Wyświetl pojedynczy post
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2010, 21:01
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Polaków dzieli Kaczyński swoimi durnymi i nieprzemyslanymi wypowiedziami ,jak ty uwazasz i 1/3 ktora go popiera ,że on nie obraza Polski i Polakow to zmiencie dilera, albo popatrzcie na wyniki ostatnich wyborow,Polacy juz nie chca Pisu i sadze ze nigdy wiecej go juz nie bedzie w zadnej koalicji (przynajmniej nie z Kaczynskim ).
Kolejny "patriota" ,ktory zaczynapopis od tego kim jest jego adwersarz Komunista nie jestem nie trafiles, jak sie skonczyl PRL mialem 8 lat Zreszta jak piszesz ze jestem komunista,nie majac na to zadnych dowodow ,to ja moge napsiac ze jestes faszysta albo nazista jak chcesz..

Prawo wlasnie nie dotyczy kleru w tym kraju a ty udajesz ze dotyczy
Jesli dla Ciebie dzialanosc Komisji Majatkowej jest zadoscuczynieneim to rzeczywiscie, niech ten kraj sie szybko bogaci i zmienia swoja mentalnosc bo trwoga..
Ksiezy juz nie szanuje od dawna , bardziej szanuje inne grupy spoleczne czy zawody .
Jeżeli kogoś nie dotyczy prawo w tym kraju to oglądaj przez tydzień wiadomości albo poczytaj gazety to dowiesz się kogo nie dotyczy. Nie jest zadośćuczynieniem tylko prawnym obowiązkiem. Zabrałeś to oddaj wszystko a nie trochę ! To samo z dopalaczami niby szkodliwe ale prawo zezwala to teraz niech im oddadzą pieniądze za niesłuszne zamknięcie interesu. Mnie interesuje gospodarka i ile mam na koncie i czy mi starczy na wycieczkę do Tajlandii w grudniu. Ale ponad to cenię sobie wyższe wartości i głosuję na taką partię która reprezentuje wyższe wartości, która chce aby Polska była silna i jej pozycja na świecie mocna, czego PO, SLD i PSL nie potrafią a jedynie pogrążamy się wszyscy w kryzysie finansowym i światopoglądowym.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !