzie ZOMO ----> Bronek - jaki prezydent taki zamach albo o Lechu - przegra wybory albo gdzieś poleci i już nie wróci, ew.Sikorski- wyrżnie watahy
u Jarka - była - afera gruntowa - u Donalda hazardowa ( porównania kto bardzie umoczył nie komentuje myślę że jest jasne)
Jarek - obnizyl ci podatki i dał tauzena na każde dziecko+becikowe (masz wogóle dzieci?),zaostrzył prawo karne, rozpoczałl dywersyfikację dostaw gazu (gazoport)- mial na to 2 lata- Donald -podwyzszył ci podatki i stwierdził że zielono mu

dług kraju jak za Gierka, sama obsluga długu publicznego to ok.37-38 mld złotych- równowartość wybudowania ok.900 km dróg, poza tym nic nie zrobił (tylko nie pisz o drogach i stadionach bo tro suma prac 3 rządów) - czas 3 lata
Jarek przejął TVP- Donald mu odbił teraz
Jarek - ma Radio Maryja,Trwam,Nasz Dziennik i Gazetę Polską- Donald - TVN,Polsat, Wyborczą c
Lechowi buduja pomniki w Gruzji,na Litwie,Ukrainie i na Węgrzech- a Donaldowi by wybudowali? za co niby? jaka jest nasza polityka zagraniczna? ano taka jak mówi szef naszego MSZ - jesteśmy wg.niego panną na wydaniu bez posagu- ale o tym w mediach platformerskich cicho. TO NIE JEST DLA CIEBIE WSTYD?
to są rożnice (a moze czasem podobieństwa)- może ktoś miec inne poglądy polityczne od J.K i glosować na inne partie ale bredzić o wstydzie..?
Odpisz merytorycznie i konkretnie (chętnie przedstawię wtedy swoje zdanie i ci je uzasadnie) albo skończ piskać jak dzieciak który coś gdzieś uslyszal i myśli ze wie o co chodzi.