Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2010, 12:40
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam bardzo ale na dzisiaj to Wisla wlasnie aspiruje do przecietnosci bo poki co to jest beznadzieja. O dobrobycie to wogole poki co nie mowmy bo to daleka droga.

Boguski jaki jest kazdy widzi , nie gra na miare tego co przed feralna kontuzja. Moze uda sie mu w koncu "odpalic" do konca rundy, jak nie to obawiam sie ze podzieli los Lobodzinskiego.

Co do transferow, musem jest w zimie zakup jednego (jak nie dwoch) srodkowych obroncow, dwoch bocznych obroncow, z dwoch skrzydlowych (najlepiej na obiez pozycje) i napastnika. A zapomnialem Bramkarz to chyba obok obroncow najwieksza potrzeba.

Duzo tych luk i pewnie malo srodkow, wiec chcialbym chociaz porzadnego bramkarza i dwoch obroncow.

Pozdrawiam
No ale ludzie - nam się tak naprawdę w drużynie w tym sezonie zrobił za przeproszeniem burdel. Zbyt dużo transferów, zbyt dużo zawodników, ja się właśnie bałem, że im więcej piłkarzy przyjdzie, tym gra będzie wyglądała gorzej. Przyglądałem się transferom Widzewa, Polonii Warszawy kilka lat temu, gdzie co sezon było wymieniane pół składu, zbyt dużo przychodziło, zbyt dużo odchodziło. Jak dla mnie, to Wisła potrzebuje młodego, obiecującego kreatora gry, playmakera z prawdziwego zdarzenia, by ta gra wychodziła, bo jak narazie tak nie jest, a wszystko nagle mogłoby zaskoczyć i zespół grałby jak należy. Nie jest wcale tak, że wszyscy piłkarze, którzy zostali sprowadzeni, grają do d... Tak nie jest, po prostu jak nie potrafią się porozumieć - z powodu bariery językowej - poza boiskiem, to jak mają się porozumieć na tym boisku. Przecież piłka nożna to gra zespołowa, na dobrą grę nie wpływają tylko umiejętności, tylko wiele innych czynników. Myślę, że drużyna z meczu na mecz będzie coraz lepsza, bo zawodników mamy nawet na MP, tylko problemy z porozumiewaniem się na boisku powodują taki stan rzeczy a nie inny.
Odpowiedz cytując