Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Mr. X
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2010, 21:39
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Tiaaa.. idzie, bo im się jeden sezon przyfarcił. Jeden na 10 lat, niektórym na cała historię klubu - Jagiellonia. Jagiellonia liczy 80 lat i ponoć ich miejsce w lidze jest najlepszym miejscem w przeciągu tych 80 lat! ! ! ! ! ! Nawet o tym nie wiedziałem, ale gdy mnie oświecili to padłem ze śmiechu, na litość Boską,
Na litość Boską, mówisz o czymś o czym nie masz pojęcia.
Jagiellonia liczy 90 lat i widać Twoja ignorancję i samouwielbienie. Jak czytam takie wypociny to dopiero śmiech może powalić. Dobrze, że w trakcie trwania zgody z takim czymś publicznie nie wyskoczyłeś.
Nikt nie każe nikomu kochać kogokolwiek ale gadanie, że ci czy tamci są dobrzy tylko dlatego, że my jesteśmy słabi to świadczy o jednokierunkowym myśleniu a pamiętaj kolego sympatyczny, że w piłce liczą się 2 strony bo 2 strony kopią piłkę.

I nie mówię tutaj tylko o Jagiellonii lecz o wszystkich zespołach, które niejako wnoszą nową jakość do rodzimej kopanej niekoniecznie dysponując wielkimi budżetami z przedsezonowymi, buńczucznymi zapowiedziami o Bóg wie jakie cele kończąc na Karabachach w przedbiegach.

Pozdrawiam trzeźwo myślących, mimo wszystko kochających rodzimy futbol.
Odpowiedz cytując