tofik napisał(a):

Tracimy wiecej bamek i tylko tym sie roznimy. Hah czy ty jestes uposledzony ?
|
przede wszystkim mamy 4 punkty więcej.
Kibic Legii szuka teraz bratanka w porażkach, więc będzie mówił że Oni jak i My gramy to samo. Tyle że My mamy 4 punkt więcej, a przy ostatecznym rozrachunku może to mieć bardzo duże znaczenie.
Fajnie, że kolega z Warszawy, pisze tylko o różnicy bramkowej, szkoda tylko że zapomniał że to punkty się liczą.
I teraz najwazniejsze : nie porównujcie nas, do Was przyszedł król Maciuś miał 5 miesięcy i portfel na zbudowanie drużyny. U nas jest trener wzięty do budowy która rozpoczął kto inny. Nas możecie porównac w grudniu, styczniu, lutym wtedy możemy rozmawiać.
Póki co przypomnijmy sobie, kto pompował balonik. Skroża vs. Wenger i inne
E: sorry, tak tak 3 punkty, robiłem kilka rzeczy i niedokładnie przyjrzałem sie tabeli, mnie interesuje tylko to że mamy ich wiecej niż Wy.
ale czy Ty dalej nie widzisz, że wy mieliscie samochód przygotowany do rajdu przed jego rozpoczęciem, a nam zmienili kierowce? Nie, tego nie widzisz.
Mi np. odpowiada to jak zachowuje sie Maaskant, to jak pracuje z zawodnikami i to co stara sie zrobic. My pisaliśmy wiele razy że ten sezon, po zwolnieniu Kasperczaka i jego transferach, dla Nas będzie skazany na porażke.Więc i tak nie jest źle.
W tej lidze nie liczy się kto jak gra, tylko kto ile ma punktów.