rw88 napisał(a):

Z tego grona wymienionego przez Ogryzek, zdecydowanie widziałbym w Wiśle:
- Krzysztofa Pilarza - gwarancja solidności w bramce, ze znikomą ilością bramkarskich gaf w ostatnich sezonach, miewał wręcz genialne interwencje. Tak samo jak Pietrasiak chyba ma słabych managerów, bo od lat zasługuje choćby na epizod w kadrze, dla mnie Pilarz jest to z pewnością pierwsza trójka bramkarzy ligi.
|
Pietrasiak?
Cytat:
|
- Janusz Gol - poprzedni sezon przeciętny, ale jeszcze sezon wcześniej był to zawodnik, którego również widziałem jako zaplecze dla kadry. W tym wygląda na to, że wrócił do dawnej formy, świetny występ z Legią. Idealny zawodnik do konkurencji z Sobolem i Wilkiem.
|
Moim zdaniem nie jest nam potrzebny co prawda Sobol pewnie za niedługo zakończy karierę, ale wydaje mi się, że z Wilka będziemy mieli dużo pożytku ten chłopak to moim zdaniem jeden z najlepszych polskich def.pom. i przede wszystkim gość jest ambitny.
Cytat:
|
Z młodych talentów chętnie sprawdziłbym Mateusza Zacharę, 20-latka z Rakowa Częstochowa, który w tym sezonie zdobył już 10 goli w 12 meczach, a jego drużyna jest aktualnie na 3 miejscu mimo że gra w zdecydowanej większości zawodnikami poniżej 21 roku życia. Kto wie, może to drugi Lewandowski, albo choćby Kucharczyk?
|
W sumie jeśli miałby taki wielki talent to, w tym wieku nie kisiłby się w 3 lidze polskiej.