Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2010, 22:58
Mecz tragiczny. Kopali sie po czole a jak stracili bramke to odslonili sie a znajac nasza sile w defensywie powinno wpasc wiecej goli niz 3.

Borysiuk won do ME. Za takie buraczane faule powinni go wywalic juz w pierwszej polowie, a w drugiej za podciecie po gwizdku walnac w ryj. Do tego te jego strzaly...
Reszty nie chce mi sie nawet komentowac.
W tym okienku sprzedac tych ktorych sie da sprzedac. Zostawic tylko Astiza,Kucharczyka i mimo wszystko Jedze. Reszte opchnac za worek nawozu. Szczegolnie Cziniego,Rybusa,Wawrzyniaka,Iwanskiego,Komorowskie go i kilku jeszcze ( Pomijam mlodych )
Cabrala zostawic na lawce a potem po prostu nie wykupywac, to samo z Mezenga.
Skorza wypad. Mimo ze go nie bylo na lawce to i tak widac jego specjalistyczne podejscie taktyczne...czyli gowno
Idz zlotousty Macku do Cracovii i tam demoluj do konca klub. Chocby wygral wszystko do konca rundy to ja tego goscia nie chce widziec na lawce trenereskiej Legii

PS: Wisla tez gra zenade ale przynajmniej nie traci 3 bramek

sq napisał(a):Wyświetl post
PS. jakby zmienili przepisy gry w piłkę nożną...i komputerowo sprawdzali spalone, faule... to to już by nie była piłka nożna tylko FIFA albo ProEvolutionSoccer... tego chcemy?
Bzdura Sedziowanie w Pesie i Fifie jest tez do dupy bo raz ze puszczaja czasami spalone, a dwa ( i to najwazniejsze ) rakie bramki uznaja :
http://www.youtube.com/watch?v=dLuoEh3OPrc

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując